رفتن به مطلب

مک لارن و 903 اسب بخار

ارسال های توصیه شده

mclaren-p1-2_1-slknd.jpg

به تازگی شرکت مک لارن اعلام کرده است که محصول جدید خود یعنی P1 می تواند 903 اسب بخار را تولید کند و این در حالی است که این پیشرانه قدرتمند کمتر از 200 گرم دی اکسید کربن در هر 100 کیلومتر تولید می کند.

پیشرانه ای که روی این خودرو نصب شده توربو شارژر 3.8 لیتری 8 سیلندر می باشد که می تواند 727 اسب بخار را تولید کند. همچنین 176 اسب بخار نیز توسط پیشرانه الکتریکی که روی این خودرو نصب شده می تواند تولید شود که در مجموع توانایی تولید 903 اسب بخار برای این خودرو است.

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام

میشه بگی این طرح خاص روی بدنه ماشین هایی که قرار تولید شه مثل همین بالایی جریانش چیه؟

اره خیلی زشتن اصن جذاب نیستن به نظرم

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه این نوعی رنگ آمیزی نیست برای استتار خودور های که هنوز بهره برداری نشدن و درحال تست میباشد یه نوع چسب فکر کنم باشه که روی خودرو جدید چسبیده میشه مثل خودرو های زیر. من اینجور که تحقیق کردم اینجوری برداشت میکنم

bmw-2-series-coupe-spy-photo-04-500x327.jpg

land-rover-freelander-2_5-500x331.jpg

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه این نوعی رنگ آمیزی نیست برای استتار خودور های که هنوز بهره برداری نشدن و درحال تست میباشد یه نوع چسب فکر کنم باشه که روی خودرو جدید چسبیده میشه مثل خودرو های زیر. من اینجور که تحقیق کردم اینجوری برداشت میکنم

اخه قبلا یه مقاله خوندم نوشته بود طرح رنگبندی جدید ماشینا اینجوری میشه و از رنگهای ترکیبی استفاده میکنن

• Like 2
لینک به دیدگاه
اخه قبلا یه مقاله خوندم نوشته بود طرح رنگبندی جدید ماشینا اینجوری میشه و از رنگهای ترکیبی استفاده میکنن

خود رنگ بندیش که فکر نکنم اینجوری بشه مثلا اون عکسای آخر را نگاه کن کاملا معلومه برای استتار استفاده شده و اصلا برای رنگ خودرو نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...