Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سلام معمولا اساتید پروژهای زیادی به این شکل تعریف میکنن .که اگه اینترنتم شخم بزنید پیدا نمیکنید. خدمت دوستان. کامل. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا این ورژن 6 پاورمیل از همه ورژن ها روونتر کار میکنه! کاش یه تاپیکی بذاریم تا اینجور پروژه هارو بذاریم برای بچه ها...خیلی بدرد بخورن. 2 تا عکس از حالت های مش بندی شده و حرکت ابزار هم میذاشتی عالی میشد... لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ اره خیلی از 8 بهتره. زیاداز این کارا کردم. البته بخاطر فشار اساتید انجام میدادم. جاهای دیگه میذارم دوستان استفاده کنند 2 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ اره خیلی از 8 بهتره. زیاداز این کارا کردم. البته بخاطر فشار اساتید انجام میدادم. جاهای دیگه میذارم دوستان استفاده کنند سلام خیلی جالب بود... لطف کردی قرار دادی... ولی اگه یه آموزش مختصر هم می ذاشتی که چه جوری از catia جی کد گرفتی اینجوری همه می فهمیدند و یاد می گرفتند. با چند تا عکس ساده از محیط کتیا که در حال G code هستی نشون بدی خیلی عالی میشه. اینم پیشنهاد من بود دیگه...(به نظرم بد نبوده!!) 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ منون از نظرت. اما جی کد رو با پاور میل میگیرن. نه کتیا. قطعه رو کامل طراحی کردم. بعد با فرمت stl ذخیرش کردم. و بعد راحت با پاور میل اوردمش بالا. و مراحل بعدی کار با نرم افزار پاور میل که شامل تعریف ابزار و نوع ماشینکاری و غیره میشه.که بخوام اونارو بگم میشه آموزش پاور میل دیگه. بازم قطعه انجام دادم . میذارم 3 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ منون از نظرت. اما جی کد رو با پاور میل میگیرن. نه کتیا. قطعه رو کامل طراحی کردم. بعد با فرمت stl ذخیرش کردم. و بعد راحت با پاور میل اوردمش بالا. و مراحل بعدی کار با نرم افزار پاور میل که شامل تعریف ابزار و نوع ماشینکاری و غیره میشه.که بخوام اونارو بگم میشه آموزش پاور میل دیگه. بازم قطعه انجام دادم . میذارم من شنیده بودم که خود catia هم جی کد میده ...! ممنون در هر حال. 1 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ اره. ولی با پاور میل راحت تره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده