سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ حسین توکلی گفت: از میان ۲۱۷ هزار داوطلبی که برای شرکت در کنکور دکتری متقاضی بودند تنها ۱۹۸ هزار و ۱۳۹ نفر کارت ورود به جلسه آزمون را دریافت کردند. با توجه به این آمار ، مشاور عالی سازمان سنجش اعلام کرد که تنها ۹ درصد داوطلبان در کنکوردکتری ۹۲ شرکت نکردند. اعتراض به کنکور دکتری ۹۲ مشاور عالی سازمان سنجش همچنین تاکید کرد: آن دسته از داوطلبانی که در خصوص برگزاری کنکور دکتری ۹۲ اعتراض یا پرسشی دارند می توانند برای ارسال درخواست خود به پرتال سازمان سنجش به نشانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه کنند. 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ خودشون هم فهمیدن چیکار کرده بودن مخصوصا زبان 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ای جان، آوردیش؟!! واااااااااااا اعتراض دیگه چه صیغه ایه! 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ای جان، آوردیش؟!!واااااااااااا اعتراض دیگه چه صیغه ایه! ولش کن اعتراض برای تنبل هاست مثل یک نفری 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ولش کن اعتراض برای تنبل هاست مثل یک نفری آره واقعا، یه نفریو خوب اومدی، الان ظاهر میشه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آره واقعا، یه نفریو خوب اومدی، الان ظاهر میشه من به شدت ازش بیمناکم هانیه، یه تنه حریف سه تا مرده طرف 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ولی دقت کردین ملت پشیزی به آزمون دکتری اهمیت نمیدن، همش اسپم می کنن مقصر کیست 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ من به شدت ازش بیمناکم هانیه، یه تنه حریف سه تا مرده طرف نترس داداش ، پشتت واسادم ولی دقت کردین ملت پشیزی به آزمون دکتری اهمیت نمیدن، همش اسپم می کنن مقصر کیست چون آدما هرچی بزرگتر میشن و مدرکشون بزرگتر، حرفشون بیشتر از عملشون میشه داشتی جمله روووووووووو؟؟!!! تکبیییییییییییر 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ اعتراض وارد میباشد....واقعا این چه وضعشه!!!! دیگه اینو میبینم یاده دکترا میوفتم و برعکس!!! 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ نترس داداش ، پشتت واسادم چون آدما هرچی بزرگتر میشن و مدرکشون بزرگتر، حرفشون بیشتر از عملشون میشه داشتی جمله روووووووووو؟؟!!! تکبیییییییییییر ایول خیلی خوشحال میشم اگه موهاشو بکشی الان چک کردم مثل اینکه غیبشون زد. احتمال میدم فردا پروژه شیشه شویی دارن ایشون که زودی رفتن بخوابن ... آره خدا رحمت کنه افرادی رو که حرفشون جلوتر از عملشونه هانیه بیا جملات خودمون رو با آب طلا بنویسیم منم برم شبت خوش 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ایول خیلی خوشحال میشم اگه موهاشو بکشیالان چک کردم مثل اینکه غیبشون زد. احتمال میدم فردا پروژه شیشه شویی دارن ایشون که زودی رفتن بخوابن ... آره خدا رحمت کنه افرادی رو که حرفشون جلوتر از عملشونه هانیه بیا جملات خودمون رو با آب طلا بنویسیم منم برم شبت خوش گیس کشی متد من نیست شرمنده، من از روشهای نوین استفاده میکنم بسر آمده حکیمه توام فردا بعله؟؟؟ اوکی، شب خوبی بود، شب بخیر 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ولش کن اعتراض برای تنبل هاست مثل یک نفری تجریم واسه کیاست پس آره واقعا، یه نفریو خوب اومدی، الان ظاهر میشه دیدی که ظاهر نشدمپس من نبودم من به شدت ازش بیمناکم هانیه، یه تنه حریف سه تا مرده طرفیعنی از من میترسید و همه از ادمین میترسیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده