soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ اخه نه اینکه من ماشالا راده دارم :icon_pf (34): من با بقیه کاری ندارم... ولی هر شب ک رسیدم اینجا از درس اول لغت اول از شما پرسش به عمل میاد بخون بخون بخون،اینم زور:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من با بقیه کاری ندارم...ولی هر شب ک رسیدم اینجا از درس اول لغت اول از شما پرسش به عمل میاد بخون بخون بخون،اینم زور:vahidrk: :aghosh::boos::boos::boos: 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ آغا من یادم رفت بخونم ؛ امشبم حال ندارم اینقدر تب دارم که حرارت داره از چشام میزنه بیرون ! حالا تکلیف چیه ؟؟؟!!! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ آغا من یادم رفت بخونم ؛ امشبم حال ندارم اینقدر تب دارم که حرارت داره از چشام میزنه بیرون ! حالا تکلیف چیه ؟؟؟!!! بیا جلووووووووووووو ===> حالا برو عقبببببببببببببب واسه فردا شب باید 8 کلمه یاد داشته باشی 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ حاله خوبه کسی درس نمیپرسه وگرنه معلوم میشد من چقدر تنبلی کردم وای وای تنبلی کار بچه های بَده. بخون سحری .زیاد نیس. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ لطفا درسم بپرسین، مثلا با توجه به کلماتی که خوندیم جمله بدین ترجمه کنیم یا بگین در رابطه با اون کلمات جمله بسازیم ترجمه لغات و مترادف و اینا رو میپرسیم از هم. ولی جمله سازی یه ذره مشکله.باید تک تک ایراد های دستوریش پیدا کنی. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ حفظ کردم آفرین. 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ آفرین. استاد خب تشویقم کن دیگه 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ استاد خب تشویقم کن دیگه لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من هرچی میام تو این تاپیک میبینم زبان خوندنی نیست در کار همش اسپم.... پ کی شروع میکنید این چ وضعیه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من هرچی میام تو این تاپیک میبینم زبان خوندنی نیست در کارهمش اسپم.... پ کی شروع میکنید این چ وضعیه سلام به همه از امروز دیگه شروع به حفظ کردن لغات میکنیم. روال کارمون هم اینجوریه که روزی 4 تالغت رو حفظ میکنیم. بعد از 3 روز یه درس تموم میشه.و روز چهارم هم تمرینا رو حل میکنیم . و بعد میریم سراغ درس بعدی برنامه امروز حفظ لغات یک تا چهار درس اول موفق باشین از دیروز شروع شده عزیزم روزی 4تا لغت امروز لغات 5 تا 8:a030: 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ لطفا درسم بپرسین، مثلا با توجه به کلماتی که خوندیم جمله بدین ترجمه کنیم یا بگین در رابطه با اون کلمات جمله بسازیم منم حفظ کردم فاطمه خوب بخون من باید ازت بپرسم 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ منم حفظ کردم فاطمه خوب بخون من باید ازت بپرسم مانی نه به اون وقت حرف نمیزدی نه الان که همش از مامانم نقل قول میگیری غیرتی شدم بد جور :vahidrk: میام شل و پلت میکنم هاااااااااااااا:vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها منم هستم.یکم دیر فهمیدم ولی خب اومدم دیگه میگم سطح بچه ها با هم زیاد فرق داره.کاش اینو سه تا تاپیک می کردین اعضای که مثل من ضعیفن روزی سه چهار تا, متوسطا روزی هف هش تا, خوبا هم که بیشتر میخوان دوره کنن مثلا هر دو روز یه درس کامل ببخشید دیگه, دیر رسیدم پیشنهادم میدم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها منم هستم.یکم دیر فهمیدم ولی خب اومدم دیگه میگم سطح بچه ها با هم زیاد فرق داره.کاش اینو سه تا تاپیک می کردین اعضای که مثل من ضعیفن روزی سه چهار تا, متوسطا روزی هف هش تا, خوبا هم که بیشتر میخوان دوره کنن مثلا هر دو روز یه درس کامل ببخشید دیگه, دیر رسیدم پیشنهادم میدم خوب الانم که همینجوریه . روزی 4 کلمه دیرم نیومدی امروز روز دومه 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ خوب الانم که همینجوریه . روزی 4 کلمه دیرم نیومدی امروز روز دومه میدونم روزی چهار کلمست.اما بعضیا که سطح متوسطن یا بالاتر حوصلشون سر میره بیخیال میشن. الان نظراتو بخونی میبینی خیلیا نوشتن من فقط میخوام دوره کنم. یا نوشتن من درس اولو تموم کردم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ میدونم روزی چهار کلمست.اما بعضیا که سطح متوسطن یا بالاتر حوصلشون سر میره بیخیال میشن. الان نظراتو بخونی میبینی خیلیا نوشتن من فقط میخوام دوره کنم. یا نوشتن من درس اولو تموم کردم به ما چه مشکل خودشونه ولی جدا از شوخی واسه اونا فک کنم تاپیکای دیگه هس. تالار زبانو یه نیگا بندازید 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تاب تاب عباسی خدا منو نندازی اینو ترجمه کنین به انگلیسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده