viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ تخت های بیمارستان های روانی زنان در تهران پر شده و بیماران برای بستری از تهران به شهرهای اطراف میروند، تخت های بخش مردان یک بیمارستان روانی پر شده، در جامعه آماری یک بیمارستان روانی بیشترین تعداد بیماریهای روانی در زنان افسردگی و در مردان اسکیزوفرنی هستند، این بیماریهای ژنتیکی - اکتسابی هستند، این بیماران اغلب از طبقات محروم جامعه اند. تولد کودکان مبتلا به نقض عضوهای مادرزادیِ فوکوملیا و آملیا در اثر امواج مغناطیسی پارازیت زیاد شده (این نقص عضوها که در سال های 1959-1960 میلادی به علت مصرف داروی تالیدومیت که به فاجعه تالیدومیت معروف است، به شدت افزایش یافت؛ در کنار جنگ های جهانی اول و دوم یکی از زمینه های ایجاد تحول در تولید اعضای مصنوعی نام برده میشود)، آیکیو ایرانیها در یک برآورد 84 تخمین زده شده که به نظر من علت عمده ش وضعیت نامناسب تغذیه ای زمان بارداری و حین رشد کودک و وضعیت نامناسب زیستی ست. به نظر شما با این شرایط جنایت نیست که ما بچه ای تولید کنیم؟ شما خودتان آیا از تولدتان رضایت دارید؟ بیایید دیگران را از عواقب فاجعه بار تولد بی برنامه کودک آگاه کنیم. 30 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ من از تولد خودم رضایت دارم چون باعث شده چیزی به اسم من به وجود بیاد. ولی واسه پارازیت ها متاسفانه درسته و خودم هم یه زمانی سر درد و گوش درد گرفته بودمم.(از حماقت های نظامه !!) برای بچه هم دو نفری که میخوان ازدواج کنن بهتره قبلش با هم توافق کنن. اگه دو نفر بچه نخواستن ازدواج نکنن بهتره، چون دو تا آدم تنها زیاد نمیتونن هم رو بدون هدف و انگیزه زیر یک سقف تحمل کنن. مهم نهاد مقدس خانواده اسس. 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ بچه نداشتن خیلی بهتر از اینه که یک عمر یه بچه معلول جلو چشمت باشه و لحظه لحظه زجر کشیدنشو ببینی:4564: 15 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ توی یک مقاله ای که متاسفانه الان در اختیار ندارم که بذارم اینجا نوشته بود که 35 درصد مردم ایران دچار مشکلات حاد روانی هستن!!!! در روانشناسی البته میدونیم که نشکلات حاد به مواردی مثل اضطراب یا افسردگی گفته نمیشه.....دیگه عمق فاجعه رو ببینین چه حده ! 19 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ توی یک مقاله ای که متاسفانه الان در اختیار ندارم که بذارم اینجا نوشته بود که 35 درصد مردم ایران دچار مشکلات حاد روانی هستن!!!!در روانشناسی البته میدونیم که نشکلات حاد به مواردی مثل اضطراب یا افسردگی گفته نمیشه.....دیگه عمق فاجعه رو ببینین چه حده ! درست میگی برای من نیازی به امارم نیست خودم واضحا میبینم با این وضعیت روحیم که خودم دارم تخمین زدم 35 سالگی مغزم کاملا نابود میشه 13 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ از بس مشکلات جوونا زیاد شده.. امید به زندگی کم شده الانم که اکثر برجها و ساختمون هارو که ببینی یه انتن بلند نصب کردن برا مخابرات وایرانسل واینچیزا... و تماما مردم اطرافش اسیب میبینند و بعضیا ماهی 7 8 میلیون میره تو جیبشون جدا از این مسائل الان اب تهران بسیار بسیار برا اشامیدن نامناسبه... الودگیش بیش از حده.. حتما دوستان به این نکته توجه کنند الودگی اب تهران خیلی زیاده .. ما خودمون دستگاه تصفیه اب گرفتیم برا اشامیدن... ازمایش کردیم یه چیزایی دیدم که ....:icon_pf (34): فکر کنم اینم به تولد کودکان ارتباط داشته باشه 15 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ از چی بگم برات؟ انتظار داری چه چیزی از جیب من درآد؟ بجز کاغذ سفید پاره خب آره رفیق حرف توشه ولی با خودکار سفید تو هم مثل منی تو هم کم درد نداری درد اصلیت اینه که تو همدرد نداری من کسی نیستم با این زخما دردم بگیره ولی این اشکارو کی میخواد گردن بگیره؟ از چی بگم خدا از این بنده های خسته از این همه درد تمومه دنده هام شکسته خنده هامو نبین این خنده ها یه چسبه رو لبم این منم با یه ردپای خسته از چی بگم؟ بگو از یه روح زخمی که باید یک تنه بره تو قلب کوه سختی از روزایی که خط خوردن توی تقویم خبر میدن از یه اشتباه رو به تخریب از چی بگم؟ 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه بچه دار نشیم واقعا یه حرف غیر منطقیه باید تلاش کنیم شرایط رو برای داشتن یه بچه سالم فراهم کنیم ! مثلا در دوران بارداری به سلامت خودمون و تغذیه اهمیت ویژه ای بدیم ..... محیطی که آلودگی صوتی و آلودگی هوای کمتری داره برای زندگی خودمون و بچه مون انتخاب کنیم و ... یه نکته مهم هست که باید به خاطر سپرد : ذهن مساعد داشته باشیم ... ذهن مساعد برای ما شرایط مناسب و قابل تحمل رو میسازه اگه بخوایم به این فکر کنیم که این همه آدم مشکل روانی دارن یا مثلا بچه فلانی نقص عضو داره حتما بچه منم همینجوری میشه پس بچه دار نشم !! خیلی دور از عقله !! همیشه به بهترین و مساعد ترین شرایط فکر کنید تا همون رو به دست بیارید .... کائنات در راستای تفکر شما به شما پاسخ میدهند پس همیشه به بهترین ها فکر کنید اما عاقلانه و منطقی ! 11 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ شاروک جان این به نظر من یکی از تفکرات سمی و مسموم کننده ست که کاءنات در راستای تفکر ما بهمون پاسخ میده.... یه تفکر دروغین که متاسفانه عده ای آدم الکی خوشبین از این مدل روانشناسای دوزاری یا این ادمایی که میخوان حرفای عرفانی دل خوش کنک بزنن میگن و طبیعتا ما ها هم گاهی فکر کردیم که درسته....ولی اشتباهه.... 15 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ من تو 40 سالگیم اگه یه دختره 2-3 ساله نداشته باشم که اسمش هم آیلار نباشه خودم رو میکشم 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ شاروک جان این به نظر من یکی از تفکرات سمی و مسموم کننده ست که کاءنات در راستای تفکر ما بهمون پاسخ میده....یه تفکر دروغین که متاسفانه عده ای آدم الکی خوشبین از این مدل روانشناسای دوزاری یا این ادمایی که میخوان حرفای عرفانی دل خوش کنک بزنن میگن و طبیعتا ما ها هم گاهی فکر کردیم که درسته....ولی اشتباهه.... من با توجه به تجربه شخصیم اینوگفتم امتحان کردم و بهش رسیدم اینکه بخوایم فکرهایی اینجنین نا امید کننده داشته باشیم به نظرم سمی تره !! باید به حل کردن مسئله فکر کرد نه پاک کردن صورت مسئله .... من با اینکه بچه دار نشیم چون ممکنه نقص عضو داشته باشه مخالفم !! 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ همونقدر که من رو به دنیا آوردن من هم حق دارم که کسه دیگه ای رو به دنیا بیارم و در 90 سالگی همسایه های بعد ۱ هفته احساس بوی لاشه به پلیس خبر ندن و نیاد جنازه گندیده منو تو دسشویی خونم پیدا کنه 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ همونقدر که من رو به دنیا آوردن من هم حق دارم که کسه دیگه ای رو به دنیا بیارم و در 90 سالگی همسایه های بعد ۱ هفته احساس بوی لاشه به پلیس خبر ندن و نیاد جنازه گندیده منو تو دسشویی خونم پیدا کنه خودمون چه گلی یه سر پدر و مادرمون زدیم؟ حالا ما نسل خوب بچه ها بودیم بچه های این زمونه بچه که نیستند گودزیلان 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ خودمون چه گلی یه سر پدر و مادرمون زدیم؟حالا ما نسل خوب بچه ها بودیم بچه های این زمونه بچه که نیستند گودزیلان هرچی باشن من میخوام بسیار خودخواهانه و جانی صفتانه (!) یه دختر میخوام 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ هرچی باشن من میخوام بسیار خودخواهانه و جانی صفتانه (!) یه دختر میخوام آخیییییییییییییییی الهی خدا یک جین دختر بهت بده 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ هرچی باشن من میخوام بسیار خودخواهانه و جانی صفتانه (!) یه دختر میخوام اصلا جانیانه نیست ... برای داشتن بچه سالم باید یه سری نکات رو رعایت کرد ! حق هرکسی هست که بچه ای از گوشت و خون خودش داشته باشه ..... امثال من هرچقدر هم بد باشن بلاخره یه جایی یه کاری برای پدر مادرشون میکنن .... علف هرزم باشیم بازم یه فایده ای داریم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ حرفت در شرایط عادی تو یه جامعه با وضعیت نرمال درستهولی بد نیس تو یوتیوب گاهی به بچه های سوریه نیگا کنی شرایط ایران حتی بحرانی تر از سوریه هس فقط جنبه اقتصادیشو نیگا کنیم ما داریم روی یه سکوی لرزان و بسیار سست راه میریم که هرلحظه امکان فروپاشیش هس موهاش فرفری باشه حنایی باشه موخام 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ جریان چیه پسرای انجمن جدیدا حس پدرونه بشون دست داده همشون هم دخمل میخوان ویار مردونه قبل عیده یا برنامه جدیدی چیدین ماخبر نداریم نه من خیلی وقته میخوام 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ جریان چیه پسرای انجمن جدیدا حس پدرونه بشون دست داده همشون هم دخمل میخوان ویار مردونه قبل عیده یا برنامه جدیدی چیدین ماخبر نداریم کلا مردا کشته مرده دخترن دختر بابایی 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ دلتون میاد دختر نداشته باشین از این کارا نکنه بهش اخم نکنین این شکلی نشه بعد نزنین زیره خنده؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده