Managerr 1616 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 سلام عمویی :)مرسی، اون پایان نامه کجاست دقیقا؟؟ [h=1]دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی[/h] 4
not found 16275 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی بی نهایت سپاسگذارم 3
Managerr 1616 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 ارتباط آموزش موثر بر اشتغال پایدار این مقاله را دراین زمینه مطالعه فرمایید رابطه آموزش عالي وكارآيي و اشتغال دانش آموختگان : ديدگاه استادان ،مديران ودانش آموختگان بررسي موردي آموزش جنگل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Managerr 1616 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 این تاپیک نیز حاوی مقاله ای در همین زمینه میباشد امیدوارم برای شما مفید باشد [h=3]سرمایه انسانی وکارآفرینی در رویکرد فنی وحرفه ای[/h] 2
not found 16275 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 این مقاله را دراین زمینه مطالعه فرماییدرابطه آموزش عالي وكارآيي و اشتغال دانش آموختگان : ديدگاه استادان ،مديران ودانش آموختگان بررسي موردي آموزش جنگل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو متاسفانه نشد سیو کنم. باز شد ولی قابل سیو نبود 1
Managerr 1616 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 اینو متاسفانه نشد سیو کنم. باز شد ولی قابل سیو نبود سلام فایل برای دانلود کردن مشکلی نداره اگر نتونستید دانلودش کنید بگید براتون به صورت پیوست قرار بدم 1
not found 16275 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 سلامفایل برای دانلود کردن مشکلی نداره اگر نتونستید دانلودش کنید بگید براتون به صورت پیوست قرار بدم اگه این کارو بکنید که ممنون میشم 1
Managerr 1616 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 اگه این کارو بکنید که ممنون میشم بفرمایید خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Managerr 1616 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 مرسی، شما چقد خوبی خواهش میکنم دوست گرامی از شروط مدیریت قابلیت پاسخگویی هست امیدوارم مدتی که در خدمت دوستان هستیم بتوانیم این مهم را به انجام برسانیم 1
delane-banoo 25 ارسال شده در 28 بهمن، 2013 در رابطه با فنون نظارت در راهنمایی ِ آموزشی مطالبی وجود دارهـ در این سایت ؟ و یا کسی آیا اطلاعات دارد راجع به این موضوع ؟ تشکر
mitra mohamadi 10 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 سوال : باسلام وتشکر از سایت بسیار جالب وکامل شما ,در مورد موضوع نظریه بازیها نیازمند معرفی منابع یا اطلاعات در قالب مقاله می باشم .لطفاً
milad safa 11 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2014 باسلام..من دانشجوی ارشد دولتی -روزانه در تهران هستم..سوالی داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم....
mitra mohamadi 10 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 سلام من در مورد تئوری بازیها اطلاعات ویا منابعی برای مطالعه نیازمندم ؟
lvloh3en 10 ارسال شده در 29 آذر، 2014 سلام خدمت دوستان عزیز بنده دنبال چند تا کتاب مناسب در زمینه ی تحلیل تکنیکال تو بازار بورس هستم مبتدی هم هستم و به جز تعداده معدودی اصطلاح چیزه خاصه نمی دونم ممنون می شم اگر چند تا کتاب جامع در این زمینه به بنده معرفی کنید ممنون
hasti1988 22046 ارسال شده در 3 فروردین، 2015 درود .. دوستان نیاز به یک پروپوزال در زمینه مدیریت دولتی (کارشناسی ارشد ) دارم . همینطور نیاز به نقد یک پروپوزال دیگه هم دارم. ممنون میشم هر چه سریعتر راهنمایی کنید.. 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 3 فروردین، 2015 درود ..دوستان نیاز به یک پروپوزال در زمینه مدیریت دولتی (کارشناسی ارشد ) دارم . همینطور نیاز به نقد یک پروپوزال دیگه هم دارم. ممنون میشم هر چه سریعتر راهنمایی کنید.. ببینید این مناسب هست؟ نمونه پروپوزال مدیریت دولتی ( تاثیر بهداشت روانی در ارتقا عملکرد کارکنان) 1
hasti1988 22046 ارسال شده در 3 فروردین، 2015 ببینید این مناسب هست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون .این رو دیده بودم قبلا ولی فکر کنم چندان کامل نیست.... 1
sara tahari 10 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سلام من برای سمینار یه پروژه دارم دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی ام یه منبع بهم دادن روش تحقیق با رویکرد پایان نامه نویسی حالا یه منبع دیگه میخوام با موضوع آشنایی با قلمرو مکانی تحقیق اگه منبعیرو میشناسید کمک کنید خیلی گیرم
ارسال های توصیه شده