رفتن به مطلب

درخواست نرم افزار etap نسخه 7 به بالا به همراه کرک و نحوه انجام کرک اون

ارسال های توصیه شده

سلام . بنده به نرم افزار etap نیاز دارم . نسخه 7 و 7.5 اون رو هر کاری کردم نتونستم کرک کنم . اگر کسی تجربه نصبش رو داره ممنون میشم که توضیح بده. الان اجبارا دارم نسخه 6 رو دانلود می کنم ولی استاد راهنمای پروژه گفته که از نسخه 7 استفاده کنم . کمکم کنین لطفا..

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام . بنده به نرم افزار etap نیاز دارم . نسخه 7 و 7.5 اون رو هر کاری کردم نتونستم کرک کنم . اگر کسی تجربه نصبش رو داره ممنون میشم که توضیح بده. الان اجبارا دارم نسخه 6 رو دانلود می کنم ولی استاد راهنمای پروژه گفته که از نسخه 7 استفاده کنم . کمکم کنین لطفا..

دوست عزیز لینک زیر ببینید میتونه کمکی بهتون بکنه؟

http://www.noandishaan.com/forums/thread70203.html

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنونم ولی بنده فعلا در نصب نرم افزار مشکل دارم .

این چطور؟توضیحشه..حالا ببینید به درد میخوره..انگلیسیه اما سخت نیست ترجمش..

1. Downloaded ETAP-7 file is on iso format, so burn it on DVD

2. Disable connection to internet

3. Disable antivirus software on your computer

4. Press F2, go to user account control and disable it.

5. Run Etap-7 installation from DVD.

6. select install + license manager, just follow the instruction. Note : For Win-7 (and maybe Vista, but I never use vista) will show up UAC, just click/select enable to install

7. When finish installation, dont run the software.

8. Open folder LMSETUP\SYSTEM32\DRIVERS on etap DVD

9. copy all files in the LMSETUP\SYSTEM32\DRIVERS ----- to ------ C:\Windows\System32\Drivers\

10. Extract ETAP Medicine Peta-6 then run file " etap6.exe " this is the software to bypass license.

this file is under DOS file, so you will see DOS application run. Note : Why extract to Etap-7 folder, because I've ever fail to run it when extract outside etap 7 folder.

9. After finish install medicine, then Reboot your computer/laptop.

10. Enable again your antivirus

11. Run ETAp 7 application.

11. Will show up window for license , click OK, then software will ask for activation serial

Enter Activation serial : 9dp8kD6Ncc#Y8r5FBL+QEn3DHqDBKR

12. Then enjoy using ETAP 7

• Like 4
لینک به دیدگاه

اینها رو انجام دادم ولی باز نشد .از اونجایی که دانلود کردم به صورت فایل iso نبود . چیزی به اسم Medicine Peta-6 هم نداره . فقط یه پوشه کرک داره که توش فایل etap6.exe و یه فایل متنی حاوی چنتا پسورد هست .

کل نصب رو که انجام میدم آخرش به جای این که یه جا برای گذاشتن پسورد نشون بده این رو نشون میده:

7dtfw5t6fa78f9o5x8i0.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

بلاخره پیدا کردم .

روی ویندوز 64 که قبلی ها نصب نشد ولی روی 32 بیت این یکی نصب شد و توی اجرای برنامه هم اروری نمیده.

فقط یکی حواسش نبوده دوتا کپی گرفته و کنار هم گذاشته و باید به جای یک گیگ دوگیگ دانلود کرد.http://www.pdms.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-etap-70/

• Like 3
لینک به دیدگاه
بلاخره پیدا کردم .

روی ویندوز 64 که قبلی ها نصب نشد ولی روی 32 بیت این یکی نصب شد و توی اجرای برنامه هم اروری نمیده.

فقط یکی حواسش نبوده دوتا کپی گرفته و کنار هم گذاشته و باید به جای یک گیگ دوگیگ دانلود کرد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

خوشحالم که بالاخره تونستی:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • 3 هفته بعد...

سلام من نرم افزار رو روی سیستم 64 بیتی با ویندوز سون نتونستم کرک کنم اما رو سیستم 32 بیتی با ویندوز xp نصب شد اما نمی توانستم پروژه جدید تعریف کنم فقط پروژه های قبلی را می شد باز کرد و ادیت کرد مشکل این طور حل شد که یک اکانت جدید ساختم و با ان اکنت og on شدم مشکل کاملا حل شده بود احتمالا مورد شما هم همینطور حل شود.

ممنون

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

سلام.متاسفانه منم نتونستم روی ۳۲بیتی نصبش کنم.ولی با VM Workstation باروی xp( تو خود ویندوز۷) نصبش کردم اما فقط تو محیطxp کار میکنه.

چطور میتونم رو 7 نصبش کنم یا همونی که تو

VM workstatio هس رو بیارم تو محیط 7؟

ضمنا هیچکدوم از کرک های تو بازار و اینترنت کار نکرد

لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...

سلام اگر کسی می خواد etap 7 رو روی ویندوز سون 64 بیتی (لپ تاب) نصب کنه باید اول نرم افزار xp mode رو روی سیسم نصب کنه تا یک محیط مجازی از xp داشته باشه بعد داخل اون نرم افزارو نصب و کرک کنه و اگر قصد نصب نرم افزار روی ویندوز 32 بیتی xp (کامپیوتر شخصی) رو دارید که کافیه نرم افزار و کرک اون رو داشته باشید و طبق راهنما نصب کنید . من کتاب اموزش etap 7 انتشارات سها دانش رو خریدم که نرم افزار و کرک در cd همراه اون موجود بود و اونو بدون مشکل نصب کردم. فقط در هنگام نصب روی ویندوز 32 بیتی سون باید روی فایل نصبی etap و همچنین لیسانس 32 بیتی ان کلیک راست کنید و گزینه properties را انتخاب کنید و از سربرگ compatibility ویندوز xp رو انتخاب کنید. من تمام این کار ها رو خودم انجام دادم اگر این مطالب مفید بود ما رو دعا کنید.:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...