Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ عاقا......واسه تاپیکای رفتن تو تالاره ما دعوتین!!! از حالا دارم میگما!!! مشقولُ الذمه ایی اگه تعارف کنین!!! 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ نگا تورو خدا تاپیکو چه کردن (مدیونین اگه فک کنین میخواستم از اون شکلک استفاده کنم ) همین شکلک باعث شده که ما ترغیب بشیم پست بدیم موافقم.....منم دلم رفتن میخواد اونم دو نفره!!!+کمی تا قسمتی خیجالت دیگه چی:vahidrk: ادم هر چی رو خواست که نمیگه...اصلا برو شاید تکی بری به نفعت باشه تایپیک رفتنتو بزنم صلواااااااااات اسم صاحبشو اون پایین میبینم! فکر کنم تله باشه! نکنه میخوان منو اخراج کنن کلا راحت شن! توام طعمه ای اره بابا...این که کسایی که رفتن چیکارا کردن و از اولین فکر تا رفتن چقدر طول کشید من و طعمه برقیا رفتن گل بچینن خبر نداشتن چند تا گل اینجا دارن پست میدن 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها قضیه رفتن چیه ؟یه منم بگین روشن شم خانوممممممما عمرتون مثل گل نباشه 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ همین شکلک باعث شده که ما ترغیب بشیم پست بدیم دیگه چی:vahidrk: ادم هر چی رو خواست که نمیگه...اصلا برو شاید تکی بری به نفعت باشه اره بابا...این که کسایی که رفتن چیکارا کردن و از اولین فکر تا رفتن چقدر طول کشید من و طعمه خبر نداشتن چند تا گل اینجا دارن پست میدن دیگه همینا!!! حالا که فکرشُ میکنم...راس میگیا....یه نفری خرجش کمتره صفاش بیشتره!!! مریمی الهی خیر از جوونیت ببینی که چشای منُ باز کردی!!! ایوووووول.....بزن قَدش....شَتَرررررررق 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خبر نداشتن چند تا گل اینجا دارن پست میدن اسپم منظورته خواهر؟!! اسپم خونم اومده بود پایین! خدا خیرت بده سمن 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ دخترا؟!!! از شوخی گذشته، خدا وکیلی کدومتون واسه خود درس کنکور دکتری دادین؟؟ اصن انگیزه تون چی بود؟؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها قضیه رفتن چیه ؟یه منم بگین روشن شم خانوممممممما عمرتون مثل گل نباشه دیدیم دکترا اینجا فایده نداره میخواهیم بریم فرنگستون ======== شما هم همین طور دیگه همینا!!!حالا که فکرشُ میکنم...راس میگیا....یه نفری خرجش کمتره صفاش بیشتره!!! مریمی الهی خیر از جوونیت ببینی که چشای منُ باز کردی!!! ایوووووول.....بزن قَدش....شَتَرررررررق والا...شتتتتترق اسپم منظورته خواهر؟!!اسپم خونم اومده بود پایین! خدا خیرت بده سمن اینها اسپمه....کیبوردت رو آب بکش خواهر در موردد دکتراا داریم صحبت میکنیما 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ دخترا؟!!! از شوخی گذشته، خدا وکیلی کدومتون واسه خود درس کنکور دکتری دادین؟؟اصن انگیزه تون چی بود؟؟ والا راستشُ بخوای ما اصن انگیزه نداشتیم چون هنوز اندر خم کوچه ارشدیم!!!فعلا تازه کنکورشُ دادیم!!! ولی جدی جدی هدفِ من اینه رشته مو بیشتر بشناسم و توش پیشرفت کنم!!! 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ دیدیم دکترا اینجا فایده نداره میخواهیم بریم فرنگستون ======== شما هم همین طور والا...شتتتتترق اینها اسپمه....کیبوردت رو آب بکش خواهر در موردد دکتراا داریم صحبت میکنیما هرچی تو این پست گفتی همگی تو حلقم! تو میخوای بری فرنگ؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ دخترا؟!!! از شوخی گذشته، خدا وکیلی کدومتون واسه خود درس کنکور دکتری دادین؟؟اصن انگیزه تون چی بود؟؟ من ادامه تحصیل رو دوست دارم ولی دیگه دوست ندارم مثل کارشناسی و ارشد واسه ازمون ورودیش وقت بزارم واسه همین هم امسال نخوندم که گرچه دیدم خوندن و نخوندن هم فرقی نداشت کلا کارهای تحقیقاتی رو دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ دیدیم دکترا اینجا فایده نداره میخواهیم بریم فرنگستون ======== شما هم همین طور والا...شتتتتترق اینها اسپمه....کیبوردت رو آب بکش خواهر در موردد دکتراا داریم صحبت میکنیما فرنگ رفتنمونُ جا انداختیا!!!در مورد شرایط پذیرش در فرنگ هم داریم میصحبتیم!!! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ هرچی تو این پست گفتی همگی تو حلقم! تو میخوای بری فرنگ؟!!!! فرنگ، شرق، همسایه، کوچه بغلی...هر جا قبول شم فرنگ رفتنمونُ جا انداختیا!!!در مورد شرایط پذیرش در فرنگ هم داریم میصحبتیم!!! شرایطش رو که نگفتیم...تو فقط در مورد شرایط خودت گفتی که مشورت کردیم و نغییرش دادی من شرایط خاصی ندارم... 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ فرنگ، شرق، همسایه، کوچه بغلی...هر جا قبول شم شرایطش رو که نگفتیم...تو فقط در مورد شرایط خودت گفتی که مشورت کردیم و نغییرش دادی من شرایط خاصی ندارم... اعتراف میکنم من رفتن رو یه جور دیگه فهمیدم 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ فقط جای ایشون اینجا خالیه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=271071 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ فرنگ، شرق، همسایه، کوچه بغلی...هر جا قبول شم شرایطش رو که نگفتیم...تو فقط در مورد شرایط خودت گفتی که مشورت کردیم و نغییرش دادی من شرایط خاصی ندارم... خب دیگه.....مهم این بود اسپم نمیکردیم!!!ازون نظر منظورم بود!!! اعتراف میکنم من رفتن رو یه جور دیگه فهمیدم چی فهمیدی؟؟؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ دختران فرهیخته، خوشحال شدم چند دقیقه ای در کنار شما عزیزان اسپم ببخشید بحث فوق استراتژیک انجام دادم شبتون خوش :) 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ فقط جای ایشون اینجا خالیه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=271071 اینجاس که میگن نام کاربریش تو شُشِ چپم!!! دختران فرهیخته، خوشحال شدم چند دقیقه ای در کنار شما عزیزان اسپم ببخشید بحث فوق استراتژیک انجام دادمشبتون خوش :) ما نیز همینطور شبت قشنگ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اعتراف میکنم من رفتن رو یه جور دیگه فهمیدم چی؟ دختران فرهیخته، خوشحال شدم چند دقیقه ای در کنار شما عزیزان اسپم ببخشید بحث فوق استراتژیک انجام دادمشبتون خوش :) کولش رو هم بست و رفت 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ چی؟ کولش رو هم بست و رفت ترمینالم بدو بیا، کابل 3نفر جاداره 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ ترمینالم بدو بیا، کابل 3نفر جاداره :ws28: بَه بَه....شنیدم اونجا برادران طالبانش خیلی خوش تیپن!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده