Abbas.H 15131 ارسال شده در 7 تیر، 2013 تاب تاب عباسی خدا منو نندازی اینو ترجمه کنین به انگلیسی flip flop flip flop angrilyyyyyy god do not drop me ایرادگیری و اسپم ممنوع 5
laden 4758 ارسال شده در 7 تیر، 2013 flip flop flip flop angrilyyyyyy god do not drop me ایرادگیری و اسپم ممنوع اقا شعر اکشال داره بگو استادت بیات 3
Farnoosh Khademi 20024 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2013 تاب تاب عباسی خدا منو نندازی اینو ترجمه کنین به انگلیسی لادنی:banel_smiley_4: 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 7 تیر، 2013 بچه ها منم هستم.یکم دیر فهمیدم ولی خب اومدم دیگه میگم سطح بچه ها با هم زیاد فرق داره.کاش اینو سه تا تاپیک می کردین اعضای که مثل من ضعیفن روزی سه چهار تا, متوسطا روزی هف هش تا, خوبا هم که بیشتر میخوان دوره کنن مثلا هر دو روز یه درس کامل ببخشید دیگه, دیر رسیدم پیشنهادم میدم تو ضعیفی؟:vahidrk: 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 تیر، 2013 سسسسسسسسسسسسسسسس سکوت نمیزارین تمرکز کنم این تاپیک اگه واسه زبان باشه اسپم ممنوع :w420: حتی شما فاطمه ی عزیز :femenist: 6
laden 4758 ارسال شده در 7 تیر، 2013 لادنی:banel_smiley_4: خو دوس دالم به بچه م شعرهای خودمونو یاد بدم 2
Brightness 762 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بچه ها میشه یه کاری کرد! برا اینکه کسی تنبلی نکنه و بدونیم همه خوندن، یه کوئیز کوچولو بذاریم هر اخر هفته ای. نظرتون چیه؟ 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بچه ها میشه یه کاری کرد! برا اینکه کسی تنبلی نکنه و بدونیم همه خوندن، یه کوئیز کوچولو بذاریم هر اخر هفته ای. نظرتون چیه؟ challenge accepted فکر خوبیه.سوالارو کی طرح کنه ؟؟ 3
partow 25305 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بچه ها میشه یه کاری کرد! برا اینکه کسی تنبلی نکنه و بدونیم همه خوندن، یه کوئیز کوچولو بذاریم هر اخر هفته ای. نظرتون چیه؟ عالیه . واسه امتحان از گوگل داک استفاده کنید که جواب ها رو آنالیز هم میکنه . ولی فکر کنم فیلی شکن میخواد 4
Farnoosh Khademi 20024 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2013 سلام به همه امروز باید درس اول تموم کرده باشین. فردا هم با هم لغت ها رو مرور میکنیم. 4
behe 2545 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بچه ها میشه یه کاری کرد! برا اینکه کسی تنبلی نکنه و بدونیم همه خوندن، یه کوئیز کوچولو بذاریم هر اخر هفته ای. نظرتون چیه؟ موافقم . بچه ها یه نفر گفته بود از روش کدینگ یاد بگیریم ؛ میشه یه نفر روش کدینگ رو توضیح بده ؟؟؟؟ 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 8 تیر، 2013 موافقم . بچه ها یه نفر گفته بود از روش کدینگ یاد بگیریم ؛ میشه یه نفر روش کدینگ رو توضیح بده ؟؟؟؟ مانی گفته بیاد باید ازش بپرسیم...... 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 8 تیر، 2013 منم درس اولو خوندم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بچه ها میشه یه بارم به من بگین برنامه چه جوری شد؟ اخه من یه مدت کوچولو نبودم خبر ندارم باید چه روزایی چقدر بخونیم؟ خودمو بهتون میرسونم 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بچه ها میشه یه بارم به من بگین برنامه چه جوری شد؟ اخه من یه مدت کوچولو نبودم خبر ندارم باید چه روزایی چقدر بخونیم؟ خودمو بهتون میرسونم فعلا روزی 4 کلمه ، وقتی یه درس تموم شد یه روز رفع اشکال یا پرس و پاسخ اگه خودمم درست متوجه شده باشم 5
ارسال های توصیه شده