Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عمویی :)مرسی، اون پایان نامه کجاست دقیقا؟؟ [h=1]دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی[/h] 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی بی نهایت سپاسگذارم 3 لینک به دیدگاه
Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ ارتباط آموزش موثر بر اشتغال پایدار این مقاله را دراین زمینه مطالعه فرمایید رابطه آموزش عالي وكارآيي و اشتغال دانش آموختگان : ديدگاه استادان ،مديران ودانش آموختگان بررسي موردي آموزش جنگل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ این تاپیک نیز حاوی مقاله ای در همین زمینه میباشد امیدوارم برای شما مفید باشد [h=3]سرمایه انسانی وکارآفرینی در رویکرد فنی وحرفه ای[/h] 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ این مقاله را دراین زمینه مطالعه فرماییدرابطه آموزش عالي وكارآيي و اشتغال دانش آموختگان : ديدگاه استادان ،مديران ودانش آموختگان بررسي موردي آموزش جنگل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو متاسفانه نشد سیو کنم. باز شد ولی قابل سیو نبود 1 لینک به دیدگاه
Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ اینو متاسفانه نشد سیو کنم. باز شد ولی قابل سیو نبود سلام فایل برای دانلود کردن مشکلی نداره اگر نتونستید دانلودش کنید بگید براتون به صورت پیوست قرار بدم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سلامفایل برای دانلود کردن مشکلی نداره اگر نتونستید دانلودش کنید بگید براتون به صورت پیوست قرار بدم اگه این کارو بکنید که ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ اگه این کارو بکنید که ممنون میشم بفرمایید خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ بفرمایید خدمت شما مرسی، شما چقد خوبی 1 لینک به دیدگاه
Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی، شما چقد خوبی خواهش میکنم دوست گرامی از شروط مدیریت قابلیت پاسخگویی هست امیدوارم مدتی که در خدمت دوستان هستیم بتوانیم این مهم را به انجام برسانیم 1 لینک به دیدگاه
delane-banoo 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ در رابطه با فنون نظارت در راهنمایی ِ آموزشی مطالبی وجود دارهـ در این سایت ؟ و یا کسی آیا اطلاعات دارد راجع به این موضوع ؟ تشکر لینک به دیدگاه
mitra mohamadi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ سوال : باسلام وتشکر از سایت بسیار جالب وکامل شما ,در مورد موضوع نظریه بازیها نیازمند معرفی منابع یا اطلاعات در قالب مقاله می باشم .لطفاً لینک به دیدگاه
milad safa 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ باسلام..من دانشجوی ارشد دولتی -روزانه در تهران هستم..سوالی داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.... لینک به دیدگاه
mitra mohamadi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من در مورد تئوری بازیها اطلاعات ویا منابعی برای مطالعه نیازمندم ؟ لینک به دیدگاه
lvloh3en 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلام خدمت دوستان عزیز بنده دنبال چند تا کتاب مناسب در زمینه ی تحلیل تکنیکال تو بازار بورس هستم مبتدی هم هستم و به جز تعداده معدودی اصطلاح چیزه خاصه نمی دونم ممنون می شم اگر چند تا کتاب جامع در این زمینه به بنده معرفی کنید ممنون لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ درود .. دوستان نیاز به یک پروپوزال در زمینه مدیریت دولتی (کارشناسی ارشد ) دارم . همینطور نیاز به نقد یک پروپوزال دیگه هم دارم. ممنون میشم هر چه سریعتر راهنمایی کنید.. 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ درود ..دوستان نیاز به یک پروپوزال در زمینه مدیریت دولتی (کارشناسی ارشد ) دارم . همینطور نیاز به نقد یک پروپوزال دیگه هم دارم. ممنون میشم هر چه سریعتر راهنمایی کنید.. ببینید این مناسب هست؟ نمونه پروپوزال مدیریت دولتی ( تاثیر بهداشت روانی در ارتقا عملکرد کارکنان) 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ ببینید این مناسب هست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون .این رو دیده بودم قبلا ولی فکر کنم چندان کامل نیست.... 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ این پروپوزالی که باید نقد بشه حالت کاملا صوری داره... لینک به دیدگاه
sara tahari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من برای سمینار یه پروژه دارم دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی ام یه منبع بهم دادن روش تحقیق با رویکرد پایان نامه نویسی حالا یه منبع دیگه میخوام با موضوع آشنایی با قلمرو مکانی تحقیق اگه منبعیرو میشناسید کمک کنید خیلی گیرم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده