رفتن به مطلب

قابلمه (ترکمن صحرا)


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم (جهت 4-5 نفر) :

 

فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه نیم کبلو

 

پیاز ساطوری یک عدد

 

سیبزمینی پوست گرفته گردویی 3 تا 4 عدد

 

کشمش بی هسته 1پیمانه

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

 

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

 

روغن، نمک، فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهيه :

ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید .

رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد .

سیب زمینی را در قابلمه بریزید وزیرو رو کنید . در قابلمه را ببندید و25-20 دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...