spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ سلام تو این تاپیک میخوایم ترفندها و نکاتی را که باعث میشن در استفاده از سیستم کامپیوتری و اینترنت باعث کمک به ما میشن رو به اشتراک بزاریم فقط دوستان لطف کنن به هیچ عنوان پست کپی شده از جایی رو اینجا قرار ندن فقط میخوایم از تجربیات هم ونکاتی که باعث شده تا استفاده بهینه ومفیدتری از زمان وامکاناتمون داشته باشیم رو به هم یاد بدیم شاید همون نکته ساده ای که شما رعایت میکنید مشکل بزرگی برای یک دوست دیگه باشه پس از کنار نکات ساده هم نگذرید و اموزه های مفیدتون رو به بقیه هم یاد بدید. با سپاس از مشارکت همه دوستان 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ خب اولین نکته ای که همین الان استفاده کردم وشاید بعضی از دوستان نیاز داشته باشن تا استفاده کنن یکی از افزونه های خوب فایرفاکس هست قبلا برای خودم اتفاق افتاده بود که میخواستم کل صفحه رو به صورت یک عکس تکی داشته باشم ونیازی نباشه از ترفندهایی مانند استفاده از پرینت اسکرین کیبورد وکپی کردن در Paint استفاده کنم مرورگر فایر فاکس افزونه ای داره به نام Screengrab! که با نصب اون براحتی میتونید بخش یا همه صفحه رو با فرمتهای *.PNG یا *.JPG در اختیار داشته باشین برای نصب وپیدا کردن افزونه ها به منوی Tools وزیرمنوی Add-ons مراجعه نمایید: 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ یک نکته کوچک ولی خیلی مهم برای دوستان وقتی ما نرم افزاری رو روی سیستممون نصب میکنیم اغلب اونها (مثلا بابیلون Babylon یا ACD نرم افزار ویرایش ومشاهده عکس و خیلی از برنامه ها) در حین نصب گزینه ای دارند که از شما میپرسند ایا تولبار مثلا گوگل یا یاهو رو میخواین نصب کنین یا خیر؟ من بارها در کار با سیستم دوستان مختلفی دیدم که گاها هفت هشت تا تولبار مختلف (فقط از نرم افزارها نیست وتو خیلی از سایت ها مخصوصا سایتای دانلود گزینه دانلود تولبار فعاله واین نصب تولبار بیشتر جنبه تبلیغاتی سایتهارو داره) روی سیستمشون نصب شده در حالی که اغلب ما نیازی به تولبار نداریم یا اگر از تولبار استفاده میکنیم فکرکنم یکی یا دوتا تولبار خاص همه امکانات مدنظرمون رو فراهم میکنه نصب این تولبارها باعث استفاده از پهنای باند شما میشن وسرعت سیستمتون رو هم پایین میارن پس اگر نیازی به استفاده از تولبار ندارید موقع نصب به پیغامهایی که میاد خوب دقت کنید 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی از ما برای دانلود موزیک یا فیلم عضو سایت هایی میشیم که به صورت فله ای فیلتـر میشن واغلب دیدیم که مثلا مینویسن سایت hvjv1.com وسایت در صورت فیلتـرشدن hvjv2.com خواهد بود اگر در جستجوهایتان به چنین مواردی برخوردید نیازی به استفاده از نرم افزار و وی پی ان نیست کافیه بگردید دنبال اخرین شماره ای که سایت با اون معرفی شده مثلا به جای عدد 2 عدد 37 رو میزنید وبا ری دایرکت شدن برمیگرده به همون سایت وصفحه معروف اینترنت ایران تو افق محو میشه البته ماشالا الان همه در حال جهاد اینترنتی هستند وهمه راههای دورزدن برج وباروی فیلتـر رو میدونن ولی شاید به درد یکی خورد بالاخره! 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ از اونجایی که نوشتن اموزش ها باعث میشه دستامون به کیبورد بچسبه بهتره بزنیم به جاده خاکی! بابا این همه استقبال وفعالیتتون اونقدر دلگرم کنندست که ادم از حرارتش تب میکنه به هرحال اینو بخونین شاید انگشتان مبارک شماهم روی کیبوردتان به رقص اومد هاردی: میخوام ازدواج كنم لورل: با كی؟ هاردی: معلومه دیگه، با یه زن. مگه تو كسیو دیدی كه با یه مرد ازدواج كنه؟ لورل: آره هاردی: كی؟ لورل: خواهرم ... :)) --------------------- قبل عید برای یکی از دوستان رفته بودم فلش مموری بخرم مغازه دوستم که بودم یه خانم جوونی اومد تو با حالت عصبانی گفت اقا شما به من فلش 16 گیگ فروختین وکلی از مارکش تعریف کردین ولی این اصلا کارنمیکنه دوستم برگشت گفت خانم اگه خراب باشن که گارانتی دارن وتعویض میکنیم ولی مشکلتون چیه؟ خانم میگه این 16 گیگه ولی بیشتر از 4 گیگ فایل نمیشه ریخت توش!! گرفتین نکته رو؟ فلش مموری ها به صورت دیفالت به صورت fat هستند وبرای اینکه بتونیم فایلهایی با حجم بیشتر از 4 گیگابایت روی اونابریزین باید فرمتشون رو به ntfs تغییر بدین اینم یه نکته خیلی ساده هست که اغلب دوستان ازش اطلاع دارن ولی به هرحال مشکلی که خودم اینجوری در جریانش بودم 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ یه نکته کوچولو ونسبتا مفید برای دوستانی که میخوان از سایت 4Shared دانلود کنن ولی گاهی لینک های دانلودشون با صفحه محبوب فیلتـرینگ مواجه میشه این نکته اغلب وتا نوددرصد کار میکنه واگر کار نکرد باید از ابزارهای دورزدن استفاده کنید به هرحال اگر برای دانلود به سایت 4Shared مراجعه کردید ولینکتون با پیغام فیلتـربودن مواجه شد یکبار Back مرورگرتون رو بزنید تا ثانیه شمار 20 ثانیه ای سایت دوباره به کار بیفته اگر بازهم فیلتـر بود برای باردوم بزنید وبعد از سپری شدن 20 ثانیه اغلب لینک دانلود فعال میشه ولی اگر بعد از دوبار کار نکرد دیگه باید دور بزنید موفق باشیم 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ درود و مرسی 1-گوگل اسکولار برای دانلود مقالات اگه خوابگاه یا دانشگاه باشین و چند پایگاه اصلی بسته و چند تا تحریم باشن اول که همون امکانات دانشگاه اگه پیدا نکردین گوگل اسکولار رو دریابین. 2- اگه adsl دارین و ارور 961 میده (یعنی یوزر و پس اشتباه وارد کردین) برای من خیلی اتفاق افتاده با ری استارت سیستم مشکل حل شد 3-این خیلی تخصصی هست. مربوط نرم افزار فلوئنت. اگه سی پی یو شما چند هسته ای هست و پروژه سبک. فقط از یه سی پی یو استفاده کنید تا الکی پردازش نکنه و پروسه طولانی نشه 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی وقتا فایلهای پی دی اف PDF که دانلود میکنیم یا از دوستی میگیریم قابلیت پرینت ندارند یا اینکه یه فایل ضمیمه هم دارن که باید فلان پسورد رو وارد کنید تا به متن دسترسی پیدا کنین خب اینم یک نوع حفاظت از اطلاعاته به هرحال! نرم افزار یک مگابایتی PDF Password Remover v3.1 که تو اکثر سایتای دانلود نرم افزار داخلی براحتی میتونید نسخه اخر اونو دانلود کنید وظیفه حل همین مشکل رو براتون داره کافیه فایل رو از نرم افزار باز کنید وبه اسم دلخواهتون ذخیره کنید تا کلیه حفاظت ها از روش برداشته بشه نکته مهم : اسم فایل اگر فارسی باشه فایل رو قبول نمیکنه پس حتما اسمشو به زبان انگلیسی بنویسید 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ حالا یه مرحله تو کار با فایل های پی دی اف PDF جلوتر بریم همونجوری که هممون دیدیم ما نمیتونیم قسمتی از یک فایل پی دی اف PDF رو ویرایش کنیم مثلا فایلایی هستن که همه جاشو پر تبلیغات کردن یا دوست داریم قسمتی از متن حذف بشه نرم افزارهای Adobe Acrobat کل یک صفحه رو برای ما حذف میکنن ولی قابلیت ویرایش قسمتی از صفحه رو به ما نمیدن البته راههای رسیدن به رم خیلی زیاده ولی چون طولانی هست وتا برسیم رم هفت دور دور پاریس رو زدیم وبرگشتیم پس از یه راهکار بهینه تری استفاده میکنیم نرم افزار Foxit PDF Editor که اینو هم از خیلی از سایتای دانلود ایرانی میتونید دریافت کنید قابلیت ویرایش هرنوع فایل پی دی اف PDF رو به ما میده برید دانلود کنید وپی دی اف PDF هاتون رو هرجور دوست دارین ویرایش کنید موفق باشیم 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ ممکنه تعدادی از دوستان مثل من سروکارشون به نرم افزارهای مترجم متن وابزارهای انلاین ترجمه متن ولغت کشیده باشه(بهترین ومفیدترین کاری که برای اینده خودمون میتونیم انجام بدیم اینه که بریم یک زبان زنده دنیا علی الخصوص انگلیسی (چون تقریبا زبان مشترک درهمه دنیا محسوب میشه ومیتونه کلی از گرفتاری های مارو حل کنه)یا هرزبان زنده وپویای دیگه رو به صورت اصولی یاد بگیریم وبراش وقت بزاریم بعد یاد گرفتنش ارزش خودشو نشون میده مطمئنا!) ودوست داشته باشن چیزی به جز ترجمه عجیب غریب Google translator در دسترس داشته باشن افزونه abadis که از طریق افزونه های فایرفاکس به راحتی میتونید به اون دسترسی داشته باشید چنین نقشی رو برای شما بازی میکنه این افزونه متن رو نه به صورت عالی ولی با کیفیت مطلوبی به هشت زبان زنده دنیا ترجمه میکنه ودر زمینه لغت دایره پاسخگوییش بسیار خوب هست به هرحال اگر به یک ابزار انلاین برای لغت ومتن نیاز پیدا کردید افزونه abadis کمک خوبی میتونه به حساب بیاد لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ قبل عید برای یکی از دوستان رفته بودم فلش مموری بخرم مغازه دوستم که بودم یه خانم جوونی اومد تو با حالت عصبانی گفت اقا شما به من فلش 16 گیگ فروختین وکلی از مارکش تعریف کردین ولی این اصلا کارنمیکنه دوستم برگشت گفت خانم اگه خراب باشن که گارانتی دارن وتعویض میکنیم ولی مشکلتون چیه؟ خانم میگه این 16 گیگه ولی بیشتر از 4 گیگ فایل نمیشه ریخت توش!! گرفتین نکته رو؟ فلش مموری ها به صورت دیفالت به صورت fat هستند وبرای اینکه بتونیم فایلهایی با حجم بیشتر از 4 گیگابایت روی اونابریزین باید فرمتشون رو به ntfs تغییر بدین اینم یه نکته خیلی ساده هست که اغلب دوستان ازش اطلاع دارن ولی به هرحال مشکلی که خودم اینجوری در جریانش بودم پی نوشت نوشته استاد بگم که اگر فایل مورد نظر بصورت تک فایل بیشتر از 4 گیگ باشه این اتفاق میوفته. مثلاً اگر فیلمی باشه که حجمش بالای 4 گیگ باشه. اگر به هر علتی سیستمتون نمیتونه با فرمت ntfs فلش کنار بیاد و اونو شناسایی کنه میتونید فایلتون رو در صورت فیلم بودن با نرم افزار HjSpliter و در صورت فایل فشرده بودن با نرم افزار Winrar براحتی چند تکه و دوباره پس از انتقال به هم بچسبونیدش. لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ یه سری از دوستان هستند که دوست دارن فایل های فلشی که تو سایتای مختلف وجود دارن رو دانلود کنند اما نه به صورت عکس میتونن ذخیره کنن ونه نرم افزارهای دانلود مانند دانلود منیجر وفلش گت اونارو میتونن ذخیره کنن البته بعضی فایلهای خاص هستند که نیاز به نصب برنامه های جانبی شرکت ادوبی به غیر از فلش پلیر دارن تا نمایش داده بشن ولی منظور ما دراین پست فایل هایی هستند که با وجود Flash Player نمایش داده میشن اما دانلود نمیشن افزونه Flash and Video Download 1.30 برای مرورگر فایرفاکس سبکترین وراحت ترین راه برای دانلود فایل های فلش موجود دریک صفحه هست وحتی ویدیوهای یوتیوب وسایر سایت های اینترنتی رو هم میتونه براتون به صورت لینک دانلود نمایش بده کافیه این افزونه رو نصب کنید وصفحه به صورت کامل براتون لود بشه از دانلودتون لذت ببرید 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ در مورد دانلود ویدئو از سایت youtube میتونید با استفاده از نرم افزار کم حجم (حدوداً 5 مگ) YTD مخفف You Tube Downloader اقدام به این کار کنید. به این صورت که لینک صفحه ویدئو رو از تب مرورگرتون کپی کنید و در این نرم افزار Paste کنید و بعد دانلود کنید. فقط دوتا نکته : یکی اینکه همیشه جدیدترین نسخه اش رو باید داشته باشید و دوم اینکه برای دانلود باید حتماً ف.ی.ل.تر شکنتون فعال باشه. حالا هرچی که هست این ***** شکنتون. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه دوستی مشکل خیلی کوچیکی داشت که بد ندیدم راه حلشو با شما در میون بزارم فارسی کردن شماره صفحات در ورد Word ساده ترین روش برای فارسی کردن شماره صفحات در نرم افزار ورد اینه که بعد از اینکه با استفاده از گزینه Page Numbering در منوی Insert شماره صفحه رو فعال کردین و شماره ها وارد شد(البته باید از زبان فارسی پشتیبانی کنه سیستم و افیستون وگرنه داستان دیگری خواهیم داشت) دوبار رو یک شماره کلیک کنید و شماره رو با ماوس هایلایت کنید(کادر خاکستری رنگ دور شماره باشه) بعد همزمان کلیدهای CTRL+Shift رو فشار بدین به همین سادگی به همین خوشمزگی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده