.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 این اسلایدها شامل 4 بخش می باشند . بخش اول : طریقه نصب نرم افزار پروتئوس بخش دوم : آشنایی با محیط نرم افزار پروتیوس Proteus ( شماتیک ) بخش سوم : شبیه سازی مدارات میکرو کنترلری با نرم افزار پروتیوس Proteus بخش چهارم : طراحی Pcb با استفاده از نرم افزار پروتیوس Proteus اسلاید ها بسیار جالب هستند ، پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید . از دوستان عزیزم ، آقایان حمید اصلانی و علی عابدینی که تهیه کنندگان این اسلاید ها می باشند تشکر می کنم . امیدوارم موفق باشند . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
.sOuDeH. 16059 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 سودی جون هیچ کدوم از لینک ها کار نمی کنه با یه مرورگره دیگه امتحان کن منم خودم همینا رو لود کردم امتحان کن نشد دوباره آپلودشون میکنم بعد گلم باید با پاور پونت بازشون کنیا دادم بچه ها هم امتحانش کردن فک کنم درسته عزیزم 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 درود پروتئوس واقعا نرم افزار باحالیه بچه ها کی مطلب کار کرده؟ 1
.sOuDeH. 16059 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 درودپروتئوس واقعا نرم افزار باحالیه بچه ها کی مطلب کار کرده؟ من کار کردم اما سوال داری باید تو تاپیک مخصوصی خودش بپرسی کورش عزیزم 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 من کار کردماما سوال داری باید تو تاپیک مخصوصی خودش بپرسی کورش عزیزم آخه این ترم آز بررسی سیستم های قدرت دارم باید مطلب کار کنیم میگه زبان سی اونم فقط حلقه for , If مهمه واسه ما... البته خودم زبان بیس کار کردم زیاد سخت که نیست
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 خیر سخت نیست چرا بابا استادمون با اون استادیش و مغزش میگه من فقط 5درصدشو بلدم چون واسه همه رشته ها کاربرد داره فک نکنم کسی کامل مسلط باشه مگر طراحش
کهربا 18089 ارسال شده در 21 تیر، 2013 کاش یک سری پروژه انجام شده با پروتئوس هم برای نمونه می ذاشتی من هر چی گشتم تو انجمن پیدا نکردم 1
ارسال های توصیه شده