رفتن به مطلب

سالاد توپی


afa

ارسال های توصیه شده

[h=1]سالاد توپی[/h]

155402.jpg

این سالاد خیلی شیک و خوشگله . سر سفره هم غوغا می کنه . یه غذای سبک برای شام هم محسوب می شه , یه بار امتحان کنید پشیمون نمی شید .

 

 

مواد لازم :

سیب زمینی متوسط : 3 عدد

کره : 20 گرم

نمک و فلفل : به میزان لازم

سس مایونز : 2 ق غ

 

 

مواد لازم برای مغز سالاد :

ژامبون خرد شده : 1 پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده : 2/1 پیمانه

خیار شور نگینی : 2/1 پیمانه

 

 

مواد لازم برای تزیین روی سالاد :

کلم سفید - کلم قرمز - جعفری ساطوری شده - هویج

سس مایونز

آب لبو - زعفران

کاهو

 

 

 

 

طرز تهیه :

سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته. مخلوط بدست اومده باید یه همچین بافتی داشته باشه.

 

sal01.jpg

 

 

 

ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور رو با هم مخلوط کنید ( می تونید مواد دیگه ای جایگزین کنید مثل نخود فرنگی , هویج , ذرت , قارچ , ... )

 

sal02.jpg

 

 

 

حالا از سالادتون به اندازه یه نارنگی برداشته و توی دستتون باز کنید .

یه مقدار از مواد مغز سالاد رو داخل اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه.

 

 

sal03.jpg

 

 

sal04.jpg

 

 

 

 

سالاد توپی ها رو توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتونید.( هر چقدر کلم و هویج ریزتر باشه شکلش قشنگ تر می شه , من از غذاساز استفاده کردم )

 

 

sal05.jpg

 

 

sal06.jpg

 

 

sal07.jpg

 

 

sal08.jpg

 

 

توی ظرفی که می خواید سالادهارو سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها رو داخلش بچینید .

 

 

برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده می شه , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشم سه رنگ سس مایونز استفاده کردم : سفید-زرد-صورتی .

 

 

برای تهیه رنگ زرد , زعفرون رو با کمی آب جوش ( فقط یه کوچولو آبجوش ) مخلوط می کنم بعد می ریزم داخل سس مایونز ( برای هر رنگ 2 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کردم البته کمی هم اضافه اومد )

 

 

برای تهیه رنگ صورتی , آب لبو رو ( برای طرز تهیه آب لبو به این قسمت مراجعه فرمائید) با سس مایونز مخلوط کردم ( مقدار آب لبو بستگی به غلظت اون داره تقریبا" 2 قاشق غذاخوری برای من کافی بود) .

 

 

سس ها رو جداگانه داخل نایلون فریزر بریزید و سر نایلون رو با قیچی کمی ببرید . بعد روی سالاد ها رو به این ترتیب تزئین کنید .

 

 

sal09.jpg

 

 

sal10.jpg

 

 

sal11.jpg

 

 

sal12.jpg

 

 

 

 

 

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...