...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خواهش میکنم. نیاز به ویرایش نیست. قراره با مدیر تالار صحبت کنم که یه تاپیک جداگانه برای یادگیری و برنامه هامون داشته باشیم. به قول بچه ها اینجا هم میشه حیاط مون. تازه قراره؟؟ بعلههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ تازه قراره؟؟ بعلههههههههههههه عجله کار شیطونه 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ حفظ شد به نظرم از فلش کارت بخونید بهتره.کلمات مترادف بیشتر داره. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ حفظ شدبه نظرم از فلش کارت بخونید بهتره.کلمات مترادف بیشتر داره. آورین آورین. 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ فاطمه من جا تو بودما 1 بلایی سر این مانی می آوردم منم برم حفظ کنم:th_running1: زبان خودمم هست :icon_pf (34):20 روزه میخوام 1 درسو بخونم بله که میتونه. مانی فکر کنم دلت کتک میخواد. استاد تنبیهش کن . هر چی هیچی نمیگم بدتر میشه :icon_razz: سلام استاد منم حفظ کردم یادتون نزه من نماینده کلاسم 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها منم حفظ کردم و خواهرم هم تشویق کردم اونم حفظ کرد ممنونم 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها منم حفظ کردم و خواهرم هم تشویق کردم اونم حفظ کرد ممنونم متشکرم هم بابت حضورتون وهم مرور درس اول 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام استاد منم حفظ کردم یادتون نزه من نماینده کلاسم من استاد نیستمااااااااااااااااااا با فاطمه ی من مهربون باش. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها منم حفظ کردم و خواهرم هم تشویق کردم اونم حفظ کرد ممنونم چه خوب. آورین آورین. 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ منم در حال حفظ کردنم....... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ منم در حال حفظ کردنم....... ادامه بده.خوبه. 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ادامه بده.خوبه. چشم استاااااااادد (بقول مانی) 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ حاله خوبه کسی درس نمیپرسه وگرنه معلوم میشد من چقدر تنبلی کردم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ لطفا درسم بپرسین، مثلا با توجه به کلماتی که خوندیم جمله بدین ترجمه کنیم یا بگین در رابطه با اون کلمات جمله بسازیم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ لطفا درسم بپرسین، مثلا با توجه به کلماتی که خوندیم جمله بدین ترجمه کنیم یا بگین در رابطه با اون کلمات جمله بسازیم دیگه سختش نکن وگرنه انصراف میدمااااااا 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ دیگه سختش نکن وگرنه انصراف میدمااااااا تا زور بابلا سرمون نباشه موفق نمیشیم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ تا زور بابلا سرمون نباشه موفق نمیشیم نه بابا میشیم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها دیگه تا این حدم عتیقه نیستیم که،تا زور بالا سرمون نباشه درس نخونیم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ فاطمه جان شما اگه پست ندی مطمئن باش هیجکی اسپم نمی زنه بعدش می تونی 4 تا کلمه تو روز یادبگیری ؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها دیگه تا این حدم عتیقه نیستیم که،تا زور بالا سرمون نباشه درس نخونیم:icon_pf (34): اخه نه اینکه من ماشالا راده دارم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده