*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااااااام به همه ی دوستان خوبم به تاپیک تحلیل شخصیت من خوش اومدید هر خوبی و بدی که ازم دیدید ، اینجا مطرح کنید نکات مثبتی که فکر میکنید باید بیشتر باشه و نکات منفی ای که فکر میکنید باید برطرف شون کنم ؛ اینجا بگید:4uboxsmiley: اصلا هم تعارف نکنید پیشاپش از حضور همه ی شما دوستان گلم تشکر میکنم 38 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ شناختی ازتون ندارم sorry 10 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلامممممممممممم فعلا که یه دونه ای حالا بذار ببینم میتونم چیزی کشف کنم زیرآب بزنم:دی 9 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ دخـــــمــــل آروم دوســـت داشتــــنی.... 10 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلااااااام. از اون اولی که عضو انجمن شدی فهمیدم که یه کاربر عالییییییی وارد سایت شده بسیار بسیار باسلیقه...از اسمو اواتارو و پروفایل پیداست... باسواد و هنرمند و خوش اخلاقم هستین.... 14 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عزیـــــزم :aghosh: خوبی؟ فاطمه یه دختر فوق العاده دوست داشتنیِ ؛ با معرفت اووووف دل نازک مثلِ خودم ؛ سعی میکنه تا جایی که از دستش بر میاد به دوستاش کمک کنه ؛ درس خون و بچه زرنگ ؛ خلاصه که خیلی ماهِ ؛ منم یه طورِ خیلی خاصی دوسِش دارم و میخوامش ؛ خیــــــــــــــــــلی من بدی ندیدم ازش ؛ شما هم بی خودی فکر نکنید هیچی به ذهنتون نمیرسه نفسِ خودمه :w36: 15 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عزیـــــزم :aghosh:خوبی؟ فاطمه یه دختر فوق العاده دوست داشتنیِ ؛ با معرفت اووووف دل نازک مثلِ خودم ؛ سعی میکنه تا جایی که از دستش بر میاد به دوستاش کمک کنه ؛ درس خون و بچه زرنگ ؛ خلاصه که خیلی ماهِ ؛ منم یه طورِ خیلی خاصی دوسِش دارم و میخوامش ؛ خیــــــــــــــــــلی من بدی ندیدم ازش ؛ شما هم بی خودی فکر نکنید هیچی به ذهنتون نمیرسه نفسِ خودمه :w36: تمام حرف هایی رو که منم میخواستم بگم ، زهرا گفت واقعا از نظر منم همینطوره ، خیلی خیلی دوستت دارم فاطمه جونم خیلیییییییییییی گلییییییییییییییییییی 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ فاطمههه....ممممممممم سخته..... فاطمه، فوق العاده مهربون..دوست داشتنی :aghosh:...محبتِ بی دریغی داره..هر وقت ، هر زمان ، توو هر موقعیتی که باشه واسه کمک به دوستاش نـــــه نمیگه خیلی فعاله...از کاری که انجام میده مطمئنه..کاری رو بهش واگذار کنن بی کم و کاست انجام میده (پیشنهاد میکنم بریزیم سرش:gnugghender:) یه مـــــعمارِ واقعی....از پسِ مدیریت خوب بر میاد روابط عمومی بالایی داره..:w13: فهلن همینا مدیونی اگه فک کنی فقط نقاطِ مثبت رو گفتم.. آهـــــــــــــاااااا......یه نکته خیــــــــــــلی منفی داره که من خیلی بدم میاد ازش چرا اون چراغو روشن نمیکنـــــــــــــــی؟ همینااااااااااااا شکلکا رو هم دیگه همینه که هست 15 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ گوی خوبی که برد از تو؟که خورشید آنجا.........نه سواری است که در دست, عنانی دارد از این تاپیکتون معلومه فروتن و پند پذیر و تمایل به پیشرفت دارین واین خصوصیت میتونه همه بدیها رو (در صورت وجود)براحتی ذوب کنه.بهتون تبریک میگم :w139: 10 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ شناختی ازتون ندارم sorry سلاممممممممممممفعلا که یه دونه ای حالا بذار ببینم میتونم چیزی کشف کنم زیرآب بزنم:دی سلام هم استانی خودم قربونت برم عزیزم دردونه ای آفرین دختر خوب ، هر انتقادی داشتی بیا بگو مرسی از اینکه اومدی پروانه جونم دخـــــمــــل آروم دوســـت داشتــــنی.... نظر لطفته عــــــــــــزیزم ، از اینکه اومدی ممنونم سحر جونم 14 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلااااااام.از اون اولی که عضو انجمن شدی فهمیدم که یه کاربر عالییییییی وارد سایت شده بسیار بسیار باسلیقه...از اسمو اواتارو و پروفایل پیداست... باسواد و هنرمند و خوش اخلاقم هستین.... سلام عزیزم فدای تو دوست خوبم ، این نظر لطفته مهربون اینقد تعریفم دادی شرمنده م کردی گلم دیگه اینقدرا هم خوب نیستم خودت خوبی که منو خوب میبینی عزیزم سلام عزیـــــزم :aghosh:خوبی؟ فاطمه یه دختر فوق العاده دوست داشتنیِ ؛ با معرفت اووووف دل نازک مثلِ خودم ؛ سعی میکنه تا جایی که از دستش بر میاد به دوستاش کمک کنه ؛ درس خون و بچه زرنگ ؛ خلاصه که خیلی ماهِ ؛ منم یه طورِ خیلی خاصی دوسِش دارم و میخوامش ؛ خیــــــــــــــــــلی من بدی ندیدم ازش ؛ شما هم بی خودی فکر نکنید هیچی به ذهنتون نمیرسه نفسِ خودمه :w36: سلااااااااااااااااام به روی ماهت نفس خودم الهی من قربونت برم عزیزم :w36: اینا که گفتی همش خصوصیات خودت بود خیلی خیلی دوستت دارم زهرای مهربونم نفس خودمی :w36: از اینکه اومدی ممنونم عزیزم تمام حرف هایی رو که منم میخواستم بگم ، زهرا گفت واقعا از نظر منم همینطوره ، خیلی خیلی دوستت دارم فاطمه جونم خیلیییییییییییی گلییییییییییییییییییی سلام مینا جووووووووونم فدای مهربونیت نظر لطفته عزیزم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عـــــــــــــزیزمی مرسی از حضورت گلم 13 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ درود... من با فاطمه جان برخورد خیلی کمی داشتم ولی برداشت های کوتاهی که داشتم دختر مهربون با دلی آبی و بی کران مودب...سرش به کار خودش گرم هست و دنبال حاشیه هم نیست. همیشه موفق بمانی 15 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ فاطمههه....ممممممممم سخته..... فاطمه، فوق العاده مهربون..دوست داشتنی :aghosh:...محبتِ بی دریغی داره..هر وقت ، هر زمان ، توو هر موقعیتی که باشه واسه کمک به دوستاش نـــــه نمیگه خیلی فعاله...از کاری که انجام میده مطمئنه..کاری رو بهش واگذار کنن بی کم و کاست انجام میده (پیشنهاد میکنم بریزیم سرش:gnugghender:) یه مـــــعمارِ واقعی....از پسِ مدیریت خوب بر میاد روابط عمومی بالایی داره..:w13: فهلن همینا مدیونی اگه فک کنی فقط نقاطِ مثبت رو گفتم.. آهـــــــــــــاااااا......یه نکته خیــــــــــــلی منفی داره که من خیلی بدم میاد ازش چرا اون چراغو روشن نمیکنـــــــــــــــی؟ همینااااااااااااا شکلکا رو هم دیگه همینه که هست مینااااااااااااااااااااااااا ، اینا که همش خوبی بود قربونت برم مهربونم ، همش نظر لطفته ! خوبی از خودته قشنگم این خصوصیاتی هم گفتی خیلی برام آشنا بود ، چون خصوصیات خودت بود چرا اون چراغو روشن نمیکنـــــــــــــــی؟ باشه گلم روشن میکنم از اینکه اومدی ممنونم مینا جووووووونم 13 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ گوی خوبی که برد از تو؟که خورشید آنجا.........نه سواری است که در دست, عنانی دارد از این تاپیکتون معلومه فروتن و پند پذیر و تمایل به پیشرفت دارین واین خصوصیت میتونه همه بدیها رو (در صورت وجود)براحتی ذوب کنه.بهتون تبریک میگم :w139: ممنونم دوست خوبم نظر لطفتون بود:girl_blush2: دوستان یکم اغراق کردن ، من اینقدرا هم خوب نیستم امیدوارم لیاقت این همه لطف و محبت شما دوستان خوبم رو داشته باشم مرسی که اومدید. 11 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ درود...من با فاطمه جان برخورد خیلی کمی داشتم ولی برداشت های کوتاهی که داشتم دختر مهربون با دلی آبی و بی کران مودب...سرش به کار خودش گرم هست و دنبال حاشیه هم نیست. همیشه موفق بمانی درود مریم جان... قربون محبتت عزیزم ،امیدوارم همیشه در زندگیت شاد و موفق و سبز باشی. مرسی که اومدی گلم 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلـــــــــــــام گلی جونم:hapydancsmil: بهترینی تو تو هر موقعیتی که باشه کمک میکنی تا جایی که بتونی از خودت برا دوستات و حتی غیر دوستات به قولی مایه میزاری منم که هر وقت گیر کنم میام مزاحم تو میشم خلاصه که هرچی فکرکردم هیچ نقطه منفی یادم نیومد خیلی ماهی خیـــــــــــــــــــــــــــــلی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ مدیریت ات از یک طرف مهربانی و باسلیقه بودنت از طرف دیگر مرا کشته است ......(حافظا!!!) توو یه کلمه بگم ناناس: واقعا دوست داشتنی هستی:w14: من که خیلی دوست دارم و فکر نمیکنم کسی بدی ای ازت دیده باشه... 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ اولــــــین و بهترین دوست من تو انجمن خاطرات زیادی با هم داریم ..... دوست داشتنی و مثل همه جنوبی ها خون گرم ..... اصلا مغرور نیستی ..... با کمال میل به دیگران کمک میکنی ..... با صبر و حوصله کم حرف هستی و به سختی تو شرایط نامساعد اعتراض میکنی ..... بیشتر سعی میکنی که شرایط رو تحمل کنی خیلی خیلی هم خانوم و دوست داشتنی هستی ...... خلاصه که خیلی دوست دارمو میخوامت 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خو تا اونجایی که من برخورد داشتم آرام و رمانتیک سرش هم به کار خودش هست خو میگمها فاطمه خانوم دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خو یعنی من 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده