Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تاب تاب عباسی خدا منو نندازی اینو ترجمه کنین به انگلیسی flip flop flip flop angrilyyyyyy god do not drop me ایرادگیری و اسپم ممنوع 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ flip flop flip flop angrilyyyyyy god do not drop me ایرادگیری و اسپم ممنوع اقا شعر اکشال داره بگو استادت بیات 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تاب تاب عباسی خدا منو نندازی اینو ترجمه کنین به انگلیسی لادنی:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها منم هستم.یکم دیر فهمیدم ولی خب اومدم دیگه میگم سطح بچه ها با هم زیاد فرق داره.کاش اینو سه تا تاپیک می کردین اعضای که مثل من ضعیفن روزی سه چهار تا, متوسطا روزی هف هش تا, خوبا هم که بیشتر میخوان دوره کنن مثلا هر دو روز یه درس کامل ببخشید دیگه, دیر رسیدم پیشنهادم میدم تو ضعیفی؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تو ضعیفی؟:vahidrk: yes, I am the vindoz :6404: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سسسسسسسسسسسسسسسس سکوت نمیزارین تمرکز کنم این تاپیک اگه واسه زبان باشه اسپم ممنوع :w420: حتی شما فاطمه ی عزیز :femenist: 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ لادنی:banel_smiley_4: خو دوس دالم به بچه م شعرهای خودمونو یاد بدم 2 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها میشه یه کاری کرد! برا اینکه کسی تنبلی نکنه و بدونیم همه خوندن، یه کوئیز کوچولو بذاریم هر اخر هفته ای. نظرتون چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها میشه یه کاری کرد! برا اینکه کسی تنبلی نکنه و بدونیم همه خوندن، یه کوئیز کوچولو بذاریم هر اخر هفته ای. نظرتون چیه؟ challenge accepted فکر خوبیه.سوالارو کی طرح کنه ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ امممم.استاد فرنوش دیگه اگر نتونست هم، شما 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون.شوخی خوبی بود 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها میشه یه کاری کرد! برا اینکه کسی تنبلی نکنه و بدونیم همه خوندن، یه کوئیز کوچولو بذاریم هر اخر هفته ای. نظرتون چیه؟ عالیه . واسه امتحان از گوگل داک استفاده کنید که جواب ها رو آنالیز هم میکنه . ولی فکر کنم فیلی شکن میخواد 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به همه امروز باید درس اول تموم کرده باشین. فردا هم با هم لغت ها رو مرور میکنیم. 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها میشه یه کاری کرد! برا اینکه کسی تنبلی نکنه و بدونیم همه خوندن، یه کوئیز کوچولو بذاریم هر اخر هفته ای. نظرتون چیه؟ موافقم . بچه ها یه نفر گفته بود از روش کدینگ یاد بگیریم ؛ میشه یه نفر روش کدینگ رو توضیح بده ؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ موافقم . بچه ها یه نفر گفته بود از روش کدینگ یاد بگیریم ؛ میشه یه نفر روش کدینگ رو توضیح بده ؟؟؟؟ مانی گفته بیاد باید ازش بپرسیم...... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ من درس اول و تموم کردم .................... 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ منم درس اولو خوندم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها میشه یه بارم به من بگین برنامه چه جوری شد؟ اخه من یه مدت کوچولو نبودم خبر ندارم باید چه روزایی چقدر بخونیم؟ خودمو بهتون میرسونم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها میشه یه بارم به من بگین برنامه چه جوری شد؟ اخه من یه مدت کوچولو نبودم خبر ندارم باید چه روزایی چقدر بخونیم؟ خودمو بهتون میرسونم فعلا روزی 4 کلمه ، وقتی یه درس تموم شد یه روز رفع اشکال یا پرس و پاسخ اگه خودمم درست متوجه شده باشم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده