not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ ولش کنید این حرفا رو یه شکلک جدید یافتم اینا: چه نازه:cryingf: چرا همتون از رو شکلکم کپی میکنیییییییییییید:cryingf: حق کپی رایت داره 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تو که راست میگیمن سوالات رو میخوندم با حسم جواب میدادم... اگر همش رو ج یا د زده بودم بهتر بود 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ من سوالات رو میخوندم با حسم جواب میدادم... اگر همش رو ج یا د زده بودم بهتر بود آفرین همیشه میگن اولین حدس درسته 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ من سوالات رو میخوندم با حسم جواب میدادم... اگر همش رو ج یا د زده بودم بهتر بود اولا احساس قشنگت تو حلقم:boos: بعدش مگه کلید سوالارو گرفتی؟؟؟ مریم بگو که گرفتی!!!! آخه من همه رو ج و دال زدم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ آفرین همیشه میگن اولین حدس درسته نه بابا...من از این شانس ها ندارم اولا احساس قشنگت تو حلقم:boos:بعدش مگه کلید سوالارو گرفتی؟؟؟ مریم بگو که گرفتی!!!! آخه من همه رو ج و دال زدم همه این کار رو کردن بجز تعداد اندکی که یکیش منم درصدهای همه مثل هم میشه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ به چی میخندی ؟؟ حرفهای ساده و شیرین دو دختر برام جالب بود:icon_gol: من برم احتمالا لالا. میخواستیم کارگر بگیریم برای پنجره و.. من جوگیر شدم گفتم خودم کارگر و نوکر و خاک زیر پاتم مادر. فردا درگیرم لحظات خوبی سپری شد 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ حرفهای ساده و شیرین دو دختر برام جالب بود:icon_gol: من برم احتمالا لالا. میخواستیم کارگر بگیریم برای پنجره و.. من جوگیر شدم گفتم خودم کارگر و نوکر و خاک زیر پاتم مادر. فردا درگیرم لحظات خوبی سپری شدبه ما خندیدید بسلامتی...خوب تمیز کنید....:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ حرفهای ساده و شیرین دو دختر برام جالب بود:icon_gol: من برم احتمالا لالا. میخواستیم کارگر بگیریم برای پنجره و.. من جوگیر شدم گفتم خودم کارگر و نوکر و خاک زیر پاتم مادر. فردا درگیرم لحظات خوبی سپری شد ساده اونیه که حرفای مارو جدی میگیره روز خوبی داشته باشی علی آقاااااااااا به ما نیز شب خوش 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ یادمه چن سال پیش تاپیکای مخصوص ارشد میخوندم میگفتم اووووووووووووو.....کو تا ارشد!!! حالام ارشدم دادیم!!! و الانم با دیدنه این تاپیک بازم دارم میگم:اوووووووووووووووووووو.......کو تا دکترا!!! من اصن آدم نمیشما! اصن به بهونه این شکلکه پست دادم!!!:دی 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ به ما خندیدید بسلامتی...خوب تمیز کنید....:vahidrk: اوهوم، دیدی خواهر؟! عجب آدمایی پیدا میش هاااااااااا:1111: همون بره شیشه پاک کنه خوب داشتی میگفتی..........!!!!!!!!:ws28: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ ساده اونیه که حرفای مارو جدی میگیرهروز خوبی داشته باشی علی آقاااااااااا به ما نیز شب خوش یادمه چن سال پیش تاپیکای مخصوص ارشد میخوندم میگفتم اووووووووووووو.....کو تا ارشد!!! حالام ارشدم دادیم!!!و الانم با دیدنه این تاپیک بازم دارم میگم:اوووووووووووووووووووو.......کو تا دکترا!!! من اصن آدم نمیشما! اصن به بهونه این شکلکه پست دادم!!!:دی اکثر شرکت کننده ها میانگین سنی کمی داشتن ...دکترا هم دیگه فایده نداره... باید بریم دنبال رفتن...پس این تاپیک های رفتن رو کی میزنیم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ یادمه چن سال پیش تاپیکای مخصوص ارشد میخوندم میگفتم اووووووووووووو.....کو تا ارشد!!! حالام ارشدم دادیم!!!و الانم با دیدنه این تاپیک بازم دارم میگم:اوووووووووووووووووووو.......کو تا دکترا!!! من اصن آدم نمیشما! اصن به بهونه این شکلکه پست دادم!!!:دی عهههههههههه تونم هوس کردی؟؟؟؟ میبینی چه استعدادیم، تازه دارم میشکفم فقط لطفا موقع استفاده حتما ذکر منبع شود 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اوهوم، دیدی خواهر؟! عجب آدمایی پیدا میش هاااااااااا:1111:همون بره شیشه پاک کنه خوب داشتی میگفتی..........!!!!!!!!:ws28: والا..به ما میگن ساده...معلوم نیست خودشون ازمون رو چیکار کردن که صداشون در نمیاد اره دیگه....راستی تالار برقیم نه...چرا هیچکی هیچی بهمون نمیگه... یادش بخیر واسه ارشد که میرفتیم شهرسازی خودشون هم بودن اینجا هیچکی نیست خیلی مشکوکه 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ نگا تورو خدا تاپیکو چه کردن (مدیونین اگه فک کنین میخواستم از اون شکلک استفاده کنم ) 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اکثر شرکت کننده ها میانگین سنی کمی داشتن ...دکترا هم دیگه فایده نداره... باید بریم دنبال رفتن...پس این تاپیک های رفتن رو کی میزنیم موافقم.....منم دلم رفتن میخواد اونم دو نفره!!!+کمی تا قسمتی خیجالت عهههههههههه تونم هوس کردی؟؟؟؟میبینی چه استعدادیم، تازه دارم میشکفم فقط لطفا موقع استفاده حتما ذکر منبع شود یــــسک....دیدم همه میزارن مام خواستیم همرنگِ جماعت بشیم!!! شوما درستیدیش؟!!! اگه آره...پس بی زحمت ورژن دخترونشُ واسم بدرست....میسی! 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اکثر شرکت کننده ها میانگین سنی کمی داشتن ...دکترا هم دیگه فایده نداره... باید بریم دنبال رفتن...پس این تاپیک های رفتن رو کی میزنیم تایپیک رفتنتو بزنم صلواااااااااات والا..به ما میگن ساده...معلوم نیست خودشون ازمون رو چیکار کردن که صداشون در نمیاد اره دیگه....راستی تالار برقیم نه...چرا هیچکی هیچی بهمون نمیگه... یادش بخیر واسه ارشد که میرفتیم شهرسازی خودشون هم بودن اینجا هیچکی نیست خیلی مشکوکه اسم صاحبشو اون پایین میبینم! فکر کنم تله باشه! نکنه میخوان منو اخراج کنن کلا راحت شن! توام طعمه ای 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ نگا تورو خدا تاپیکو چه کردن (مدیونین اگه فک کنین میخواستم از اون شکلک استفاده کنم ) من که فکر نمیکنم، هرچی سمندون بگه:| موافقم.....منم دلم رفتن میخواد اونم دو نفره!!!+کمی تا قسمتی خیجالت یــــسک....دیدم همه میزارن مام خواستیم همرنگِ جماعت بشیم!!! شوما درستیدیش؟!!! اگه آره...پس بی زحمت ورژن دخترونشُ واسم بدرست....میسی! نه من پاشو به این تایپیک باز کردم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده