Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااام.... به گالری من خوش اومدید،صفا آوردید، قدم رنجه فرمودید... تصمیم دارم تو این تاپیک عکسای هنری ای ک گرفتم رو بذارم تا هم ی آلبوم مرتب از عکسا داشته باشم هم دوستان عزیز نظراتشونو راجع به عکسام بگن... فقط اگر ممکنه عکسایی رو تشکر بزنید ک از نظر شما دوست عزیز قشنگ و زیبا هستند ...میخوام با کمک شما بهترین عکسهامو بشناسم... 22 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ آلبوم اول ==> با موضوع بهــــــــــار(1391) 24 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ به این عکس مفهومی کمی بیشتر دقت کنید.... 21 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سلام در کل عکس های خوبی گرفتید اما یه پیشنهاد دارم اول از همه با یک کم ادیت میتونید زیبایی بهتری به تصاویرتون ببخشید دوم از کادر عمودی و افقی پرهیز کنید پیشنهاد من یک پاسپارتو همخوان با تصاویرتون برای این منظور در برنامه فوتوشاپ کلید های ترکیبی Alt+Ctrl+C رو بزنید از پنجره ای که باز شده تیک گزینه Relative را بزنید و سایز مورد نظرتون انتخاب و سپس از پایین همین پنجره رنگ متناسب با تصویر انتخاب کنید میتونید این کارها رو با اکشن ذخیره کنید تا به همه عکس هاتون این تنظیمات اعمال بشه. جسارتا 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ آلبوم دوم -بــــــــــاران 14 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عکس شماره 14 نارنج؟ خیلی ممنونم که به پیشنهاد حقیر توجه فرمودید اما جسارتا پاسپارتو پیشنهادی خدمتتون ارائه میکنم. 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی دوسش دارم....عالی بود مرسی 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آلبوم سوم -پـــــــــاییز 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده