bibak_fa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ دروود. دوستان یه تحقیق برای درس ازمایشگاه مهندسی نرم تفزار میخوام عنوان:شرح کسب و کار اتلیه هر چی کاملتر و وسیع تر بهتر..... 1 لینک به دیدگاه
bibak_fa 13 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ دروود.دوستان یه تحقیق برای درس ازمایشگاه مهندسی نرم تفزار میخوام عنوان:شرح کسب و کار اتلیه هر چی کاملتر و وسیع تر بهتر..... دروود. کسی کمک نمیکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ درود. ترجیحا یه توضیحی در مورد سر فصل آموزشی این درس و شیوه کار ارائه تحقیق توضیح بدین. در ضمن فکر نکنم کسی بتونه برای شما تحقیق کنه / باید باهم روی این مسئله کار کنیم و سرنخ های رو بهم ارئه بدیم. 1 لینک به دیدگاه
bibak_fa 13 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ درود. ترجیحا یه توضیحی در مورد سر فصل آموزشی این درس و شیوه کار ارائه تحقیق توضیح بدین. در ضمن فکر نکنم کسی بتونه برای شما تحقیق کنه / باید باهم روی این مسئله کار کنیم و سرنخ های رو بهم ارئه بدیم. دروود والا من خودم رشتم برق قدرت و این تحقیق را برای یکی میخوام و هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ببین یه چیزی میخوام در رابطه با شرح کسب و کار اتلیه یعنی یه الیه چه طوری به وجود می اید چه طور عکس میگیره طریقه ی درست کردن یک اتلیه و مراحل ان یه چند تا هم نمودار داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ دروودوالا من خودم رشتم برق قدرت و این تحقیق را برای یکی میخوام و هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ببین یه چیزی میخوام در رابطه با شرح کسب و کار اتلیه یعنی یه الیه چه طوری به وجود می اید چه طور عکس میگیره طریقه ی درست کردن یک اتلیه و مراحل ان یه چند تا هم نمودار داشته باشه درود. اگه درست متوجه شده باشم شما نمودار های erd کسب و کار آتلیه رو میخواین. اجازه بدین تا فردا درست میکنم و اینجا قرار میدم. دیگه توضیحاتش رو نسبت به همین erd خودتون میتونید یادداشت کنید. 1 لینک به دیدگاه
bibak_fa 13 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ درود. اگه درست متوجه شده باشم شما نمودار های erd کسب و کار آتلیه رو میخواین. اجازه بدین تا فردا درست میکنم و اینجا قرار میدم. دیگه توضیحاتش رو نسبت به همین erd خودتون میتونید یادداشت کنید. سپاس گذارم دوست عزیز منتظرم لینک به دیدگاه
bibak_fa 13 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ درود. اگه درست متوجه شده باشم شما نمودار های erd کسب و کار آتلیه رو میخواین. اجازه بدین تا فردا درست میکنم و اینجا قرار میدم. دیگه توضیحاتش رو نسبت به همین erd خودتون میتونید یادداشت کنید. دوست عزیز اماده نشد؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده