رفتن به مطلب

ژله تزریقی


ارسال های توصیه شده

ژله گلی برای ده نفر:

 

مواد لازم برای ژله شفاف:

40 گرم پودر ژلاتین

یک فنجان آب سرد

یک لیتر آب

300 گرم شکر (refined)..به معنی شکر خالص..پالایش شده ..الک شده..دوستانی که اصطلاحو میدونن لطفا بگن

10 میلی لیتر اسانس توت فرنگی

8/1 قاشق چایخوری اسید سیتریک

 

مواد لازم برای ژله رنگی:

 

2 قاشق غذاخوری ژلاتین

یک فنجان آب سرد

نیم لیتر آب

150 گرم شکر

8 قاشق غذاخوری شیر خشک(شیر پودری)

5 میلی لیتر اسانس توت فرنگی

رنگ غذای خوراکی

 

طرز تهیه:

ژلاتین را در آب سرد حل کنید و چند دقیقه کنار بگذارید.

باقی آب را گرم کنید همراه با شکر..و به محض اینکه به نقطه جوش نزدیک شد از روی حرارت بردارید..این اصطلاحشه

(remove to release the boil)..

ژلاتین را اضافه کنید تا حل شود کاملا و اسانس را اضافه کنید..سپس اسد سیتریک را هم اضافه نمایید.

درون قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

برای ژلاتین تزریقی،ژلاتین را در اب سرد بریزید و چند دقیقه بگذارید بماند.

آب و شکر را روی حرارت قرار دهید و به محض اینکه خواست بجوشد ژلاتین را اضافه نمایید.شیر خشک را اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا در اب حل شود.اسانس را هم اضافه نمایید. مواد را به هر چند رنگ که میخواهید استفاده نمایید تقسیم کنید و به هر قسمت رنگ دلخواه را اضافه نمایید.سپس با کمک سرنگ اول پرچم..سپس گلبرگها و بعد برگها را بکشید و در نهایت با دستمال تمیز مرطوبی تمیز نموده و ژله شیری روی ان بدهید.دوباره در یخچال بگذارید تا ژله گل هم ببندد.


برای ژلاتین رنگی از :

 

یک قوطی خامه

یک قوطی شیر غلیظ شده با تبخیر که دوستان خارج نشین میتونن بگن دقیقا منظور چیه(evaporated milk)

یک قوطی شیر غلیظ!( condensed milk) یا شیری که اب نداشته باشه که باید همون شیر خشک باشه!

(قوطیهاشون چند گرمی ان هم معلوم نکرده)

اسانس چند قطره

شکر به اندازه دلخواه

35 گرم ژلاتین

ا فنجان اب سرد

که دو نوع شیر و خامه رو روی حرارات گذاشته و گفته باید تا نزدیک نقطه جوش گرم بشه ولی جوش نیاد..یک فنجان آب سرد و ژلاتین که از قبل با هم اماده شده بودند رو بهشون اضافه کرده(بعد از برداشتن از روی حرارات)

اسانس را هم اضافه کرده چند قطره و شکر به اندازه ای که میخواهین شیرین باشه..و بعد رنگی کردنشون با رنگ های خوراکی..

 

 

برای ژلاتین ساده هم:

4 پیمانه اب

4 پاکت ژلاتین(اندازه پاکتها قید نشده بود) که با توجه به مقدار اب به نظر بسته ها 10 گرمی میان

اسید سیتریک

اسانس

شکر

 

تو یه پیمانه اب سرد ژلاتین حل بشه با روش معمول..سه پیمانه اب باقی مونده داغ بشن اما نجوشن..ژلاتین اضافه بشه و بعد هم اسانس در حد چند قطره و شکر و اسید سیتریک..و درون قالب و بعد هم یخچال.


اینم سومیش:

 

دستور سایت دیگه که به نظر راحت تر مییاد و با شیر معمولیه:

 

برای ژلاتین رنگی:

 

2 پیمانه شیر داغ ولی نجوشیده!(فکر کنم لم کارهمینه که اگه بجوشه ژلاتین می بره..درسته نجمایی؟)

3 بسته پودر ژلاتین که در یک چهارم پیمانه اب سرد حل شده

(طبق اموخته های قبلیمون هر پیمانه مایعات تو دسرها نیاز به یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین داره..با توجه به این نکته میتونین اندازه ها رو پیدا کنین..اینجا میشه از دو قاشق مربا خوری ژلاتین استفاده کرد..)

شکر به اندازه دلخواه

اسانس

 

نحوه کارم که معلومه..شیر داغ بشه ولی نجوشه..بعد ژلاتین حل شده در اب و شکر و اسانس اضافه بشه و هم بزنیم تا یک دست بشن..و رنگ خوراکی...

 

3l9juc9vgv9i84sfzfa.jpg

 

 

 

 

 

d6x3c9ch13uz64ggpix.jpg

  • Like 22
لینک به دیدگاه
و ژله تزریقی من....:ws37:
:ws37:

دیگه چه هنرهایی داری..باید به زور ازت بپرسیمw58.gif...البته واسه این کار یکم بیشتر باید کار کنی:ws3: آکواریوم هم درست کردی؟

  • Like 9
لینک به دیدگاه
من فیلم آموزششو ضبط کردم از تلویزیون

بذارم؟:ws52:

اگر سختت نیست حتما بزار...وای چه عکس هایی ازش در نت دیدم...خیلی خوشگلهhapydancsmil.gif

  • Like 8
لینک به دیدگاه
دیگه چه هنرهایی داری..باید به زور ازت بپرسیمw58.gif...البته واسه این کار یکم بیشتر باید کار کنی:ws3: آکواریوم هم درست کردی؟

 

:icon_redface:لطف داری خانومی...

بذارم عکسشو؟:ws3:

  • Like 10
لینک به دیدگاه
:icon_redface:لطف داری خانومی...

بذارم عکسشو؟:ws3:

حتماhapydancsmil.gif

بچه ها 237 مگ رو کجا آپلود کنم؟:ws52:

 

پارت پارت کن در پرشین گیگ

  • Like 7
لینک به دیدگاه
چطوری پارت پارت؟!

یادم بده

یه سره هستشا:ws52:

وقتی که میخواهی اکسترکت و ایمیل کنی یک گزینه اسپلیت هست....بچه ها اگر بیشتر از من میدونید واسه دوستمون توضیح بدید

  • Like 6
لینک به دیدگاه

خیلی راحته

مخصوصا نخوای قطعات توش شکل خاصی باشن

یه نکتش اینه که وقتی تکه ها رو تو ژله پایه ریختی، ظرفو تکون بدی که ژله پایه همه جا پخش شه و هوا نمونه توش

  • Like 6
لینک به دیدگاه
خیلی راحته

مخصوصا نخوای قطعات توش شکل خاصی باشن

یه نکتش اینه که وقتی تکه ها رو تو ژله پایه ریختی، ظرفو تکون بدی که ژله پایه همه جا پخش شه و هوا نمونه توش

اسم شما چیه؟:icon_redface:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
×
×
  • اضافه کردن...