not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 ولش کنید این حرفا رو یه شکلک جدید یافتم اینا: چه نازه:cryingf: چرا همتون از رو شکلکم کپی میکنیییییییییییید:cryingf: حق کپی رایت داره 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 تو که راست میگیمن سوالات رو میخوندم با حسم جواب میدادم... اگر همش رو ج یا د زده بودم بهتر بود 3
alimec 23102 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 من سوالات رو میخوندم با حسم جواب میدادم... اگر همش رو ج یا د زده بودم بهتر بود آفرین همیشه میگن اولین حدس درسته 3
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 من سوالات رو میخوندم با حسم جواب میدادم... اگر همش رو ج یا د زده بودم بهتر بود اولا احساس قشنگت تو حلقم:boos: بعدش مگه کلید سوالارو گرفتی؟؟؟ مریم بگو که گرفتی!!!! آخه من همه رو ج و دال زدم 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 آفرین همیشه میگن اولین حدس درسته نه بابا...من از این شانس ها ندارم اولا احساس قشنگت تو حلقم:boos:بعدش مگه کلید سوالارو گرفتی؟؟؟ مریم بگو که گرفتی!!!! آخه من همه رو ج و دال زدم همه این کار رو کردن بجز تعداد اندکی که یکیش منم درصدهای همه مثل هم میشه 3
alimec 23102 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 به چی میخندی ؟؟ حرفهای ساده و شیرین دو دختر برام جالب بود:icon_gol: من برم احتمالا لالا. میخواستیم کارگر بگیریم برای پنجره و.. من جوگیر شدم گفتم خودم کارگر و نوکر و خاک زیر پاتم مادر. فردا درگیرم لحظات خوبی سپری شد 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 حرفهای ساده و شیرین دو دختر برام جالب بود:icon_gol: من برم احتمالا لالا. میخواستیم کارگر بگیریم برای پنجره و.. من جوگیر شدم گفتم خودم کارگر و نوکر و خاک زیر پاتم مادر. فردا درگیرم لحظات خوبی سپری شدبه ما خندیدید بسلامتی...خوب تمیز کنید....:vahidrk: 2
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 حرفهای ساده و شیرین دو دختر برام جالب بود:icon_gol: من برم احتمالا لالا. میخواستیم کارگر بگیریم برای پنجره و.. من جوگیر شدم گفتم خودم کارگر و نوکر و خاک زیر پاتم مادر. فردا درگیرم لحظات خوبی سپری شد ساده اونیه که حرفای مارو جدی میگیره روز خوبی داشته باشی علی آقاااااااااا به ما نیز شب خوش 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 یادمه چن سال پیش تاپیکای مخصوص ارشد میخوندم میگفتم اووووووووووووو.....کو تا ارشد!!! حالام ارشدم دادیم!!! و الانم با دیدنه این تاپیک بازم دارم میگم:اوووووووووووووووووووو.......کو تا دکترا!!! من اصن آدم نمیشما! اصن به بهونه این شکلکه پست دادم!!!:دی 4
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 به ما خندیدید بسلامتی...خوب تمیز کنید....:vahidrk: اوهوم، دیدی خواهر؟! عجب آدمایی پیدا میش هاااااااااا:1111: همون بره شیشه پاک کنه خوب داشتی میگفتی..........!!!!!!!!:ws28: 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 ساده اونیه که حرفای مارو جدی میگیرهروز خوبی داشته باشی علی آقاااااااااا به ما نیز شب خوش یادمه چن سال پیش تاپیکای مخصوص ارشد میخوندم میگفتم اووووووووووووو.....کو تا ارشد!!! حالام ارشدم دادیم!!!و الانم با دیدنه این تاپیک بازم دارم میگم:اوووووووووووووووووووو.......کو تا دکترا!!! من اصن آدم نمیشما! اصن به بهونه این شکلکه پست دادم!!!:دی اکثر شرکت کننده ها میانگین سنی کمی داشتن ...دکترا هم دیگه فایده نداره... باید بریم دنبال رفتن...پس این تاپیک های رفتن رو کی میزنیم 5
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 یادمه چن سال پیش تاپیکای مخصوص ارشد میخوندم میگفتم اووووووووووووو.....کو تا ارشد!!! حالام ارشدم دادیم!!!و الانم با دیدنه این تاپیک بازم دارم میگم:اوووووووووووووووووووو.......کو تا دکترا!!! من اصن آدم نمیشما! اصن به بهونه این شکلکه پست دادم!!!:دی عهههههههههه تونم هوس کردی؟؟؟؟ میبینی چه استعدادیم، تازه دارم میشکفم فقط لطفا موقع استفاده حتما ذکر منبع شود 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 اوهوم، دیدی خواهر؟! عجب آدمایی پیدا میش هاااااااااا:1111:همون بره شیشه پاک کنه خوب داشتی میگفتی..........!!!!!!!!:ws28: والا..به ما میگن ساده...معلوم نیست خودشون ازمون رو چیکار کردن که صداشون در نمیاد اره دیگه....راستی تالار برقیم نه...چرا هیچکی هیچی بهمون نمیگه... یادش بخیر واسه ارشد که میرفتیم شهرسازی خودشون هم بودن اینجا هیچکی نیست خیلی مشکوکه 4
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2013 نگا تورو خدا تاپیکو چه کردن (مدیونین اگه فک کنین میخواستم از اون شکلک استفاده کنم ) 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 اکثر شرکت کننده ها میانگین سنی کمی داشتن ...دکترا هم دیگه فایده نداره... باید بریم دنبال رفتن...پس این تاپیک های رفتن رو کی میزنیم موافقم.....منم دلم رفتن میخواد اونم دو نفره!!!+کمی تا قسمتی خیجالت عهههههههههه تونم هوس کردی؟؟؟؟میبینی چه استعدادیم، تازه دارم میشکفم فقط لطفا موقع استفاده حتما ذکر منبع شود یــــسک....دیدم همه میزارن مام خواستیم همرنگِ جماعت بشیم!!! شوما درستیدیش؟!!! اگه آره...پس بی زحمت ورژن دخترونشُ واسم بدرست....میسی! 3
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 اکثر شرکت کننده ها میانگین سنی کمی داشتن ...دکترا هم دیگه فایده نداره... باید بریم دنبال رفتن...پس این تاپیک های رفتن رو کی میزنیم تایپیک رفتنتو بزنم صلواااااااااات والا..به ما میگن ساده...معلوم نیست خودشون ازمون رو چیکار کردن که صداشون در نمیاد اره دیگه....راستی تالار برقیم نه...چرا هیچکی هیچی بهمون نمیگه... یادش بخیر واسه ارشد که میرفتیم شهرسازی خودشون هم بودن اینجا هیچکی نیست خیلی مشکوکه اسم صاحبشو اون پایین میبینم! فکر کنم تله باشه! نکنه میخوان منو اخراج کنن کلا راحت شن! توام طعمه ای 3
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 نگا تورو خدا تاپیکو چه کردن (مدیونین اگه فک کنین میخواستم از اون شکلک استفاده کنم ) من که فکر نمیکنم، هرچی سمندون بگه:| موافقم.....منم دلم رفتن میخواد اونم دو نفره!!!+کمی تا قسمتی خیجالت یــــسک....دیدم همه میزارن مام خواستیم همرنگِ جماعت بشیم!!! شوما درستیدیش؟!!! اگه آره...پس بی زحمت ورژن دخترونشُ واسم بدرست....میسی! نه من پاشو به این تایپیک باز کردم 3
ارسال های توصیه شده