Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 برای اولین پست من نقشه جی آی اسی لایه های خاک استان یزد که برای انجام بیشتر پروژه ها همچون پهنه بندی،زمین شناسی،مکان یابی و ... کاربرد دارد را واستون میذارم؛ امیدوارم بقیه هم نقشه ها و داده های جی آی اسی خودشون از سرتاسر ایران را اینجا با بقیه به اشتراک بگذارند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2013 برای پست دوم نقشه اتوکدی کل مناطق شهر یزد را میذارم؛نقشه ای که شاید به کار خیلی ها بیاد همانطور که میدونید فایلای CAD قابلیت باز شدن و اکسپورت گرفتنشون در محیط نرم افزار Arc GIS هستپس نگران نباشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
hoori8 14 ارسال شده در 13 تیر، 2014 سلام خسته نباشید ممنون از فایلی که گذاشتید راستش من یه شیپ فایل از استان یزد لازم دارم که فقط شهرهاش تفکیک شده باشه با اسم شهر.اگر هست خدمتتون لطف میکنید اینجا بذارید که ازش استفاده کنیم. 4
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2014 سلام خسته نباشید ممنون از فایلی که گذاشتید راستش من یه شیپ فایل از استان یزد لازم دارم که فقط شهرهاش تفکیک شده باشه با اسم شهر.اگر هست خدمتتون لطف میکنید اینجا بذارید که ازش استفاده کنیم. سلام دوست عزیز من واسه کار خودم این ژئودیتابیس رو درست کرده بودم و زیپش کردم و ضمیمه نمودم:w16:شما هم دانلودش کن و استفادشو ببر:w16: فقط نام شهرها داخل جداول توصیفی، بعضی جاهاش بد نشون داده که مشکل فونت فارسیه و منم از یه جا دیگه گرفتم بودم و واسه این نتونستم کامل درستش کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Creative City 1017 ارسال شده در 24 دی، 2014 سلام ببخشید این نقشه خاک میشه لایه هاشو فارسی مشخص کنید که چی به چیه ممنونم 1
arezoubx 11 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 دوست عزیز نقشه ی کد مناطق تاریخی یزد (تقسیم بندی مناطق مسکونی) رو هم دارین؟ 1
Muna.Rpl 12 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 سلام من به نقشه ی جی آی اسی خاک مشهد نیاز دارم (مقیاس 1.50.000) . اگه دارید لطفا واسم آپلود کنید. سپاسگزارم 2
ارسال های توصیه شده