mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اگر گفتید متوسط میزانی که یک خانم در طول عمرش رژ لب میخورد چقدر است؟ 2 کیلو ! یک زن در کل زندگی اش 2 کیلو رژ لب میخورد و این رژ لب حاوی 300 گرم سرب میباشد که 68 درصد میزان سرطان را در خانمها افزایش میدهد. البته باید این را هم گفت که به تازگی آقایون هم به استفاده از رژ لب روی آورده اند که این خود جای بحث دارد. جالب اینجاست که: 75 درصد رژ لب های وارداتی از کشور ترکیه دارای مواد اکسید آهن، پلی اتیلن،دی اکسید تیتانیوم هستند و خطر ریسک ابتلا به سرطانهای ریوی و سینه را تا 55 درصد بالا میبرند! برای اینکه مطمئن بشید که رژ لب شما حاوی سرب نیست و سالم است کافی است مقداری از آن را روی پوست دست خود بکشید و با طلای زرد محکم روی آن چند بار بکشید، اگر رژ لب به رنگ سیاه و تیرگی متمایل شد حاوی سرب است و آن را دور بریزید. 26 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ این حرفا جلوی خانمارو نمیگیره بدون رژ اصلا نمیتونن زندگی کنن 13 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اما تا جایی که من می دونم این متوسط برای یک سال هست اونم نه برای دختر خانهای ایرانی برا آمریکا یا اروپا هستش البته مردها هم به همان مقدار ازش در طول یک سال مصرف می کنن 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ این حرفا جلوی خانمارو نمیگیره بدون رژ اصلا نمیتونن زندگی کنن اگر گفتید متوسط میزانی که یک خانم در طول عمرش رژ لب میخورد چقدر است؟ 2 کیلو ! یک زن در کل زندگی اش 2 کیلو رژ لب میخورد و این رژ لب حاوی 300 گرم سرب میباشد که 68 درصد میزان سرطان را در خانمها افزایش میدهد. البته باید این را هم گفت که به تازگی آقایون هم به استفاده از رژ لب روی آورده اند که این خود جای بحث دارد. جالب اینجاست که: 75 درصد رژ لب های وارداتی از کشور ترکیه دارای مواد اکسید آهن، پلی اتیلن،دی اکسید تیتانیوم هستند و خطر ریسک ابتلا به سرطانهای ریوی و سینه را تا 55 درصد بالا میبرند! برای اینکه مطمئن بشید که رژ لب شما حاوی سرب نیست و سالم است کافی است مقداری از آن را روی پوست دست خود بکشید و با طلای زرد محکم روی آن چند بار بکشید، اگر رژ لب به رنگ سیاه و تیرگی متمایل شد حاوی سرب است و آن را دور بریزید. کی قراره جلو شما آقایونو بگیره ؟؟؟ اکثر رژ لب ها سرب داره ولی یه تعدادیشون وحشتناک سرب داره به حدی که با این نوع تست کردن کاملا قسمتی که رژ لب هست سیاه میشه معمولا پیشنهاد شده ار رژ لب هایی که سرب کمتری داره استفاده بشه 9 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ این حرفا جلوی خانمارو نمیگیره بدون رژ اصلا نمیتونن زندگی کنن حرفت منو یاد تبلیغات منفی که رو پاکت های سیگار میکشیدن میندازه که هیچ تاثیری رو کاهش مصرف دخانیات نداشت! تا یکی از نزدیکان آدم مشکلی واسه سلامتیش پیش نیومده آدم قدر سلامتی خودشو نمیدونه. لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ این حرفا جلوی خانمارو نمیگیره بدون رژ اصلا نمیتونن زندگی کنن من استفاده نمیکنم 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ من استفاده نمیکنم دروخ نگیا مامانی 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دروخ نگیا مامانی نه بخداااااااا 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ من استفاده نمیکنم منم استفاده نمی کنم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ منم استفاده نمی کنم نه بیااااا استفاده کن 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ من با 3 تا رژ امتحان کردم جواب نداد...ینی سرب ندارن؟ 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ واسه من به طرز وحشتناکی شد رژ مای ( ینی صورتی شد سیاه ) :icon_pf (34): بقیه هم تیره تر شدن ولی نه این شکلی 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ جدی!!من چن بار محکم طلا کشیدم روش اصن فرقی نکرد چرا!مگه میشه بدون سرب باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ جدی!!من چن بار محکم طلا کشیدم روش اصن فرقی نکرد چرا!مگه میشه بدون سرب باشه؟ یکم از رژو کشیدی رو دستت بعد طلا کشیدی روش ؟ من یکم از رژو پشت دستم کشیدم بعد طلارو کشیدم محکم روش چن بار ، کامل تغییر رنگ داد :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ من قبلا این مطلبو خونده بودم همه رژ لبها رو امتحان کردم فقط دوتاش سیاه نشد همه رو ریختم آشغالی برد کلی میزم خلفت شد... اون دوتایی هم ک سرب نداشت سوغات از بلاد کفر بود در مورد خط لب هم صدق میکنه این سربها؟ 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ دوباره تست کردم..این بار خیلی بار کشیدم بلاخره سیا شدن 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ بابا یکم وازلین بمالین ازین سربا نمالین میمیرینا 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ بابا یکم وازلین بمالین ازین سربا نمالین میمیرینا لابد واسه رنگشم ابرنگ تو وازلین بریزیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده