salar17 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان، تصمیم گرفتم کلیه فایل های شهرسازی که دارم رو تو سایت های شهرسازی بذارم تا بتونم به دوستای خوبم کمک کنم و شاید فرهنگ تبادل اطلاعات رو تقویت کنم. سعی میکنم همه رو بذارم، منتطر بقیه پست های من باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
reza-khan 647 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ خیلی متشکرم دوست عزیز! خیلی این کار میتونه مفید باشه مخصوصا برای دانشجوهای ترم پایینی مثل من 3 لینک به دیدگاه
amanj01 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ غریزان من برای ترجمه space is machine چیکار کنم؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
حامد1373 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۶ سلام.دانلود نمیشه مینویسه فایل موجود نیست:icon_razz: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۶ سلام.دانلود نمیشه مینویسه فایل موجود نیست:icon_razz: اغلب این فایلها به صورت جداگانه داخل سایت هست. فقط کافیه، اسمش رو بالای انجمن سمت چپ (داخل کادر جستجو) سرچ کنید :a030: الان کدوم فایل رو میخواین؟ لینک به دیدگاه
coyness 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۸ ببخشید شیر تحول زندگی بشر و اسکانش اول که انسان اولیه بود بعد کشاورز شد یکجا نشین بعد شهر نشین بعد کوچ نشین؟ تو تست استخدامی گفته شکل پیشرفته زندگی بشر زدم شهر گفته کوچ نشینی جواب درسته؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۸ در 9 ساعت قبل، coyness گفته است : ببخشید شیر تحول زندگی بشر و اسکانش اول که انسان اولیه بود بعد کشاورز شد یکجا نشین بعد شهر نشین بعد کوچ نشین؟ تو تست استخدامی گفته شکل پیشرفته زندگی بشر زدم شهر گفته کوچ نشینی جواب درسته؟ احتمالا کلید اشتباه بوده. این اشتباهات تو ازمونها معمولا هست. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده