M!Zare 48037 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 ژله گلی برای ده نفر: مواد لازم برای ژله شفاف: 40 گرم پودر ژلاتین یک فنجان آب سرد یک لیتر آب 300 گرم شکر (refined)..به معنی شکر خالص..پالایش شده ..الک شده..دوستانی که اصطلاحو میدونن لطفا بگن 10 میلی لیتر اسانس توت فرنگی 8/1 قاشق چایخوری اسید سیتریک مواد لازم برای ژله رنگی: 2 قاشق غذاخوری ژلاتین یک فنجان آب سرد نیم لیتر آب 150 گرم شکر 8 قاشق غذاخوری شیر خشک(شیر پودری) 5 میلی لیتر اسانس توت فرنگی رنگ غذای خوراکی طرز تهیه: ژلاتین را در آب سرد حل کنید و چند دقیقه کنار بگذارید. باقی آب را گرم کنید همراه با شکر..و به محض اینکه به نقطه جوش نزدیک شد از روی حرارت بردارید..این اصطلاحشه (remove to release the boil).. ژلاتین را اضافه کنید تا حل شود کاملا و اسانس را اضافه کنید..سپس اسد سیتریک را هم اضافه نمایید. درون قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. برای ژلاتین تزریقی،ژلاتین را در اب سرد بریزید و چند دقیقه بگذارید بماند. آب و شکر را روی حرارت قرار دهید و به محض اینکه خواست بجوشد ژلاتین را اضافه نمایید.شیر خشک را اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا در اب حل شود.اسانس را هم اضافه نمایید. مواد را به هر چند رنگ که میخواهید استفاده نمایید تقسیم کنید و به هر قسمت رنگ دلخواه را اضافه نمایید.سپس با کمک سرنگ اول پرچم..سپس گلبرگها و بعد برگها را بکشید و در نهایت با دستمال تمیز مرطوبی تمیز نموده و ژله شیری روی ان بدهید.دوباره در یخچال بگذارید تا ژله گل هم ببندد.برای ژلاتین رنگی از : یک قوطی خامه یک قوطی شیر غلیظ شده با تبخیر که دوستان خارج نشین میتونن بگن دقیقا منظور چیه(evaporated milk) یک قوطی شیر غلیظ!( condensed milk) یا شیری که اب نداشته باشه که باید همون شیر خشک باشه! (قوطیهاشون چند گرمی ان هم معلوم نکرده) اسانس چند قطره شکر به اندازه دلخواه 35 گرم ژلاتین ا فنجان اب سرد که دو نوع شیر و خامه رو روی حرارات گذاشته و گفته باید تا نزدیک نقطه جوش گرم بشه ولی جوش نیاد..یک فنجان آب سرد و ژلاتین که از قبل با هم اماده شده بودند رو بهشون اضافه کرده(بعد از برداشتن از روی حرارات) اسانس را هم اضافه کرده چند قطره و شکر به اندازه ای که میخواهین شیرین باشه..و بعد رنگی کردنشون با رنگ های خوراکی.. برای ژلاتین ساده هم: 4 پیمانه اب 4 پاکت ژلاتین(اندازه پاکتها قید نشده بود) که با توجه به مقدار اب به نظر بسته ها 10 گرمی میان اسید سیتریک اسانس شکر تو یه پیمانه اب سرد ژلاتین حل بشه با روش معمول..سه پیمانه اب باقی مونده داغ بشن اما نجوشن..ژلاتین اضافه بشه و بعد هم اسانس در حد چند قطره و شکر و اسید سیتریک..و درون قالب و بعد هم یخچال.اینم سومیش: دستور سایت دیگه که به نظر راحت تر مییاد و با شیر معمولیه: برای ژلاتین رنگی: 2 پیمانه شیر داغ ولی نجوشیده!(فکر کنم لم کارهمینه که اگه بجوشه ژلاتین می بره..درسته نجمایی؟) 3 بسته پودر ژلاتین که در یک چهارم پیمانه اب سرد حل شده (طبق اموخته های قبلیمون هر پیمانه مایعات تو دسرها نیاز به یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین داره..با توجه به این نکته میتونین اندازه ها رو پیدا کنین..اینجا میشه از دو قاشق مربا خوری ژلاتین استفاده کرد..) شکر به اندازه دلخواه اسانس نحوه کارم که معلومه..شیر داغ بشه ولی نجوشه..بعد ژلاتین حل شده در اب و شکر و اسانس اضافه بشه و هم بزنیم تا یک دست بشن..و رنگ خوراکی... 22
hasti1988 22046 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 من فیلم آموزششو ضبط کردم از تلویزیونبذارم؟ اگه میتونی بذار خوبه.... 10
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2013 و ژله تزریقی من.... دیگه چه هنرهایی داری..باید به زور ازت بپرسیم...البته واسه این کار یکم بیشتر باید کار کنی آکواریوم هم درست کردی؟ 9
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2013 من فیلم آموزششو ضبط کردم از تلویزیونبذارم؟ اگر سختت نیست حتما بزار...وای چه عکس هایی ازش در نت دیدم...خیلی خوشگله 8
hasti1988 22046 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 دیگه چه هنرهایی داری..باید به زور ازت بپرسیم...البته واسه این کار یکم بیشتر باید کار کنی آکواریوم هم درست کردی؟ لطف داری خانومی... بذارم عکسشو؟ 10
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2013 لطف داری خانومی...بذارم عکسشو؟ حتما بچه ها 237 مگ رو کجا آپلود کنم؟ پارت پارت کن در پرشین گیگ 7
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2013 چطوری پارت پارت؟!یادم بده یه سره هستشا وقتی که میخواهی اکسترکت و ایمیل کنی یک گزینه اسپلیت هست....بچه ها اگر بیشتر از من میدونید واسه دوستمون توضیح بدید 6
hasti1988 22046 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 چقد شماها کدبانو هستین من اصلا هیچی بلد نیستم فقط کافیه اراده کنی .... اونوقت میبینی چه کارها که میتونی انجام بدی.... 9
*lotus* 20275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 فقط کافیه اراده کنی .... اونوقت میبینی چه کارها که میتونی انجام بدی.... اتفاقا تصمیم گرفتم ژله خورده شیشه رو درس کنم 6
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 خیلی راحته مخصوصا نخوای قطعات توش شکل خاصی باشن یه نکتش اینه که وقتی تکه ها رو تو ژله پایه ریختی، ظرفو تکون بدی که ژله پایه همه جا پخش شه و هوا نمونه توش 6
*lotus* 20275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 خیلی راحتهمخصوصا نخوای قطعات توش شکل خاصی باشن یه نکتش اینه که وقتی تکه ها رو تو ژله پایه ریختی، ظرفو تکون بدی که ژله پایه همه جا پخش شه و هوا نمونه توش اسم شما چیه؟ 5
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 اینم کار من. خیلی خیلی هم کار اسونی عه این گل رز اینم یه گل دیگه که اسمش یادم نیست 13
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 خدااااااااااااااااای من ، چه قشنگ . صبای من بهمون یاد بده :hapydancsmil: 5
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 میم شیمی اسمش میم شیمیه این میم شیمی ما نه که تو سی آی ای فدرال مشغول بکار نمیخواد اسمش لو بره 4
ارسال های توصیه شده