RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به همه بچه های گل بخش کشاورزی. :icon_gol::icon_pf (44): شرمنده یه سوال؟؟؟؟ بذر هندوانه SAKATA با کد N243 توی تهران و شهرستانهای استان گیلان رو کجا میشه برای خرید پیدا کرد؟ بچه ها شرمنده نیاز ضروری دارم اگه زحمت بکشید و راهنمایی کنید متشکر میشم. 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ اینی که گفتی من نمیفهمم چی به چیه، ولی اینجا هر کی هندونه میکاره، برا سال بعدش یه سری هندونهها رو که زیادی رسیدن رو جمعآوری میکنه و تخمشون رو برمیداره فکر کنم بری پیش کشاورزا کمکت کنن، بوشهر بودی خودم بهت آدرس میدادم ولی خوب شمالی دیگه 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دو تا شرکت هست در کرج و اصفهان که باید باهاشون تماس بگیرید شماره ی تماسشون رو به صورت پیام خصوصی براتون میذارم امیدوارم که مورد استفادتون قرار بگیره 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رئیس انوشه الهی از زندگیت خیر ببینی. خیلی ممنون و متشکرم. دستت درد نکنه. باز هم ممنونم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده