*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اگر برای امروز برنامه خاصی ندارید و قرار است در منزل باشید با ما همراه شوید تا یک شمعدان زیبا بسازیم. این شمعدان را میتوانید در باغچه یا حتی در یک گلدان نسبتا بزرگ نصب کنید و از زیبایی آن که به دست خودتان ساخته شده لذت ببرید. ابتدا باید لوازم زیر را تهیه کنید: قوطی خالی کنسرو ماهی / چوب گرد به اندازه مناسب(یک متر) میتوانید از چوب جارو شکسته یا مشابه آن استفاده کنید. / تبدیل مسی به اندازه قطر چوب(دلخواه) / پیچ نوک تیز(مخصوص چوب) / حباب و یا شبیه آن / شمع / اسپری رنگ روغنی(به رنگ دلخواه شما) ابتدا با استفاده از چکش و درفش یک سوراخ ریز در وسط قوطی کنسرو ایجاد کنید. سپس به کمک دریل یا همان درفش در مرکز چوب هم یک سوراخ کوچکتر از پیچ ایجاد میکنیم. سپس مطابق شکل فوق اجزای موجود را به هم متصل میکنیم 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اجزاء را به کمک پیچ از داخل قوطی به هم محکم میکنیم.در صورتی که پس از محکم کردن پیچ لق میخورد از دو واشر فلزی برای زیر و رو استفاده کنید. برای آن که هماهنگی بیشتری بین اجزاء سازنده باشد به کمک اسپری رنگ که بهتر از از رنگ متالیک استفاده کنید پایه را رنگ کنید به صورت یکنواخت. از انواع حباب میتوانید استفاده کنید تا شمعدان تکمیل گردد. در صورتیکه حباب در منزل ندارید از ظروف مخصوص ترشیجات استفاده کنید به صورتی که کف ظرف در قوطی بنشیند. 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ من نمیتونم عکسها رو ببینم:ws52: 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ من نمیتونم عکسها رو ببینم:ws52: با چه مرورگری میاید؟ من با فایرفاکس و کروم تست کردم مشکلی نداره! 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ با چه مرورگری میاید؟من با فایرفاکس و کروم تست کردم مشکلی نداره! با گوگل کروم ... الان نشون میده... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده