mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ مـی دانــی مــن آدم حســودی نیستم!!! فقـــط... فقـــط به کســی که قـــراره بعــــد از مــن وارد زندگیــت بشـــه و اون بشــــه نفــــســـت , حســادت میکــنم ! به کســـی که قـــراره بـــه جـــــــای مــن تـــوی چشـــــمای نوازشــگرت نــــگاه کـــنه... به کســـی که قــــراره بـــه جـــــــای مــن دســـتای مهــــــربونت رو لمــس کـــنه و گـــــــرم بشــــــه... به کســی که آغــــوشت میــــشه امنیـــتش... به کســـی که "تو " میــــشی " گـــل نــازش "! به کســـی که تو میــشی آرامشــش!! فقــط... فقــط کــــاش مثــــل مــن قـــــدرت رو بـــــدونه! مثـــل مـــن دوســتت داشــــته باشـــه... مثـــل مــن دلـــــتنگت بشــــــه! مثـــل مـــن غـــــــرور بــــــراش معــــنا نداشــته باشــــه... مثـــل مــن ..... مثــل مـــن شبــــا دلـــش بهــونه " تــــ و " رو بگــیره و بـــدون آغــوشت حتــی ,فرضــی , خوابــــش نبره ... مثـــل مــن "تــ ـو " بشـــی تمـــــام زندگیــش! مثـــل مــن مراقبــــت باشــــه... مثـــل مـــن نــــگرانت باشـه!! مثـــل مـــن با "تـــ ـــو " بــودن بـــراش هــمه چـی باشــــــه!! مثــــل مـــن ..... خـــــدا کـــنه برات سنـــگ تـــموم بــــذاره و خوشــبختت کنـــــه.. تنــــــها آرزومــــ " آرامـش" و " خوشــبختی" توئــــه! " دو ستت دارمـــ 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ میدانی من آدم حسودی نیستم اما..... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ اولـــــ ـــین نقاش زندگی ات خـــ ــ ـ ــــودم بودم ! راز چشـ ـ ــمانت را خـ ــ ــ ـــودم روی کاغــــذ کشـ ــ ـــف کردم ...! تـــ ـ ـــو اما دزدکی پشـــت پنجـــ ـ ــره را دید میزدی ; کجــــــــای نقاشـ ـ ـــی رخ ربــ ـ ــودی ؟ که دیــــگر ; حتی سیــــــ ـــ ــــــگار هم نمیـــــ خواهد او را بکشـــــم ؟.. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ من آدم حسودی نیستم اما چشم ندارم ببینم چشمان کسی که چشمانت را بخواهد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ همه آنهایی که مرا میشناسند میدانند که من چه آدم حسودی هستم و همه آنهایی که تو را میشاسند... لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ مـی دانــی مــن آدم حســودی نیستم!!! فقـــط... فقـــط به کســی که قـــراره بعــــد از مــن وارد زندگیــت بشـــه و اون بشــــه نفــــســـت , حســادت میکــنم ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده