رفتن به مطلب

طراحی یک قطعه با CATIA و G کد گیری با power mill

ارسال های توصیه شده

سلام معمولا اساتید پروژهای زیادی به این شکل تعریف میکنن .که اگه اینترنتم شخم بزنید پیدا نمیکنید. :ws3:

خدمت دوستان. کامل.:icon_gol::a030:

qw60q2uds28ofn2ug7nq.jpg

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 7
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

نمیدونم چرا این ورژن 6 پاورمیل از همه ورژن ها روونتر کار میکنه!:ws3:

کاش یه تاپیکی بذاریم تا اینجور پروژه هارو بذاریم برای بچه ها...خیلی بدرد بخورن.:icon_redface:

2 تا عکس از حالت های مش بندی شده و حرکت ابزار هم میذاشتی عالی میشد...:a030:

لینک به دیدگاه
اره خیلی از 8 بهتره. زیاداز این کارا کردم. البته بخاطر فشار اساتید انجام میدادم. جاهای دیگه میذارم دوستان استفاده کنند:a030:

سلام

خیلی جالب بود... لطف کردی قرار دادی...

ولی اگه یه آموزش مختصر هم می ذاشتی که چه جوری از catia جی کد گرفتی اینجوری همه می فهمیدند و یاد می گرفتند.

با چند تا عکس ساده از محیط کتیا که در حال G code هستی نشون بدی خیلی عالی میشه.

اینم پیشنهاد من بود دیگه...(به نظرم بد نبوده!!)

• Like 2
لینک به دیدگاه

منون از نظرت. اما جی کد رو با پاور میل میگیرن. نه کتیا. قطعه رو کامل طراحی کردم. بعد با فرمت stl ذخیرش کردم. و بعد راحت با پاور میل اوردمش بالا. و مراحل بعدی کار با نرم افزار پاور میل که شامل تعریف ابزار و نوع ماشینکاری و غیره میشه.که بخوام اونارو بگم میشه آموزش پاور میل دیگه. بازم قطعه انجام دادم . میذارم:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منون از نظرت. اما جی کد رو با پاور میل میگیرن. نه کتیا. قطعه رو کامل طراحی کردم. بعد با فرمت stl ذخیرش کردم. و بعد راحت با پاور میل اوردمش بالا. و مراحل بعدی کار با نرم افزار پاور میل که شامل تعریف ابزار و نوع ماشینکاری و غیره میشه.که بخوام اونارو بگم میشه آموزش پاور میل دیگه. بازم قطعه انجام دادم . میذارم:a030:

من شنیده بودم که خود catia هم جی کد میده ...!

ممنون در هر حال.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...