Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 عاقا......واسه تاپیکای رفتن تو تالاره ما دعوتین!!! از حالا دارم میگما!!! مشقولُ الذمه ایی اگه تعارف کنین!!! 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 نگا تورو خدا تاپیکو چه کردن (مدیونین اگه فک کنین میخواستم از اون شکلک استفاده کنم ) همین شکلک باعث شده که ما ترغیب بشیم پست بدیم موافقم.....منم دلم رفتن میخواد اونم دو نفره!!!+کمی تا قسمتی خیجالت دیگه چی:vahidrk: ادم هر چی رو خواست که نمیگه...اصلا برو شاید تکی بری به نفعت باشه تایپیک رفتنتو بزنم صلواااااااااات اسم صاحبشو اون پایین میبینم! فکر کنم تله باشه! نکنه میخوان منو اخراج کنن کلا راحت شن! توام طعمه ای اره بابا...این که کسایی که رفتن چیکارا کردن و از اولین فکر تا رفتن چقدر طول کشید من و طعمه برقیا رفتن گل بچینن خبر نداشتن چند تا گل اینجا دارن پست میدن 4
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2013 بچه ها قضیه رفتن چیه ؟یه منم بگین روشن شم خانوممممممما عمرتون مثل گل نباشه 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 همین شکلک باعث شده که ما ترغیب بشیم پست بدیم دیگه چی:vahidrk: ادم هر چی رو خواست که نمیگه...اصلا برو شاید تکی بری به نفعت باشه اره بابا...این که کسایی که رفتن چیکارا کردن و از اولین فکر تا رفتن چقدر طول کشید من و طعمه خبر نداشتن چند تا گل اینجا دارن پست میدن دیگه همینا!!! حالا که فکرشُ میکنم...راس میگیا....یه نفری خرجش کمتره صفاش بیشتره!!! مریمی الهی خیر از جوونیت ببینی که چشای منُ باز کردی!!! ایوووووول.....بزن قَدش....شَتَرررررررق 3
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 خبر نداشتن چند تا گل اینجا دارن پست میدن اسپم منظورته خواهر؟!! اسپم خونم اومده بود پایین! خدا خیرت بده سمن 4
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 دخترا؟!!! از شوخی گذشته، خدا وکیلی کدومتون واسه خود درس کنکور دکتری دادین؟؟ اصن انگیزه تون چی بود؟؟ 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 بچه ها قضیه رفتن چیه ؟یه منم بگین روشن شم خانوممممممما عمرتون مثل گل نباشه دیدیم دکترا اینجا فایده نداره میخواهیم بریم فرنگستون ======== شما هم همین طور دیگه همینا!!!حالا که فکرشُ میکنم...راس میگیا....یه نفری خرجش کمتره صفاش بیشتره!!! مریمی الهی خیر از جوونیت ببینی که چشای منُ باز کردی!!! ایوووووول.....بزن قَدش....شَتَرررررررق والا...شتتتتترق اسپم منظورته خواهر؟!!اسپم خونم اومده بود پایین! خدا خیرت بده سمن اینها اسپمه....کیبوردت رو آب بکش خواهر در موردد دکتراا داریم صحبت میکنیما 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 دخترا؟!!! از شوخی گذشته، خدا وکیلی کدومتون واسه خود درس کنکور دکتری دادین؟؟اصن انگیزه تون چی بود؟؟ والا راستشُ بخوای ما اصن انگیزه نداشتیم چون هنوز اندر خم کوچه ارشدیم!!!فعلا تازه کنکورشُ دادیم!!! ولی جدی جدی هدفِ من اینه رشته مو بیشتر بشناسم و توش پیشرفت کنم!!! 3
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 دیدیم دکترا اینجا فایده نداره میخواهیم بریم فرنگستون ======== شما هم همین طور والا...شتتتتترق اینها اسپمه....کیبوردت رو آب بکش خواهر در موردد دکتراا داریم صحبت میکنیما هرچی تو این پست گفتی همگی تو حلقم! تو میخوای بری فرنگ؟!!!! 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 دخترا؟!!! از شوخی گذشته، خدا وکیلی کدومتون واسه خود درس کنکور دکتری دادین؟؟اصن انگیزه تون چی بود؟؟ من ادامه تحصیل رو دوست دارم ولی دیگه دوست ندارم مثل کارشناسی و ارشد واسه ازمون ورودیش وقت بزارم واسه همین هم امسال نخوندم که گرچه دیدم خوندن و نخوندن هم فرقی نداشت کلا کارهای تحقیقاتی رو دوست دارم 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 دیدیم دکترا اینجا فایده نداره میخواهیم بریم فرنگستون ======== شما هم همین طور والا...شتتتتترق اینها اسپمه....کیبوردت رو آب بکش خواهر در موردد دکتراا داریم صحبت میکنیما فرنگ رفتنمونُ جا انداختیا!!!در مورد شرایط پذیرش در فرنگ هم داریم میصحبتیم!!! 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 هرچی تو این پست گفتی همگی تو حلقم! تو میخوای بری فرنگ؟!!!! فرنگ، شرق، همسایه، کوچه بغلی...هر جا قبول شم فرنگ رفتنمونُ جا انداختیا!!!در مورد شرایط پذیرش در فرنگ هم داریم میصحبتیم!!! شرایطش رو که نگفتیم...تو فقط در مورد شرایط خودت گفتی که مشورت کردیم و نغییرش دادی من شرایط خاصی ندارم... 3
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 فرنگ، شرق، همسایه، کوچه بغلی...هر جا قبول شم شرایطش رو که نگفتیم...تو فقط در مورد شرایط خودت گفتی که مشورت کردیم و نغییرش دادی من شرایط خاصی ندارم... اعتراف میکنم من رفتن رو یه جور دیگه فهمیدم 3
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 فقط جای ایشون اینجا خالیه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=271071 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 فرنگ، شرق، همسایه، کوچه بغلی...هر جا قبول شم شرایطش رو که نگفتیم...تو فقط در مورد شرایط خودت گفتی که مشورت کردیم و نغییرش دادی من شرایط خاصی ندارم... خب دیگه.....مهم این بود اسپم نمیکردیم!!!ازون نظر منظورم بود!!! اعتراف میکنم من رفتن رو یه جور دیگه فهمیدم چی فهمیدی؟؟؟!!!! 3
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 دختران فرهیخته، خوشحال شدم چند دقیقه ای در کنار شما عزیزان اسپم ببخشید بحث فوق استراتژیک انجام دادم شبتون خوش :) 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 فقط جای ایشون اینجا خالیه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=271071 اینجاس که میگن نام کاربریش تو شُشِ چپم!!! دختران فرهیخته، خوشحال شدم چند دقیقه ای در کنار شما عزیزان اسپم ببخشید بحث فوق استراتژیک انجام دادمشبتون خوش :) ما نیز همینطور شبت قشنگ 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 اعتراف میکنم من رفتن رو یه جور دیگه فهمیدم چی؟ دختران فرهیخته، خوشحال شدم چند دقیقه ای در کنار شما عزیزان اسپم ببخشید بحث فوق استراتژیک انجام دادمشبتون خوش :) کولش رو هم بست و رفت 3
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 چی؟ کولش رو هم بست و رفت ترمینالم بدو بیا، کابل 3نفر جاداره 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 ترمینالم بدو بیا، کابل 3نفر جاداره :ws28: بَه بَه....شنیدم اونجا برادران طالبانش خیلی خوش تیپن!!! 3
ارسال های توصیه شده