panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ مدلینگ تایل بندی سقف شیب دار در این آموزش نحوه مدلینگ تایل بندی سقف شیب دار را به صورت گام به گام و با استفاده از دستورات Editpoly و connect فرا میگیرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسوورد: ندارد! منبع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموزش به زبان فارسی... توسط خودم! 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی ممنون بابت کلیه آموزش هایی که به صورت رایگان تو انجمن انجام میدی. خیلی آقاییییییی:rose: 4 لینک به دیدگاه
panoram 5055 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی ممنون بابت کلیه آموزش هایی که به صورت رایگان تو انجمن انجام میدی.خیلی آقاییییییی:rose: خواهش میکنم. امیدوارم براتون مفید باشه.... در روزهای باقی مونده از عید سعی میکنم هر روز یک آموزش رو آپلود کنم... 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خواهش میکنم. امیدوارم براتون مفید باشه.... در روزهای باقی مونده از عید سعی میکنم هر روز یک آموزش رو آپلود کنم... خیلی لطف میکنی. منکه هیچی هیچی از مکس بلد نیستم تعطیله تعطیل :icon_pf (34): اما قصد دارم شروع کنم به یاد گرفتن.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده