O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ درود دوستان عزيز نرمافزار ادينا نرم افزار تحليل قوي هست كه ميتونيد توضيح مختصري در موردش اينجا (پست شماره 6) مطالعه كنيد. فايلهاي سورسش رو براتون توي چند قسمت آپلود كردم كه به راحتي بتونيد دانلود كنيد. 24 فايل توي يك فولدر هستن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همهي قسمتها رو دانلود كنيد و با هم اكستركتشون كنيد. (البته توي فورشيرد اين امكان هم وجود داره كه همگي رو به صورت يك فايل زيپ دانلود كنيد.) توضيحات نصب توي فايل read me اومده. موفق و پيروز باشيد. 4 لینک به دیدگاه
sneak 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سلام نمیشه دانلود کرد میگه باید اکانت داشته باشی میشه درستش کنید؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سلامنمیشه دانلود کرد میگه باید اکانت داشته باشی میشه درستش کنید؟ درود توي فورشيرد هستن ديگه قبلنا اكانت لازم نداشت. اينا توي دراپ باكسم هستن. ببينيد ميشه دانلود كرد يا نه؟ لينك برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (غير مستقيم) 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سلامنمیشه دانلود کرد میگه باید اکانت داشته باشی میشه درستش کنید؟ يه عضويت ساده داشته باشي ميتوني دانلود كني من دانلود كردم 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ يه عضويت ساده داشته باشي ميتوني دانلود كني من دانلود كردم ممكنه اين دراپباكس رو امتحان كنين كه ببينيم دان ميشه يا نه؟ چون من فورشيرد رو هم نميدونستم لازمه عضو باشين. 1 لینک به دیدگاه
mehdi_mechanic 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ salam,man part 24 ro nadaram,to oun site ham nist,kasi lotf mikone baram uploadesh kone ? age email niaze begin ta emailam ro ham bezaaram,bi nahayat mamnonam, 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ salam,man part 24 ro nadaram,to oun site ham nist,kasi lotf mikone baram uploadesh kone ? age email niaze begin ta emailam ro ham bezaaram,bi nahayat mamnonam, سلام من هر دو سورس رو چك كردم. هر دو درست بودن! احتمالا ناقص دانلود كردين. چون هر دو اكانت خودم هستن و فايلي رو ازشون برنداشتم، مطمئنم كه كامله. اگه مشكل فقط پارت 24 ِ، از اين لينك از دراپ باكس دانلود كنيد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پارت 24 براي كلش هم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
chocolater 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ با سلام من از دراپ باکس دانلودش کردم و نصبش کردم اما بعد نصب موقع اجرا میگه لایسنس موجود نیست و فایل دت وجود نداره!!! نصبم اشتباه بوده؟؟ لینک به دیدگاه
ssogand 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام، من خیلی وقت پیش ورژن 8.8 از سایت شما دانلود و نصب و استفاده کردم، الان به ورژن بالاترش نیاز دارم، خیلی گشتم، پیدا نکردم، فقط نرم افزار سایت شما بدون خطا نصب شد و برای بقیه سایت ها خطای لایسنس میداد، شما ورزن بالاتر از 8.8 ندارید که بذارید؟ممنون لینک به دیدگاه
behzad eghbali 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ جناب من عضو شدم ولی میگه اجازه دانلود نداری چرا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده