Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ برای اولین پست من نقشه جی آی اسی لایه های خاک استان یزد که برای انجام بیشتر پروژه ها همچون پهنه بندی،زمین شناسی،مکان یابی و ... کاربرد دارد را واستون میذارم؛ امیدوارم بقیه هم نقشه ها و داده های جی آی اسی خودشون از سرتاسر ایران را اینجا با بقیه به اشتراک بگذارند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ برای پست دوم نقشه اتوکدی کل مناطق شهر یزد را میذارم؛نقشه ای که شاید به کار خیلی ها بیاد همانطور که میدونید فایلای CAD قابلیت باز شدن و اکسپورت گرفتنشون در محیط نرم افزار Arc GIS هستپس نگران نباشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
hoori8 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید ممنون از فایلی که گذاشتید راستش من یه شیپ فایل از استان یزد لازم دارم که فقط شهرهاش تفکیک شده باشه با اسم شهر.اگر هست خدمتتون لطف میکنید اینجا بذارید که ازش استفاده کنیم. 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید ممنون از فایلی که گذاشتید راستش من یه شیپ فایل از استان یزد لازم دارم که فقط شهرهاش تفکیک شده باشه با اسم شهر.اگر هست خدمتتون لطف میکنید اینجا بذارید که ازش استفاده کنیم. سلام دوست عزیز من واسه کار خودم این ژئودیتابیس رو درست کرده بودم و زیپش کردم و ضمیمه نمودم:w16:شما هم دانلودش کن و استفادشو ببر:w16: فقط نام شهرها داخل جداول توصیفی، بعضی جاهاش بد نشون داده که مشکل فونت فارسیه و منم از یه جا دیگه گرفتم بودم و واسه این نتونستم کامل درستش کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ سلام ببخشید این نقشه خاک میشه لایه هاشو فارسی مشخص کنید که چی به چیه ممنونم 1 لینک به دیدگاه
arezoubx 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ دوست عزیز نقشه ی کد مناطق تاریخی یزد (تقسیم بندی مناطق مسکونی) رو هم دارین؟ 1 لینک به دیدگاه
Muna.Rpl 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من به نقشه ی جی آی اسی خاک مشهد نیاز دارم (مقیاس 1.50.000) . اگه دارید لطفا واسم آپلود کنید. سپاسگزارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده