دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تا اونجایی که بتونم از بچه ها دوباره دعوت میکنم. خوشحال میشم اگه شما هم بقیه بچه ها دعوت کنین. دفه قبلی میدونی چرا دنبال نشد؟؟؟؟؟؟؟ بخاطر اسپم.هر وقت میومدی معلوم نبود درس کجاس بعضی ها اگه صحبتشون گل میکنه بهتره برن داخل پروف خودشون.نه اینجا 8 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ آره سحر راس میگه منم جایی که اسپم زیا د باشه حوصلم نمیکشه کلا نمیخونم چی نوشتن و رها میکنم تاپیکو مثل تاپیکای آموزشی یکی کلا برای درسای هفته و روز درست کن 7 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ من بلتمش :hapydancsmil: میخوام مرور کنم اگه یه تاپیک جدا باشه برا اونایی که قصد مرور دارن بد نیس نبودم همون روزی 4تارو هستم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ بالاخره تصمیم درست حسابی گرفتی فرنووووووووووووش ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ بالاخره تصمیم درست حسابی گرفتی فرنووووووووووووش ؟؟ بلی 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ به درخواست همه ی دوستان ،و با همکاری مدیر تالار زبان تصمیم گرفتیم که یه تاپیک جدید بزنیم. و لغت هایی که باید توی هر روز حفظ کنیم رو مشخص کنیم. تو تاپیک جدید برای جلوگیری از پدیده اسپم تاپیک میبندیم. لینک تاپیکم همین جا میزنم. [h=1]برنامه حفظ لغات کتاب 504 واژه[/h] (به قول بچه ها اینجا میشه حیاط مون.) اگه پیشنهادی و یا انتقادی داشتین تو همین تاپیک مطرح کنین. مرسی 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ به درخواست همه ی دوستان ،و با همکاری مدیر تالار زبان تصمیم گرفتیم که یه تاپیک جدید بزنیم. و لغت هایی که باید توی هر روز حفظ کنیم رو مشخص کنیم. تو تاپیک جدید برای جلوگیری از پدیده اسپم تاپیک میبندیم. لینک تاپیکم همین جا میزنم. برنامه حفظ لغات کتاب 504 واژه (به قول بچه ها اینجا میشه حیاط مون.) اگه پیشنهادی و یا انتقادی داشتین تو همین تاپیک مطرح کنین. مرسی دستت شما و بدری خانوم درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ دستت شما و فائزه خانوم درد نکنه مرسی دوستی. 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ می شه از 21 خرداد به بعد باشه....من تا 20 خرداد فشرده تحویل دارم........البته اشکالی نداره شما شروع کنید من خوذمو می رسونم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ می شه از 21 خرداد به بعد باشه....من تا 20 خرداد فشرده تحویل دارم........البته اشکالی نداره شما شروع کنید من خوذمو می رسونم خودتو بهمون میرسونی.ما با سرعت مورچه جلو میریم 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ بازم خوابید که نه بیداره. [h=1]برنامه حفظ لغات کتاب 504 واژه[/h] 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ سلام برهمگی سلام برفرنوش خانم میگم بگذارید امتحانات پایان ترم تموم بشه بعد ادامه بدید که ماعقب نمونیم الآن فوق العاده گرفتارم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها بیاید اینجا کارتون دارم : http://www.noandishaan.com/forums/thread114217.html 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان..منم میخوام شرکت کنم..تا درس بیست خوندممنم بیااااام 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ چرا تاپیک 504 آپدیت نشده؟ سلام. بخاطر اینکه هیچکی همکاری نمیکنه.قرار شد جواب سوالات رو اینجا بذاریم. حتی یک نفرم اینکارو نکرده. 1 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. بخاطر اینکه هیچکی همکاری نمیکنه.قرار شد جواب سوالات رو اینجا بذاریم. حتی یک نفرم اینکارو نکرده. سلام هی وای من:icon_pf (34): من نمیدونستم همچین قراری هس من تا تهش هستم لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ 1. sensitive ........ keen 2. a curse ........ oath 3.takt ........ delicacy 4.abandon........desert 5.jealous........ invidious 6.empty........ vacant 7.gallant........ showing respect for weman 8.bachelor........ single 9.brave........ gallant 10.vacant........ empty 11.hardship........ trouble 12.keen........ sharp 13.oath........ a curse 14.showing respect for weman........ .gallant سوالا اگهجوری باشه که جوابش از لغاتی که تو اون درس یاد گرفتیم باشه بهتره مرسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده