Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بيماريهاي متابوليكي، تغذيه اي کمبود ويتامينها نقرص بيماريي است كه در اثر افزايش پروتئين در رژيم غذايي يا كم كاري كليه ها به وجود مي آيد . افزايش پروتئين نتيجه زياد غذا دادن به تمساح ها و كروكوديلهاست و يكي از دلايل كم كاري كليه ها نيز ، پايين بودن دماست . بنابراين با بر طرف كردن اين دو مشكل به راحتي مي توان مانع از بروز نقرس شد کمبود مواد معدني يكي از مهمترين مشكلات مربوط به رژيم غذايي ، بيماري متابوليسمي استخوان است . اين بيماري ، بيماري عفوني نيست اما در اثر رژيم نادرست به وجود مي آيد . رژيم غذايي كه شامل گوشت لخم بدون استخوان باشد ، معمولاً باعث كمبود كلسيم و افزايش فسفرمي شود . نسبت كلسيم به فسفر مورد نياز تمساح ها و كروكوديلها معمولاً 5/1 به 1 است. ويتامين d نيز براي جذب كلسيم از روده مورد نياز است . اين ويتامين يا از طريق گوشت طعمه تأمين مي شود و يا از طريق قرار گيري در مقابل نور خورشيد يا اشعه هاي فرابنفش مصنوعي ، در پوست ساخته مي شود . هرگاه ميزان كلسيم در بدن اين حيوانات كم شده و فسفر افزايش يابد ، غده پاراتيروئيد تحريك شده و از خود هورمون پاراتيروئيد ترشح مي كند . اين هورمون ، كلسيم را از استخوانها بيرون كشيده و جاي آن را با كلاژنهاي سلولزي و پف دار پر مي كند . كلاژنها به راحتي شكسته و از بين مي روند ، سپس دست و پاها ورم مي كنند ، آرواره ها نرم و انعطاف پذير شده و سختي خود را از دست مي دهند و حتي شروع به ريختن مي كنند . انعطاف پذيري فك پاييني مانع از آن مي شود كه تمساح ها و كروكوديلها بتوانند غذا بخورند و يا غذايشان را خوب بجوند . در نهايت كليه ها صدمه ديده و حتي نقش ماهيچه ها و اعصاب هم تضعيف مي شود . با ايجاد تنوع در رژيم غذايي ( استفاده از استخوان ، مكملهاي كلسيم و ويتامين d مي توانيد از بيماري متابوسيمي استخوان جلوگيري كنيد . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده