mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سلام این چه وضعشه یک عکس حداقل بزارید. بعد یک هفته من الان با کلی خوشحالی اومدم عکس جدید ببینم دیدم خبری نیست 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام شبیه چهارمین عکستون منم دارم براتون میفرستم 3 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلاماین چه وضعشه یک عکس حداقل بزارید. بعد یک هفته من الان با کلی خوشحالی اومدم عکس جدید ببینم دیدم خبری نیست بچه جان شلوغ نکن،بشیییین اومدی اینجا هم فسفرای مارو هم به باد بدی؟همینیییییی که هست اصلا عکسای خودت کووو؟هان؟ مجیییییییییییییییییید من از اینااااااااا می خواااااااااام:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ بچه جان شلوغ نکن،بشیییین اومدی اینجا هم فسفرای مارو هم به باد بدی؟همینیییییی که هستاصلا عکسای خودت کووو؟هان؟ سلام همین کار ها رو میکنید که جوونا افسردگی میگیرن و مثل شما پیر میشن دیگه عکسم رو برای عکاس اون عکس فرستادم 2 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام همین کار ها رو میکنید که جوونا افسردگی میگیرن و مثل شما پیر میشن دیگه عکسم رو برای عکاس اون عکس فرستادم هاااااااای الله ظهور کن منو از دست این اعجوبه ها نجات بده ببر تو تازه افسرده گی داری اینیییی؟:vahidrk: ما درسته سن و سالی ازمون گذشته اما دلمون از صدتا مثل شماها جوون تره پسرم حاضرم اثباتش هم بکنم من که چیزی ندیدم،به اون عکاس چیکار دارم،اون خودش یه سر داره هزار سودااااا 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ هاااااااای الله ظهور کن منو از دست این اعجوبه ها نجات بده ببرتو تازه افسرده گی داری اینیییی؟:vahidrk: ما درسته سن و سالی ازمون گذشته اما دلمون از صدتا مثل شماها جوون تره پسرم حاضرم اثباتش هم بکنم من که چیزی ندیدم،به اون عکاس چیکار دارم،اون خودش یه سر داره هزار سودااااا خوب عکس اصفهان برای ایشون بود منم براش فرستادم بزار برای شما هم میفرستم خواستم چیدمان اینجا به هم نخوره نگذاشتم 2 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ خوب عکس اصفهان برای ایشون بود منم براش فرستادم بزار برای شما هم میفرستم خواستم چیدمان اینجا به هم نخوره نگذاشتم منظور گالری و مجموعه ای از آثار شما بود نه این عکس خاص و مختص به اصفهان 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ وقت کنم چشم اما فعلا گالری هایی داریم که من عکسهام گذاشتم به زودی شاهد خواهید بود 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ ما هم میتونیم عکسایی رو که گرفتیم اینجا بذارم؟ 4 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ ما هم میتونیم عکسایی رو که گرفتیم اینجا بذارم؟ من حرفی ندارم اما فکر کنم یه گالری جدا ایجاد کنید و عکساتون رو اونجا آپ کنید برای خودتون بهتر باشه 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ من حرفی ندارم اما فکر کنم یه گالری جدا ایجاد کنید و عکساتون رو اونجا آپ کنید برای خودتون بهتر باشه چشم اول فکر کردم تاپیک عمومی هست واسه عکس گذاشتن بعد از اینکه پست و گذاشتم متوجه شدم 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ینی همه ی اینا رو رفتین؟؟ زاویه دیدتون بسی زیبا بود لذت بردیم 4 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ینی همه ی اینا رو رفتین؟؟زاویه دیدتون بسی زیبا بود لذت بردیم بله سپاس بیکران 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ اینا رو میزاری که دل ما رو آب کنی؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده