Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی فرنوش میدونم 4 تا رو گفتی. ولی اسپمم حدی داره. الان تو کل این 30 صفحه شاید 3 صفحش در مورد خود تاپیک باشه خواهش میکنم. اولش که آره.گفتم که دوستان نظر بدن. دیگه با کمک دوستان نمیذاریم که همش اسپم باشه. 3 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای چقد لفتش میدین بچه ها 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای چقد لفتش میدین بچه ها اصلا یادم نبود:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من ی پیشنهاد دیگه دارم یکی از روشای حفظ لغات انگلیسی کدینگه اگه موافق باشین دوستانی که دارن حفظ میکنن هرکدوم کدی که واسه خودشون میذارن و اینجا عنوان کنن که قشنگترینش انتخاب بشه با این روش بهم کم کنیم تا سریعتر و بهتر حفظ کنیم 4 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بکس فردا پایه این نمونه سوالای درس اولو بزارم؟؟؟ اگه پایه این ......ساعتشم بگین........چه ساعتی می تونید بیاین؟ یه ساعت که همه بیام با هم حل کنیم سوالاتو 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من ی پیشنهاد دیگه دارمیکی از روشای حفظ لغات انگلیسی کدینگه اگه موافق باشین دوستانی که دارن حفظ میکنن هرکدوم کدی که واسه خودشون میذارن و اینجا عنوان کنن که قشنگترینش انتخاب بشه با این روش بهم کم کنیم تا سریعتر و بهتر حفظ کنیم خب اول خودتون شروع کنید ببینیم چه جوریه ؟! 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بکس فردا پایه این نمونه سوالای درس اولو بزارم؟؟؟ اگه پایه این ......ساعتشم بگین........چه ساعتی می تونید بیاین؟ یه ساعت که همه بیام با هم حل کنیم سوالاتو کسی نبود؟؟؟؟؟ نزارم یعنی؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا چه خبره ؟ تاپیک خوابیده یعنی ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا چه خبره ؟ تاپیک خوابیده یعنی ؟؟ یه جورایی آره. بذار جواب کنکور بیاد مطمئنا تاپیک از این حالت درمیاد. 3 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه جورایی آره. بذار جواب کنکور بیاد مطمئنا تاپیک از این حالت درمیاد. منم کنکور دادم 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان به کجا رسیدید پس؟ منم پایه م. 6 لینک به دیدگاه
رگبار 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام منم میخوام باشم !!ولی مصل اینکه دیر اومدم 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعد از یه وقفه تقریبا طولانی دوباره تصمیم گرفتیم که تاپیک رو آپ کنیم. برای دوستانی که تازه به جمع ما پیوستن از اول شروع میکنیم. تاریخ شروع دوره جدیدم 92.3.1 برنامه مونم مثل قبله. روزی 4 تالغت رو حفظ میکنیم.بعد سه روز یه درس تموم میشه. روز چهارم هم تمرینا رو حل میکنیم و پرسش و پاسخ میذاریم. موفق باشین 25 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تا اونجایی که بتونم از بچه ها دوباره دعوت میکنم. خوشحال میشم اگه شما هم بقیه بچه ها دعوت کنین. 16 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعد از یه وقفه تقریبا طولانی دوباره تصمیم گرفتیم که تاپیک رو آپ کنیم. برای دوستانی که تازه به جمع ما پیوستن از اول شروع میکنیم. تاریخ شروع دوره جدیدم 92.3.1 برنامه مونم مثل قبله. روزی 4 تالغت رو حفظ میکنیم.بعد سه روز یه درس تموم میشه. روز چهارم هم تمرینا رو حل میکنیم و پرسش و پاسخ میذاریم. موفق باشین فرنوش ، خانومی بهتره که برنامه ای تنظیم بشه و تاپیکی جداگانه برای هر هفته زده بشه!ما هم هی اسپم نکنیم توش اونوقت 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگر باز مث اوندفعه تنبلی نکنم میام حتما 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من توی این 2 هفته نمیتونم متاسفانه.....ایشالا بعدش بهتون ملحق میشم.....اگه تنبلی نکنم البته:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرنوش جون منم بعد از امتحان اسکیس هستم .حدود یه ماه دیگه 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا کدوم درسا خوندین؟ من تا نزدیکای 20 رو خوب بلد بودم ولی دیگه کار نکردم.....منم هستم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده