Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ بله مشخصه بچه ها دارن فعالیت مستمر انجام میدن مگه قرار نبود آزمون بگیری ؟ :vahidrk: اینقدر کارای متفرقه تو انجمن دارم که یادم میره:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ اینقدر کارای متفرقه تو انجمن دارم که یادم میره:icon_pf (34): به هر حال هماهنگ نشدن بچه ها دلیل اصلیش بود دیگه حیف ! 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ میگم انگلیسی به سلام چی میگن؟ 4 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ میگم انگلیسی به سلام چی میگن؟ good bye:ws3: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ good bye:ws3: ااااااااااااااااااااااا چه جالب پس من درست میگفتم دوستم اشتباه میگفت 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ به هر حال هماهنگ نشدن بچه ها دلیل اصلیش بود دیگه حیف ! سعی میکنم که جبران کنم. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سعی میکنم که جبران کنم. خب جبران کن 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خب جبران کن :banel_smiley_4: حیف که استادمی و احترامت واجبه. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4: حیف که استادمی و احترامت واجبه. خوشمان امد فرنوشی 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان الان درس چندین؟ فکر میکنم درس 4 باشن. البته فاطمه (آریو دخت) بهتر میدونه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خوب من جمعه نمونه سوال درس 1 رو قرار میدم تو سایت که با هم حل کنیم بعدشم درسای بعدی رو میزارم اگه ساعت خاصی دوستان مد نظرشون هست بگن که همون ساعت آن باشن و با هم جواب بدیم سوالاتو 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ فکر میکنم درس 4 باشن. البته فاطمه (آریو دخت) بهتر میدونه:icon_pf (34): :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خوب من جمعه نمونه سوال درس 1 رو قرار میدم تو سایت که با هم حل کنیم بعدشم درسای بعدی رو میزارم اگه ساعت خاصی دوستان مد نظرشون هست بگن که همون ساعت آن باشن و با هم جواب بدیم سوالاتو مرسی از لطفت.ولی جمعه خیلی دیره. سعی میکنم خودم تا فردا بذارم. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ ارادمون منو کشته مشکل دقیقا همینه:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ اینو یادم رفت بگم.اگه یه ساعتی رو هماهنگ کنیم خیلی خوبه. 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ فرنوش خانوم بیا این تاپیکو منهدم کنیم یه تاپیک بزنیم که از اولش درست و حسابی جلو بره. اینجوری دوباره میشه همون آش و همون کاسه. تجربه به من ثابت کرده تو این جور کارا مشورت با بچه ها فایده نداره ! خودت باید بگی مثلا روزی چند تا بخونید. آزمون چه ساعتی باشه. یا هر چیز دیگه ای ! اگه هر کی یه نظر بده میشه دوباره همین تاپیک :icon_pf (34): اگه نمیرسی یه معاونم بزار :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نظرت چیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ فرنوش خانوم بیا این تاپیکو منهدم کنیم یه تاپیک بزنیم که از اولش درست و حسابی جلو بره. اینجوری دوباره میشه همون آش و همون کاسه. تجربه به من ثابت کرده تو این جور کارا مشورت با بچه ها فایده نداره ! خودت باید بگی مثلا روزی چند تا بخونید. آزمون چه ساعتی باشه. یا هر چیز دیگه ای ! اگه هر کی یه نظر بده میشه دوباره همین تاپیک :icon_pf (34): اگه نمیرسی یه معاونم بزار :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نظرت چیه ؟ فرنوش نه فرنوش خانوم. همین کارو کردیم.شد روزی 4 تا لغت. متاسفانه من سرم یه ذره اینجاشلوغ شده. ولی سعی میکنم این تاپیک تو اولویت کاریم بذارم. برای ایجاد تاپیک جدید هم ، با مدیر تالار هماهنگ کردم و مشکلی نیس. ولی اگه این اسپم ها نباشه.فکر میکنم محیطش خشک باشه و خسته کننده. 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ فرنوش نه فرنوش خانوم. همین کارو کردیم.شد روزی 4 تا لغت. متاسفانه من سرم یه ذره اینجاشلوغ شده. ولی سعی میکنم این تاپیک تو اولویت کاریم بذارم. برای ایجاد تاپیک جدید هم ، با مدیر تالار هماهنگ کردم و مشکلی نیس. ولی اگه این اسپم ها نباشه.فکر میکنم محیطش خشک باشه و خسته کننده. مرسی فرنوش میدونم 4 تا رو گفتی. ولی اسپمم حدی داره. الان تو کل این 30 صفحه شاید 3 صفحش در مورد خود تاپیک باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده