hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ سلام همه گی خوبید؟ خوشید؟ میخوام آموزش ASP.NET بزارم از اول تا آخر ولی باید با هم کار کنیم !!! اگه میخواین شروع کنم اعلام آمادگی کنید! ولی بگما من پروژه هم تحویل می گیرم! یعنی هر کی شرکت کنه باید پروژه هم آماده کنه!!!!:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ آماده.:hapydancsmil: اجازه آقا معلم :mrsbeasley: میشه سر فصل هارو بگید 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ آماده.:hapydancsmil:اجازه آقا معلم :mrsbeasley: میشه سر فصل هارو بگید نوچ بزا اول ببینیم چن نفر اعلم آمادگی می کننن!!! 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ کسی نیست دیگه بیاد کلاس 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ کسی نیست دیگه بیاد کلاس چرا هست.صبر کن تو راهن. فقط بیزحمت میشه یکم پیشرفته تر بگید.آخه فک کنم کسی مبتدی نباشه 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ سلام منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم اما وقت نمیکنم تمرین انجام بدهم چون بعد از ظهر از دانشگاه میام نمیرسم 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ چرا هست.صبر کن تو راهن.فقط بیزحمت میشه یکم پیشرفته تر بگید.آخه فک کنم کسی مبتدی نباشه باشه واسه ما که فرقی نداره اگه حتی بگین میتونم زبان دیگه بگم مثل php یا دلفی و.... سلام منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم اما وقت نمیکنم تمرین انجام بدهم چون بعد از ظهر از دانشگاه میام نمیرسم خوب من فوق فوقش هفته ای 2 جلسه وقت می کنم بازم نمی رسین؟ 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی دوست خوبم تمام تلاشم رو میکنم ممنونم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من اگه برنامه ریزی داشته باشیم وقت میشه.اینجا یکی از بهترین جاهاییه که میتونیم یاد بگیریم.چون اگه به مشکلی برخوردیم بالاخره یکی هست جوابو بدونه.اما تو دنیای واقعی باید دنبال صد نفر بگردی آخرشم صدتا منت سرت میذارن هاکان هم پسر فعالیه .هم سوادشو داره.و لطف کرده و میخواد آموزش بذاره.انشاله بتونیم زودتر گروهو تشکیل بدیم 6 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من اگه برنامه ریزی داشته باشیم وقت میشه.اینجا یکی از بهترین جاهاییه که میتونیم یاد بگیریم.چون اگه به مشکلی برخوردیم بالاخره یکی هست جوابو بدونه.اما تو دنیای واقعی باید دنبال صد نفر بگردی آخرشم صدتا منت سرت میذارن هاکان هم پسر فعالیه .هم سوادشو داره.و لطف کرده و میخواد آموزش بذاره.انشاله بتونیم زودتر گروهو تشکیل بدیم داری شرمندم می کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ داری شرمندم می کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نوچ.حقیقته 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ heeeey:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ به درد منم میخوره؟اگه میخوره منم هستم 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ به درد منم میخوره؟اگه میخوره منم هستم علاقه مهمه اگه علاقه داشته باشین می تونین شروع کنین به نظر من خیلی جذابه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ هاکان کشتیمون.خو زود باش دیگه.هی میره و میاد فقط:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ هاکان کشتیمون.خو زود باش دیگه.هی میره و میاد فقط:vahidrk: شیرینی کلاس به اینه داااااااا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ علاقه مهمه اگه علاقه داشته باشین می تونین شروع کنینبه نظر من خیلی جذابه یاخجی مام شاگرد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده