spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ صرفا برای ثبت در تاریخ! میخواستم یه جای دیگه ویه چیز دیگه برای بیست هزارمین پست رسمیم تو این انجمن(امار غیررسمی از تلفات 10 تا 20 درصدی پست های بدبخت من داره اخه هرپستمو مثل بچه های نداشتم دوست دارم) بنویسم ولی اینجا واین نوشته رو نوشتم تا چرخ روزگار چجوری برامون بچرخه! سه سال پیش تو باشگاه مهندسان وقتی دوهزارمین پستمو نوشتم تا تقریبا نه هزارتا اونجا ادامه دادم برای دوستانی نوشتم که امروز هرکدام در گوشه ای از این مملکت یه گوشه کاری رو گرفتن ودارن لحظات رو به عمرشون پیوند میزنن از مهران وبهروز تا دخترایی که اون روزها وحتی این روزها هستند ویاد وخاطره وحضورشون برای همیشه در لوح خاطراتم ماندگار شده از دوستانی که به من اموختند درس انسانیت درس هرزگی درس ادب واخلاق درس متانت درس سقوط وهرکدام کلاسی بود که باید رد میکردیم تا بیاموزیم من با تو ما میشویم ونفس حضور همه ما حضور این ما با همه بالا وپایین بودن ها وپستی ها وبلندی ها وکرامت ها وخباثت هاست اون روز از اولین معلمم نوشتم اقای مرتضایی واینکه دستانش را میبوسم وامروز نیز بوسه ای به رسم شاگردی بردستانش میزنم که الفبای زندگی را برایم معنا کرد در این چهارسال چه شبها وچه روزهایی که از دریچه مونیتورمان به یک خانواده پیوند خورده ایم اینجا بودنمان را با دنیای واقعی پیوند داده ایم ولحظات متفاوتی را تجربه کرده ایم با هم شاد شده ایم از هم دلخور شده ایم رفاقت ها وکج رفتاری ها دیده ایم... امروز در نواندیشان بیست هزارمین نوشته را هم مینویسم هرچند مطمئنا در قیاس با خیلی عظیمی از دوستان نوشته های من بار کج داستان بوده ولی برایم یاداور زمانیست که برای تک تکمان ارزشمند وطلایی بوده وتمام این زمان در اشتراک با همین دوستان سپری شده در این روزهای پایانی سال برای همه دوستان ارزوی سلامتی وکامیابی میکنم وامیدوارم وقتی به گذشته خودمان نگاه میکنیم از یاداوری خاطرات این روزها لبخندی برلبانمان نقش ببندد شاد وپیروز وسبز باشید. عمو اسپاو - 1391/12/20 41 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ 20 هزارمین پستت مبارک داداش spow... امیدوارم 200 هزارمین پستت رو هم ببینیم... 16 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ 20 هزارمین پستت مبارک داداش spow... امیدوارم 200 هزارمین پستت رو هم ببینیم... نه دیگه داداش بسمونه این بیست هزار رو مهران برام اون موقع ارزو کرد خندیدم حالا سرم اومده کم کم باید به فکر یه برنامه جایگزین باشم الان جوونا با انگیزه تر وبا توپ پرتری اومدن وسط 18 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تبریک میگم داداشی واقعا پستات عالی بودن و یکی از معدود افرادی که به محض اینکه لینک پستاش خراب میشد لینک جایگزین پیدا میکرد به هر ترتیبی بود / اومدم بگم دمت گرم مشتی / ایشالله روز به روزت بهتر باشه 13 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی نشده پستتو ببینم تا انتها نخونده ول کنم برم...همیشه انقدر قلمت روون بوده که آدمو میخ کوب میکنه به مونیتور... همیشه جای پدر اینترنتیم میدونمت سجاد جان...امیدوارم همیشه سایَت بالا سرمون باشه. لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی نشده پستتو ببینم تا انتها نخونده ول کنم برم...همیشه انقدر قلمت روون بوده که آدمو میخ کوب میکنه به مونیتور... همیشه جای پدر اینترنتیم میدونمت سجاد جان...امیدوارم همیشه سایَت بالا سرمون باشه. منم شما رو جای پدربزرگ اینترنتیم می دونم ولی انصافا آخرشین. فوق العاده آدم مفید همراه با مطالب خیلی آموزنده و به درد بخور 13 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ بسیار عالی دایی جان درسته جوونترا و کسایی که پر انرژِی هستند همیشه هستند، اما شما جای خودتون رو دارین، بی تعارف میگم ، تک تک کاربران نواندیشان به بودن شما، به اطلاعاتتون ،دانشنتون و به همکلامی با شما افتخار میکنند. انشالله سال خوبی داشته باشین و همیشه در کنارمون بمونید.......... 13 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ تبریک میگم عمویی 20000 پست مفید و ارزشمند. 10 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ عمو اسپاو تبریک میگم بیست هزار پست واقعا مفید و ارزشمند... 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ نوروز شما هم پیش پیش مبارک باشهههههههههههههههههههههههههههه یه لحظه ترسیدم فکر کردم تاپیکِ خداحافظیِ 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ تبریک میگم...ولی بی تعارف همه پستات نکته های زیادی داشتند و همیشه لذت میبردمُ میبرم!!!:icon_gol: ولی دیگه بزرگ شدیا!!! 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا برای انجمن و کاربراش داشتن یک عضو و هم انجمنی مثل تو افتخاره آرزوی پست های بیشتر و بیشتر برات نمی کنم فقط امیدوارم که بیشتر و بیشتر باشی اینجا ... من هنوز خیلی چیزا باید از تو و پست هات یاد بگیرم. 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ کمیت چندان اهمیتی نداره ... کیفیته که مهمه من به شخصه واقعا با علاقه پست های شما رو می خوندم و حتی گاهی مطالبی رو متوجه نمیشدم که همین باعث می شد پیگیر اون مسئله بشم مصداق بارز هر چه پربار تر سر به زیر تر ....... برای من شخصا، از معدود افرادی هستین که از دنیای مجازی بسیار پر رنگ توی ذهنم ماندگار شدین ... هم خودتون و هم گفته های جالب و ارزشمندتون همیشه و همیشه موفق و پیروز باشین 10 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ گفتنیهارو بچه ها گفتن امیدوارم همیشه موفق باشید همراه با آرزوی داشتن سالی خوب و بی دغدغه 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ از همه دوستان ونثار محبت بی دریغشون از صمیم قلبم سپاسگزارم دلیلم برای ایجاد این تاپیک این بود که بگم اگر ما از وقتمون از اوقات فراغتمون از استراحتمون از مشغولیت هامون وحتی از مسئولیت هامون میزنیم وساعاتی رو در انجمن سپری میکنیم دلیلش چیزی ورای یک بعد مجازی ورفع ورجوع نیازهای اطلاعاتیمون هست اینکه در طول این همه مدت غم وشادی رو درکنار شما وما تجربه میکنیم اینکه با هم بحث وجدل داریم اینکه رفاقت میکنیم اینکه نامردی از مدعیان میبینیم اینکه فارغ از جنسیت وسن ومحدودیت ها بزرگواری ویاری میبینیم اینکه برخلاف بزرگی پوشالی وادعا حقارت میبینیم دلیلش اینه که ما جامعه رو اینجا به تبلور رسوندیم سعی کردیم مرز بین واقعیت ومجاز مرزهای گسترده جنسیتی رو بدون دریدن پرده های حرمت مرزهای تفاوت دید وافکار ووو... رو از هم بپاشیم تا نه به ارمانشهر که به یک دید عینی ومنطقی برسیم همه ما برای فردا مسئولیم شاید من نوعی فردا کارگری باشم که کار طیف گسترده ای از اجتماع رو به انجام میرسونه وتو نوعی معلم،محقق،استاددانشگاه،مادر،پدر،مشاور،طراح،موسیقیدان،سازنده یا هر صاحب منصب ومسلکی باشی مشکلات امروز جامعه ما نتیجه نا اگاهی وارمانشهری دیدن جامعه بوده پس ما مسئولیم تا از تکرار وگسترش این مصیبت جلوگیری کنیم این فضا هرچند در مقیاس بسیار بسیار خرد ودر عمل شاید ناموثری(فرهنگستان ادب به خاطر اختراع این لغت معدومم میکنه) باشه ولی جرقه هست واین جرقه ها باید در ذهن وعمل ما پاس داشته شوند،پخته بشن وبا مفهومی بسیط تر وقابل درک تر در جامعه پیاده بشن تا فردا روزی بتونیم تحمل کنیم نظر مخالفمون رو تا بتونیم سرچشمه مشکلات رو پیدا کنیم واز ریشه با اگاهی و ازادی حل کنیم مسئله رو شاید کاری که من در طول این همه زمان انجام دادم دوستی به روشی احسنت وبا صرف کمترین زمان وانرژی انجام بده ومسلما این نقص کارمنه ولی خوشحالم که در تمام این مدت در کنار شما بودم از شما اموختم وبازهم اموختم وقتی دوستی با یک دهه اختلاف سنی باعث میشه چارچوب فکری من دچار تزلزل بشه وشک رو به جان افکار صلبم میندازه وباعث میشه طرحی نو در افکارم بیندازم وقتی دختری با تمام محدودیت هایی که اجتماع بهش تحمیل کرده سعی میکنه فارغ از نگاه احساسی نقد کنه انچه باید باشه ونیست رو وقتی پسری سعی میکنه در های وهوی سوژه های مخاطب پذیر به ایده های بکر جان بده وقتی کسی از گوشه تنهایی وعزلتش ناب ترین مفاهیم(چه علمی وفنی چه مفاهیم فکری ) رو بی چشمداشت منتقل میکنه من به شخصه لذت میبرم واگر دوستان میان ومیمونن ویاد میدن ویاد میگیرن دلیلش پررنگ شدن این فضاست این تاپیک رو صرفا برای این زدم تا از شما تشکر کنم که این همه وقت با من مدارا کردید ومن رو پذیرفتید انچه که نوشته ام کمترین کار ممکن در قبال تلاشهای باقی دوستان در این فضای دوستانه بوده وهست از بودن در کنارتان مسرورم ومطمئنا این سیستم مثل قبل دست به پالایش خود میزنه وناخالصی ها به صورت خودجوش محو میشن وچیزی که میمونه دوستی ها و تلاشهای ماست شاد باشید وپیروز 18 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ تبریک که نداره بگم تشکر میکنم همه پست هات لذت بخش هستند و خیلی چیزای زیادی ازشون یاد گرفتم امیدوارم همیشه ادامه داشته باشن 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ بیست و چندهزار پست، یکی از یکی بهتر و پرتر واقعاً آشنایی باهات افتخار بزرگیه واسم و فکر کنم واسه همه بچه های دیگه همینطور باشه. یکی از کسایی هستی که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم و خیلی حق گردنم داری 10 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اینا که اینهمه تشکر میکنن ببین اگه من تاپیک بزنم دیگه چیکار میکنن...تاپیک نزده گزارش شده که 600 نفر خودکشی کردن 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ تبریک میگم نه به خاطر تعداد پستهات بلکه به خاطر مفید بودنشون من خودم تو باشگاه بیش از 13000 پست داشت که شاید خیلیاش مفید نبود یه جای دیگه هم بودم و الانم هستم که اونجا پستهام مفیدتره ولی به 2000 تا نمیرسه اما به جرات میتونم بگم همه پست های تو و اسی تو این انجمن مفید هستن و شما دو نفر جز تنها کسانی هستید که وقتی پسنشو میبینم تا آخرشو میخونم چون مطمئنم ازش یه چیزی یاد میگیرم خیلی خوشحالم که با چنین افرادی تو دنیای نت آشنا شدم و برات ارزوی موفقیت دارم 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اینا که اینهمه تشکر میکنن ببین اگه من تاپیک بزنم دیگه چیکار میکنن...تاپیک نزده گزارش شده که 600 نفر خودکشی کردن اینجاس که میگن اعتماد به نفست تو دهلیزه چپِ قلبم یا تو شُشه راستم یا تو لوزالمعده ام!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده