mani24 29665 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 مـی دانــی مــن آدم حســودی نیستم!!! فقـــط... فقـــط به کســی که قـــراره بعــــد از مــن وارد زندگیــت بشـــه و اون بشــــه نفــــســـت , حســادت میکــنم ! به کســـی که قـــراره بـــه جـــــــای مــن تـــوی چشـــــمای نوازشــگرت نــــگاه کـــنه... به کســـی که قــــراره بـــه جـــــــای مــن دســـتای مهــــــربونت رو لمــس کـــنه و گـــــــرم بشــــــه... به کســی که آغــــوشت میــــشه امنیـــتش... به کســـی که "تو " میــــشی " گـــل نــازش "! به کســـی که تو میــشی آرامشــش!! فقــط... فقــط کــــاش مثــــل مــن قـــــدرت رو بـــــدونه! مثـــل مـــن دوســتت داشــــته باشـــه... مثـــل مــن دلـــــتنگت بشــــــه! مثـــل مـــن غـــــــرور بــــــراش معــــنا نداشــته باشــــه... مثـــل مــن ..... مثــل مـــن شبــــا دلـــش بهــونه " تــــ و " رو بگــیره و بـــدون آغــوشت حتــی ,فرضــی , خوابــــش نبره ... مثـــل مــن "تــ ـو " بشـــی تمـــــام زندگیــش! مثـــل مــن مراقبــــت باشــــه... مثـــل مـــن نــــگرانت باشـه!! مثـــل مـــن با "تـــ ـــو " بــودن بـــراش هــمه چـی باشــــــه!! مثــــل مـــن ..... خـــــدا کـــنه برات سنـــگ تـــموم بــــذاره و خوشــبختت کنـــــه.. تنــــــها آرزومــــ " آرامـش" و " خوشــبختی" توئــــه! " دو ستت دارمـــ 5
mani24 29665 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2013 اولـــــ ـــین نقاش زندگی ات خـــ ــ ـ ــــودم بودم ! راز چشـ ـ ــمانت را خـ ــ ــ ـــودم روی کاغــــذ کشـ ــ ـــف کردم ...! تـــ ـ ـــو اما دزدکی پشـــت پنجـــ ـ ــره را دید میزدی ; کجــــــــای نقاشـ ـ ـــی رخ ربــ ـ ــودی ؟ که دیــــگر ; حتی سیــــــ ـــ ــــــگار هم نمیـــــ خواهد او را بکشـــــم ؟.. 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 15 تیر، 2014 من آدم حسودی نیستم اما چشم ندارم ببینم چشمان کسی که چشمانت را بخواهد
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 دی، 2014 همه آنهایی که مرا میشناسند میدانند که من چه آدم حسودی هستم و همه آنهایی که تو را میشاسند... لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند 1
saghar... 6666 ارسال شده در 27 دی، 2014 مـی دانــی مــن آدم حســودی نیستم!!! فقـــط... فقـــط به کســی که قـــراره بعــــد از مــن وارد زندگیــت بشـــه و اون بشــــه نفــــســـت , حســادت میکــنم !
ارسال های توصیه شده