Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ خب اینا رو هم جواب بده بدو دیگه. اگه من بگم یه مدل انتخاب کن چی انتخاب میکنی؟ مدلشو بذار من نقاشی کنم( تیریپ سواستقاده) کلتو میکنم اگه نذاریاااااااااااااا کدومش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ابی یا قرمز؟ گوگوش یا لیلا فروهر؟ مهستی یا هایده؟ نو اندیشان یا انجمن اکسل؟ ( جرات داری بگو انجمن اکسل که محرومت کنن) احمدی نژاد یا خاتمی؟ ایران یا کانادا؟ جنگ جهانی اول یا جنگ ایران و عراق؟ مرگ یا زندگی؟ عشق یا دوست داشتن؟ شب یا روز؟ موسیقی یا فیلم؟ اکادمی گوگوش یا دنس ممد خردادیان( جان من اینو کامل بگوووووووووووووو) 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ سلام شرمنده من تا صفحه 2 خوندم خسته شدم....اگه سوالام تکراری بود جواب نده 1.چند تا عکس از enrique داری؟؟ عکس چند تایی بیشتر آهنگاشو دارم 2.چرا همش عکسای اونو می ذاری؟؟ خب ازش خوشم میاد 3.تصورت راجع به من چیه؟؟ مشکوک ، مرموز ، حس میکنیم رئیس دزدای دریایی باشی 4.تا حالا شده دست خدارو خیلی نزدیک به خودت ببینی؟ خیلی دور چی؟؟ هر دوش آره شده 5.تا حالا شده دوست داشته باشی بکشی تو گوش کسی؟؟ بدجور:ubhuekdv133q83a7yy7 6.تا الان از سوالای کی بیشتر از همه خوشت امد؟؟ سودی اگه از جواب دادنت خوشم بیاد بازم میام مرسی اومدی 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ از سوال فاطمه خوشم اومد. اگه خدا بودی واسه من چه میکردی؟تو 16 خط توضیح بده ببینم راستی میای سال بعد بریم اکادمی گوگوش؟ صدام خوبه ها باباییم مثل اینکه بنده های گنهکارم در حال افزایشن خب بنده گنهکار من ببین اینا خوبه 1- اول مشکلتو حل میکردم برای همیشه 2- کسی که دوس داشتی بهت میدادم 3-یه قلموی سحرآمیز بهت میدادم که با خواست تو رنگش عوض شه باهاش نقاشی کنی 4- قدرت پرواز بهت میدادم 5-همه درساتو بصورت mp3 فرو میکردم تو مغزت دیگه نیاز به خوندن نداشته باشی 6- یه چوب سحرآمیز بهت میدادم که پروژه هاتو راحت باهاش خلق کنی 7-ارشد قبولت میکردم تو بهترین دانشگاه دنیا 8-یه فروشگاه بهت شکلاتای مختلف میدادم 9-10 تا آرزوی بزرگتو برآورده میکردم 11-قدرت تبدیل آهن به طلارو بهت میدادم 12-مهارت بهترین آشپز دنیارو بهت میدادم 13- کاری میکردم نقاشیات تو دنیا معروف بشه خبرنگارا بریزن سرت واسه مصاحبه مردم بیان ازت امضا بگیرن 14-یه خطر اینترنت با سرعت 100 گیگ در ثانیه بهت میدادم 15- شرکت اپل رو به نامت میزدم 16- راک رو میذاشتم بادی گاردت خوب بود بنده من؟ پایتم بریم تو بخون من تشویقت میکنم 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ از مدیریت محترم گفتگوی آزاد خواهانیم صندلی داغ مهدی جان رو یک هفته دیگه تمدید کنه..باتشکر ========================= .پدر پسر شجاع قبل از به دنیا اومدن پسرشجاع اسمش چی بود؟ پدر شجاع اسم منو به انگلیسی بنویس؟ sude تیپ اسپرت یا رسمی؟ رسمی پنکه یا کولر؟ کولر .لب تاپ یا رایانه؟ لپ تاپ .خلیج عرب یا فارس؟ پارس .من یا ما؟ ما .باکلاس ترین کشور دنیا از نظرتو کجاست؟ کانادا .بی کلاس ترین؟ جزایر اوتوبوتو .پاندای کونگ فو کار دوست داری؟ آره یه خواهش یه شعر یادگاری واسه بچه های نواندیشان بخون تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی چرا راننده ها زیر بارون دلشون فقط برای زنها می سوزه؟ من دلم نمیسوزه چرا استادها به دخترها بهتر نمره میدن؟ پاچه خواری چرا بارون میاد، ترافیک میشه؟ چون خیابونا لغزنده میشه چرا تو خونه ۴٠ متری ال سی دی ۵٢ اینچی میذارن؟ عقده حقارت چرا به هرکی مسن تره بیشتر اعتماد می کنن؟ چون بیشتر به فکر آخرته چرا از در که میخوان رد بشن تعارف میکنن ولی سر تقاطع به هم رحم نمیکنن؟ از خصلت ایرانیاس چرا تو فروشگاه شهروند و هایپراستار و … چشم میدوزن به سبد همدیگه؟ فضولی چرا از تو ماشین پوست پرتغال می ریزن بیرون؟ بی فرهنگی چرا تو اتوبان وقتی به ماشین جلویی می رسند چراغ میدن؟ حماقت چرا وقتی می رن لباس بخرن بقیه مغازه ها رو هم نگاه می کنن؟ بیکارن چرا قبل از ازدواج دنبال پول طرف مقابلن نه اخلاقش؟ راحت طلبی چرا کادوهای عروسی رو یه روز بعد از عروسی (پاتختی) می دن؟ میخوان ببینن عروسی یه روز دووم میاره یانه چرا وقتی داماد می رقصه بهش پول می دن؟ بخاطر دلقک بازی چرا مردم تو تاکسی راجع به سیاست صحبت میکنن؟ کار دیگه ای برنمیاد ازشون چرا راننده تاکسی ها از همه بدتر رانندگی میکنن؟ حس میکنن مالک خیابونن چرا وقتی به تقاطع می رسن بجای ترمز رو گاز فشار میارن؟ شعور پایین چرا قسمت مردانه اتوبوس بزرگتر از قسمت زنانه است؟ حتما مردا گنده ترن چرا تو اتوبان دست انداز میذارن؟ از اختراعات ایرانیاس چرا کسی برای صبحونه کسی رو مهمون نمیکنه؟ کی گفته؟ من کله پاچه دعوتت میکنم چرا سر عقد عروس دفعه سوم میگه بله؟ یه سنت بی مفهوم دیگه چرا آدمها وقتی عکس میگیرن به یه جای نامعلوم خیره می شن؟ ژست میگیرن چرا با اینکه همه فضولند از فضولی دیگران ناله می کنند؟ آنچه برای دیگران نمیپسندند برای خود می پسندند چرا وقتی باطری کنترل تلوزیون تموم میشه دکمه هاشو محکمتر فشار میدن !؟ احتمالا موجب شارژ مجدد میشه چرا مردها روز زن فقط طلا و ادکلن کادو می خرند؟ اینقد که مردا خوبن چرا فیلم زیاد می بینن ولی کتاب نمی خونن؟ چون جذابیت بصری داره چرا اونهایی که زبانشون خوبه هم فیلم رو با زیرنویس نگاه میکنن؟ فیلم بی زیر نویس کمه حتما چرا باجناقها هیچوقت از هم خوششون نمیاد؟ تقصیر زناشونه چرا زنها بچه خواهرشون رو بیشتر از بچه برادرشون دوست دارند؟ گمان نکنم چرا پدر دخترها تو خواستگاری کمتر از همه حرف می زنن؟ به فکر تهیه جهیزیه ان چرا مراسم ختم ساعت ۴ بعد از ظهر تشکیل میشه؟ چون ملت از سر کار برسن خونه چرا وقتی پشت سر یکنفر صحبت میکنن اصلا فکر نمیکنن این غیبته؟ فک میکنن تعریفه چرا زنها تو هر مهمونی نباید لباس تکراری بپوشن؟ متوهمن که بقیه یادشونه قبلا چی پوشیدن چرا تو مهمونی اگه موز بخورن بی کلاسیه ولی سیب و پرتغال نه؟ گمان نکنم چرا وقتی شکلات تعارف میکنن اگه بیشتر از یکی بردارن زشته؟ شما یه مشت بردار بقیش با من یادم رفت گفتی چ حسی به سودی داری؟ سودی نی نی است در سن 5 سالگی 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ سلام. پاشو بیا جواب بده دیگههههههههههههه. پخخخخخخخخخخخخ این صداها چیه عیبه دختر چرا زن نمیگیری اخه؟ دلم نمیخواد میگم اگه میتونستی به گذشته برگردی به چه زمانی برمیگشتی؟ به تیر 82 کدوم سوال بچه ها رو بیشتر دوست داشتی؟ سوال خاصی نبوده احساست و نظرتو راجع به اینا بگو یه شکلکم واسشون بذار خودت: فاطمه: فرنوش: هستی: من: لادن: :persiana__hahaha: سودی: مهدی پاور: امیر: امین: فافا: میلاد خوش فکر: ممد: سارا: ستاره بلو: هادی ناصج: هانیه: پدرام: ریحانه: سحر و شاهین: فرانه: زهرا: همشون بشه های خوفین فعلنی همین بچه ها. دیگه یادم نمیاد خووووووووووو. 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ شالام شالام ما باز اومدیم خوج اومدی نطرت راجع به مخابرات چیه که نت آدمو قطع میکنن؟ سگ تو روحشون تاحالا کارت تلفن داشتی؟ به کی زنگ زدی؟ آره به خونمون نظرت راجع به *****شکن چیه؟ چیز خوبیه:persiana__hahaha: گوشیت دوس داشتی چی بود؟ گوشی باز نیستم تاحالا پنهونی از کسی عکس گرفتی بعد سوژش کنی؟ نه تاحالا مچ کسی رو گرفتی؟ کی بوده؟ سر چی؟ نه اگه بری رستوران پیتزا بخوری نصفش بمونه چیکارمیکنی ؟ بقیشو میاری خونه یا نه؟ نه میزارم همونجا اگه نه چرا؟ روت نشده یا نه مهم نبوده برات؟ برام مهم نیس 2تا بلیت سینما مجانی بدن بهت با کی میری فیلم ببینی ؟(بجز خانواده) خودمو دوس دخملم 2تا بلیت هواپیما بدن بهت با کی میری مسافرت؟(بجز خانواده) خودمو دوس دخملم تا حالا شده کسی رو دوس داشته باشی بعد چندوقت بشنوی ازدواج کرده؟ نه نشده دهنی کسی رو خوردی تا حالا؟ کی بوده؟ نه اصلا غذاها دانشگاه کدوم از مزخرفتر بود؟ خورش لوبیا کی تاحالا خیلی حرصتو درآورده؟ سر چی؟ یه بنده خدایی سر یه چیزی دوس داری همسرتو خودت انتخاب کنی یا نه خونوادت هر کسی رو بگن قبول میکنی ؟ خودم چقدر زندگیتو دوس داری؟ اصلا دوس ندارم فکرکردن به چه چیزی تو زندگی بهت آرامش میده؟ نه فک کردن عصبیم میکنه از حال راضی هستی یا گذشتتو بیشتر دوس داشتی یا اینکه به نظرت آیندت بهتر خواهد بود؟ من تو گذشته زندگی میکنم دیگه چی بپرسم؟ نمیدونم بپرس پماد سوختگی از کی بگیرم جواب : از فاطمه و هستی ، آرزو 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این صور قبیحه که ایجاد شائبه میکنه چیه؟ از دست کسی عصبانی شی جلوی خود طرف بهش فحش میدی ؟ نه وقت عصبانیت داد میزنی ؟ آره تا حالا شده تو خیابون به کسی خیره شی ؟ اگه اره سر چه اتفاقی ؟ آره حس کردم جایی دیدمش وقتی کسی حرف میزنه تا حالا حرفشو قط کردی ؟ نه بدم میاد ازین کار تا حالا شده تو خیابون آب دهن بریزی بیرون ؟ اره شده:icon_pf (34): جلوی کسی دس تو بینیت میکنی ؟ نه سر سفره تو خونواده اول تو غذا میکشی واسه خودت ؟ فرقی نمیکنه هرکی جلوتر باشه مهمون داشته باشی چطور؟ اول مهمون چقدر به اداب مهمونداری معتقدی و بهش اهمیت میدی ؟ خیلی زیاد اگه بخوای از یه در وارد جایی بشی اول خودت میری یا اول در رو واسه خانومت باز میکنی بره ؟ اول خانم ممکنه خطری در کمین باشه اگه یه خانوم تو یه مکان عمومی جایی واسه نشستن نداشته باشه و تو رو صندلی نشسته باشی بلند میشی که خانومه بشینه؟ نه حاضری بخاطر عشق اگه باباش قبول نکرد 10 بار بری خواستگاری ؟ نه در هنگام جواب دادن به عواقب آن خوب فکر کرده و بعد جواب دهید هستیم در خدمتتون برو داروخونه سر کوچتون زود باش 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ بازم سلام 1.چرا پسرا تو دانشگاه برای هر دختری ی اسم .........میذارن؟؟؟ 2.چرا وقتی درس نمی خونن از رو دخترا تقلب می کنن؟؟؟ 3.چرا از احساسات ی دختر سوء استفاده می کنن؟؟؟مگه خودشون خواهر ندارن؟؟؟ 4.چرا ی پسر وقتی ی حرفی به دختری میزنه و دختره جوابشو نمیده فکر می کنن از نفهمیشه یا از ....؟؟؟ 5.فکر می کنی من چطور حقوق دانی میشم؟؟؟ 6.چرا انقدر ازت سوال می پرسم در صورتی که جواباتو میدونم چیه؟؟؟ 7-بزرگترین دروغی که گفتی و به کی؟ 8-تا حالا کاری کردی که پشیمون بشی ؟ 9-تا حالا حرفی زدی که پشیمون بشی ؟ 10-اگه روی زمین10 تا تراول 500000 ببینی هیچ کسی هم دور و برت نباشه چی کار میکنی ؟ 11-بد ترین نوعی که کسی رو سر کار گذاشتی چه جوری بود؟ 12-بیشتر شبیه مامانتی یا بابات؟ 13- اگه صبح چشمات و باز کردی دیدی تو یک سیاره دیگه ای بدون هیچ موجود زنده چی کار می کنی ؟ 14- اگه غول چراغ جادو داشتی 3 تا آرزوت چی بود ؟ 15- اگه یه جا تیر اندازی باشه و یک بچه هم اونجا چی کار می کنی؟ 16- حاضری رئیس microsoft بشی ؟ 17- اگه قبول می کردی کار کدوم یک از بچه های سایت و اونجا درست می کردی ؟ 18-اگه یکی با استفاده از تو به یه مقامی برسه و بعد نزاره تو بیای بالا چه احساسی نسبت به اینکار پیدا می کنی؟ 19-تا حالا به این فکر کردی که ممکنه کسی تو سایت از حرفات ناراحت بشه ؟مثلآ شوخی با کسی بکنی تو بخندی اون ناراحت بشه ولی به روت نیاره؟ 20 -چرا درست جواب سوالارو نمیدی؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ دور پایانی سوالای امشبم اون سری رو که بهت گفتم فردا زودی میای جواب میدی بابایی اخی بابایی الان خواب دختر شاه پریونو میبینه لهجه من کی اصفهونیه شده بابایی.؟ اخه این انصافه س آره دیگه نابود شدی رف چرا امین اول اسم کاربریتو کوچیک زده؟ اینقد که بی سواته چرا میلاد مدیر وظیفه شناسی نیست؟ همش جیمه مهندسا چقد دقت دارن تو کارشون؟ بیشتر از وکیلا صفر به توان صفر چند میشه ؟ یه جواب رو کم کنی به مریمی... میشه 8 قبل خواب دعا میخونی ؟ نه قبل غذا و بعد غذا چی؟ گاهی اگه الان بهت زنگ بزنم بگم بابایی مشهدم یه امشکلی برام پیش اومده میای دنبالم یا خودتو به مریضی میزنی؟ میام سابقه دارم در این زمینه زیاد هان متوجه نشدی عب نداره هدف جزغاله شدنه بیماری خاصی داری که مجبور شی دارو مصرف کنی؟ آره تو خونه با دمپایی راه میری؟ نه خونه ت مرتبه؟ تقریبا لباساتو چن روز یه بار میشوری؟ هر هفته ظرفاتو چطور؟ بعد غذا وقتی اشپزی میکنی اوازم میخونی؟ نه نماز میخونی؟ اره نظرت در باره فرازمینی ها چیه؟ اعتقادی ندارم نظرت راجع به استیون هاوکینگ چیه؟ فیزیکدان اعجوبه نظرت راجع به اهرام مصر چیه؟ خارق العاده جهان در هفت شبانه روز افریده شد چه نظری داری؟ چرته به نظرم میچیو کاکو رو چقد میشناسی؟ نه تو فوتبالیست ها بوده؟ اگه میشناسی نظریه هاشو چقد قبول داری؟ نمیشناسم فعلا باشه صبحی میام برم لالا بیا 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ خب اینا رو هم جواب بدهبدو دیگه. اگه من بگم یه مدل انتخاب کن چی انتخاب میکنی؟ مدلشو بذار من نقاشی کنم( تیریپ سواستقاده) کلتو میکنم اگه نذاریاااااااااااااا خودم مدلت میشم کدومش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ابی یا قرمز؟ آبی گوگوش یا لیلا فروهر؟ گوگوش مهستی یا هایده؟ هایده نو اندیشان یا انجمن اکسل؟ ( جرات داری بگو انجمن اکسل که محرومت کنن) انجمن اکسل احمدی نژاد یا خاتمی؟ خاتمی ، این دوتارو با هم مقایسه نکن ایران یا کانادا؟ کانادا جنگ جهانی اول یا جنگ ایران و عراق؟ هیچکدام مرگ یا زندگی؟ زندگی عشق یا دوست داشتن؟ دوست داشتن شب یا روز؟ شب موسیقی یا فیلم؟ موسیقی اکادمی گوگوش یا دنس ممد خردادیان( جان من اینو کامل بگوووووووووووووو) هیچکدوم 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ بازم سلام 1.چرا پسرا تو دانشگاه برای هر دختری ی اسم .........میذارن؟؟؟ معمولا دخترا اسم میذارن 2.چرا وقتی درس نمی خونن از رو دخترا تقلب می کنن؟؟؟ اینم تهمتی بیش نیس 3.چرا از احساسات ی دختر سوء استفاده می کنن؟؟؟مگه خودشون خواهر ندارن؟؟؟ دخترا نباید این اجازه رو بدن 4.چرا ی پسر وقتی ی حرفی به دختری میزنه و دختره جوابشو نمیده فکر می کنن از نفهمیشه یا از ....؟؟؟ بستگی داره دختره کی باشه 5.فکر می کنی من چطور حقوق دانی میشم؟؟؟ اگه احساساتو دور کنی وکیل خوبی میشی 6.چرا انقدر ازت سوال می پرسم در صورتی که جواباتو میدونم چیه؟؟؟ نمیدونم احتمالا برای رو کم کنی 7-بزرگترین دروغی که گفتی و به کی؟ دروغ بزرگ نمیگم 8-تا حالا کاری کردی که پشیمون بشی ؟ خیلی زیاد 9-تا حالا حرفی زدی که پشیمون بشی ؟ خیلی زیاد 10-اگه روی زمین10 تا تراول 500000 ببینی هیچ کسی هم دور و برت نباشه چی کار میکنی ؟ برنمیدارم 11-بد ترین نوعی که کسی رو سر کار گذاشتی چه جوری بود؟ نمیشه گفت بد بوده 12-بیشتر شبیه مامانتی یا بابات؟ مامانم 13- اگه صبح چشمات و باز کردی دیدی تو یک سیاره دیگه ای بدون هیچ موجود زنده چی کار می کنی ؟ سعی میکنم آب پیدا کنم 14- اگه غول چراغ جادو داشتی 3 تا آرزوت چی بود ؟ آرزو میکنم 10 تا آرزوم برآورده بشه بعد 10 تا آرزو میکنم 15- اگه یه جا تیر اندازی باشه و یک بچه هم اونجا چی کار می کنی؟ بچه رو از مهلکه دور میکنم 16- حاضری رئیس microsoft بشی ؟ کار سختیه گمان نکنم ایت و اونجا درست می کردی ؟ چی درس میکردم نفهمیدم؟ 18-اگه یکی با استفاده از تو به یه مقامی برسه و بعد نزاره تو بیای بالا چه احساسی نسبت به اینکار پیدا می کنی؟ تلافی میکنم 19-تا حالا به این فکر کردی که ممکنه کسی تو سایت از حرفات ناراحت بشه ؟مثلآ شوخی با کسی بکنی تو بخندی اون ناراحت بشه ولی به روت نیاره؟ آره خیلیا ناراحت شدن مث اینکه ولی هیچکدوم عمدی نبوده 20 -چرا درست جواب سوالارو نمیدی؟ 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ کسایی که از جواب های من ناراحت شدن من از تک تکشون معذرت میخوام 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ 17% احتمال داشت که برگردم.... با چند بار پرتاب سکه میشه احتمال 17% داد که سکه برای بار سوم شیر باشه؟ اولین چیزی که یه ذهنت میرسه بنویس .. ok ؟ 1- شب 2- وفا 3- آسمان 5- خدا 6- اینترنت 7- زمان 8- مکه 9- ریاست 10- کاغذ بازی 11- جامعه 12- دانشگاه 13- دبستان 14- کوه 15- کشتی 16- خزان 17- کلمه 18- زمزمه 19- تعصب 20- کنترل نظرت درباره این گفته ها چیه ؟ 1 - هنر نزد ایرانیان است و بس ؟! 2 - هر کس به فکر خویشه ، کوسه به فکر ریشه ؟ 3 - شهر که شلوغ بشه قورباغه هفت تیر میکشه ؟ تعریفت از این دنیا و جهان چیه ؟ خودتو توی یکی دو جمله تعریف کن ؟ تو شرایط سخت عکس العملت چیه ؟ (مثلا خودتو با شرایط تطبیق میدی,میجنگی,خونسردی یا..... ) رابطت با خدا چه جوریه ؟ (ازش میترسی,فقط اطاعت میکنی, همیشه باهاش دوستی, بهت خیلی لطف میکنه یا ...... ) خیر و شر رو تو چی میبینی ؟ اگه قرار باشه برای بدست آوردن چیزی مبارزه کنی اون چه چیزیه ؟ بزرگترین قدرتت چیه ؟ بزرگترین ترست ؟ بزرگترین مانعی که ممکنه تو زندگیت باشه چیه ؟ بزرگترین وسوسه ات تو زندگی چیه ؟ زودباوری یا برعکسش ؟ سطحی هستی یا درون گرا ؟ براساس ظاهر افراد قضاوت میکنی ؟ با کادو گرفتن بیشتر حال میکنی یا کادو دادن؟! گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد؟ چرا می گویند اسب حیوان نجیبی است؟ چرا در قفس هیچ کس کرکس نیست؟ چرا تو اینقدر بیکاری که داری به سوالای ما جواب می دی؟ به نظرت چرا خر سواری دولا دولا نمیشه؟ اگه به یه باغ گل برسی از گلا واسه خودت می چینی یا فقط از دیدنش لذت می بری؟ چرا آدما با هم و تنهان؟ سه کار احمقانه ای که دوست داری برای یه بار اونا رو امتحان بکنی؟ بهترین پشتیبانت تو زندگیت کیه؟ چند تا دوست خوب داری؟ بزرگترین دغدغه ی زندگیت؟ زندگی جبره یا اختیار؟ کدوم از روزای هفته رو دوست داری؟ تا حالا شده یه اشتباهو دوبار تکرار کنی؟ بهترین و بدترين خاطره اي كه تو اين فروم داشتي اگر الان مصاحبه کننده بودی دوست داشتین چه کسی رو دعوت کنی و ازش سوال بپرسی؟ نظرت راجع به اینا چیه ؟ شمع ؟ فردا ؟ روشن ؟ گل ؟ رنگ ؟ خونه ؟ کار ؟ محبت ؟ پیر شدن ؟ گذشت ؟ جوراب ؟ حیاط خلوت ؟ اتوبوس ؟ مترو ؟ تاکسی ؟ طلا ؟ کارت اعتباری ؟ ارتباطات ؟ فیس بوک ؟ آلودگی هوا ؟ تعطیلات ؟ رای ؟ آینده ؟ کباب ؟ بامبو ؟ بازنشستگی ؟ .در مقابل ادمهای عصبی چه واکنشی نشون میدی؟ چطوری یه آدم ناامید و افسرده رو خوشحال می کنی؟! بیشترین انتظار و تا حالا واسه کی کشیدی؟ نظرت راجع به انتظار چیه؟ 100% مطمئن باش که دیگه برنمیگردم میتونی یه نفس راحتی بکشی..... 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ ما اومدیم شطوری؟ درجه هوا؟ درجه تب؟ درجه صندلی؟ تو اوج خوشحالی چیکار میکنی؟ وقتی خوشحال میشی بروز میدی همیشه؟ جز اون دسته از آدمایی هستی که وقتی اس ام اس میخونن آدم از حالت چهرشون از 100 فرسخی میفهمه چی بوده؟ معمولا شیرینی چی میدی؟ زود قضاوت میکنی آیا؟ دلت الان چی میخواد؟ بزرگترین آرزوت؟ از مدرسه تاحالا فرار کردی؟ رو سیب زمینی سرخ کرده سس میریزی یا نه؟ تنهایی رو دوست داری؟ چرا دوست داری بری تو 1 جزیره؟ کدوم جزیره؟ چرا اون جزیره؟ به نظرت سولماز اسپانیایی بهتر رقصید یا ترکی؟ رنگ جیغ لباس میپوشی یانه؟ اگه آره مثلا چه رنگی؟ برات کادو 1چیزی بخرن که دوست نداری ازشون تشکر میکنی؟ اگه آره چرا؟ اگه نه چرا؟ اون کادو رو چیکار میکنی؟ چرا زن نمیگیری؟( باید این سوالو مکرر بپرسیم شاید گرفتی) اگه یکیو دوست داشته باشی از خودت بزرگتر باشه باهاش ازدواج میکنی؟ اگه از خودت بلندتر باشه چی؟؟ صندلی داغ ما جذابتره یا احمد نجفی؟ یا مرحوم نوذری؟ گروه خونی؟ شب یا روز؟ دمپایی یا کفش؟ اگه 1 روز ی هوا فوق العاده سرد باشه ترجیح میی دستکش دستت نی یا دستتو بزاری جیبت؟ کیف پولتو میزاری تو جیب کت یا شلوار؟ فلشت چند گیگه؟ روزگار چرا اینقد نامرده؟ بعد هزار سال سر پل صراط دوست داری یقه کیو بگیری؟چرا؟ چه کسی تا حالا ندیدی اما دوست داری از نزدیک ببینی؟ لقبت چیه؟ صندلیت چوبیه یا فلزی؟ چه خبرا؟ 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ نظرتو نسبت به اینااااااااااا بگو؟ خودت: فاطمه: فرنوش: هستی: من: لادن: سودی: مهدی پاور: احمدی نژاد: امیر: امین: قالیباف: دکتر یزدانی: فافا: میلاد خوش فکر: مهدی عارف: ممد: مانی: سارا: ستاره بلو: هادی ناصج: هانیه: پدرام: ریحانه: سحر و شاهین: فرانه: زهرا: نظر بگووووووووووووووووووووووووو 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ دورد مهدی جان دوست دختر داری؟ کار داری؟ فکر ارشد و دکترا؟ نواندیشان رو با یه کلمه ولاغیر با یه جمله توصیف کن 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ 17% احتمال داشت که برگردم.... می دونستم روت زیادتر از این حرفاس با چند بار پرتاب سکه میشه احتمال 17% داد که سکه برای بار سوم شیر باشه؟ 3 بار اولین چیزی که یه ذهنت میرسه بنویس .. ok ؟ انجمن چرا دیروز پوکیده بود 1- شب =خواب 2- وفا = یه سریال چرت بود 3- آسمان= آبی 5- خدا = کو عدالتت 6- اینترنت = افیون:icon_pf (34): 7- زمان = در حال گذر:icon_pf (34): 8- مکه = پول ریختن تو جیب وهابیا 9- ریاست= باقی نمیمونه 10- کاغذ بازی = بدبختی ایران 11- جامعه = در حال سقوط 12- دانشگاه = اسمی ازش مونده 13- دبستان = دوران شیرین کودکی 14- کوه = آرامش 15- کشتی = رسول خادم 16- خزان = فصل رنگ ها 17- کلمه = خدا آفرید 18- زمزمه = نجوا 19- تعصب = خانواده 20- کنترل = ندارم نظرت درباره این گفته ها چیه ؟ 1 - هنر نزد ایرانیان است و بس ؟! کمی اغراقه 2 - هر کس به فکر خویشه ، کوسه به فکر ریشه ؟ دقیقا 3 - شهر که شلوغ بشه قورباغه هفت تیر میکشه ؟ جامعه الان ما قورباغه شده همه کاره تعریفت از این دنیا و جهان چیه ؟ فضایی برای آزمون . خطا خودتو توی یکی دو جمله تعریف کن ؟ بیشتر از خودم غم دیگران عذابم میده تقریبا شده برام نقطه ضعف:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو شرایط سخت عکس العملت چیه ؟ (مثلا خودتو با شرایط تطبیق میدی,میجنگی,خونسردی یا..... ) بستگی به میزان سختی داره ، اگه خودم تو سختی باشم معمولا وفق میدم ولی اگه برای دیگران باشه سعی می کنم بهبود بدم رابطت با خدا چه جوریه ؟ (ازش میترسی,فقط اطاعت میکنی, همیشه باهاش دوستی, بهت خیلی لطف میکنه یا ...... ) جدیدا باهش قهرم ازش دلخورم مخصوصا بخاطر اینکه هرچی سنگه پیش پای لنگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیر و شر رو تو چی میبینی ؟ تو رفتار با مردم ضرر بزنی شری خیر برسونی خیری اگه قرار باشه برای بدست آوردن چیزی مبارزه کنی اون چه چیزیه ؟ عدالت بزرگترین قدرتت چیه ؟ در اوج نا امیدی میتونم نقطه امیدی برای خودم داشته باشم بزرگترین ترست ؟ زیاده آینده یکیشه بزرگترین مانعی که ممکنه تو زندگیت باشه چیه ؟ تنبلی و بی خیالی و ناامیدی بزرگترین وسوسه ات تو زندگی چیه ؟ کار رو بیخیال شم برم سراغ درس زودباوری یا برعکسش ؟ برعکسش سطحی هستی یا درون گرا ؟ درون گرا براساس ظاهر افراد قضاوت میکنی ؟ گاهی با کادو گرفتن بیشتر حال میکنی یا کادو دادن؟! معلومه کادو گرفتن گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد؟ زیبایی چرا می گویند اسب حیوان نجیبی است؟ بخاطر چشماش به گمانم چرا در قفس هیچ کس کرکس نیست؟ دروغ بزرگیه خیلیا بعضیا کرکس هم دارن چرا تو اینقدر بیکاری که داری به سوالای ما جواب می دی؟ روتو کم کنم به نظرت چرا خر سواری دولا دولا نمیشه؟ کمر آدم درد میگیره امتحان کردم اگه به یه باغ گل برسی از گلا واسه خودت می چینی یا فقط از دیدنش لذت می بری؟ از آسیب زدن به طبیعت متنفرم چرا آدما با هم و تنهان؟ بخاطر مدرن شدن جوامع سه کار احمقانه ای که دوست داری برای یه بار اونا رو امتحان بکنی؟ برم شهربازی با بچه ها بازی کنم یه کشیده بخابونم تو گوش مسئول محترم برم سرقت بانک بهترین پشتیبانت تو زندگیت کیه؟ خواهرم چند تا دوست خوب داری؟ خیلی زیاد همه دوستام خوبن بزرگترین دغدغه ی زندگیت؟ مردم زندگی جبره یا اختیار؟ پنجا پنجاس کدوم از روزای هفته رو دوست داری؟ پنج شنبه تا حالا شده یه اشتباهو دوبار تکرار کنی؟ آره شده بهترین و بدترين خاطره اي كه تو اين فروم داشتي بدتریناش مشکلات بعضی بچه ها ، بهتریناشم کم کردن روی هستی اگر الان مصاحبه کننده بودی دوست داشتین چه کسی رو دعوت کنی و ازش سوال بپرسی؟ آغا رو:icon_razz: نظرت راجع به اینا چیه ؟ شمع ؟ نور فردا ؟ روز خدا روشن ؟ امید گل ؟ زیبایی رنگ ؟ شادی خونه ؟ حسرت جوونا کار ؟ این حسرت جوونا محبت ؟ مادر پیر شدن ؟ ترس گذشت ؟ خصلت خوبان جوراب ؟ به نظرم خوبه حیاط خلوت ؟ جون میده برای کباب درس کردن اتوبوس ؟ متنفرم مترو ؟ فاضلاب مدرن تاکسی ؟ بی انصاف طلا ؟ دست نیافتنی شده کارت اعتباری ؟ مفیده ارتباطات ؟ کم رنگ شده فیس بوک ؟ یه جای چرت آلودگی هوا ؟ معضل جوامع بزرگ تعطیلات ؟ بهش نیاز دارم رای ؟ بی خاصیت آینده ؟ تاریک کباب ؟ کوبیده بامبو ؟درخت بازنشستگی ؟ خوشم نمیاد .در مقابل ادمهای عصبی چه واکنشی نشون میدی؟ سکوت چطوری یه آدم ناامید و افسرده رو خوشحال می کنی؟! دادن امید بیشترین انتظار و تا حالا واسه کی کشیدی؟ نظرت راجع به انتظار چیه؟ از انتظار متنفرم بخش اولشم نمیدونم 100% مطمئن باش که دیگه برنمیگردم میتونی یه نفس راحتی بکشی..... پماد داری یا برات بخرم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ ما اومدیم خوش اومدی شطوری؟ خوفم درجه هوا؟ صفر درجه تب؟ ندارم درجه صندلی؟ معتدل تو اوج خوشحالی چیکار میکنی؟ دلم قیلی ویلی میره وقتی خوشحال میشی بروز میدی همیشه؟ نه معمولا جز اون دسته از آدمایی هستی که وقتی اس ام اس میخونن آدم از حالت چهرشون از 100 فرسخی میفهمه چی بوده؟ کی منو دیدی در حال خوندن اس ام اس معمولا شیرینی چی میدی؟ هیچی زود قضاوت میکنی آیا؟ گاهی دلت الان چی میخواد؟ خوشحالی یک نفر بزرگترین آرزوت؟ سلامتی ، بهتر شدن وضع موجود از مدرسه تاحالا فرار کردی؟ نه رو سیب زمینی سرخ کرده سس میریزی یا نه؟ میریزم تنهایی رو دوست داری؟ آره چرا دوست داری بری تو 1 جزیره؟ که تنها باشم کدوم جزیره؟ یه جزیره متروکه وسط اقیانوس ارام چرا اون جزیره؟ کسی پیدام نکنه به نظرت سولماز اسپانیایی بهتر رقصید یا ترکی؟ کی هس این؟ رنگ جیغ لباس میپوشی یانه؟ نه اگه آره مثلا چه رنگی؟ نمیپوشم برات کادو 1چیزی بخرن که دوست نداری ازشون تشکر میکنی؟ حتما اگه آره چرا؟ دندون اسب پیشکشی رو نمیشمورن اگه نه چرا؟ اون کادو رو چیکار میکنی؟ نگه میدارم یادگاری چرا زن نمیگیری؟( باید این سوالو مکرر بپرسیم شاید گرفتی) شرایطشو ندارم اگه یکیو دوست داشته باشی از خودت بزرگتر باشه باهاش ازدواج میکنی؟ گمان نکنم اگه از خودت بلندتر باشه چی؟؟ نه صندلی داغ ما جذابتره یا احمد نجفی؟ یا مرحوم نوذری؟ مال ما گروه خونی؟ O+ شب یا روز؟ شب دمپایی یا کفش؟ کفش اگه 1 روز ی هوا فوق العاده سرد باشه ترجیح میی دستکش دستت نی یا دستتو بزاری جیبت؟ دستکش کیف پولتو میزاری تو جیب کت یا شلوار؟ هر 2 فلشت چند گیگه؟ دو تا 8 گیگ روزگار چرا اینقد نامرده؟ برای خودمم سواله بعد هزار سال سر پل صراط دوست داری یقه کیو بگیری؟چرا؟ آغا چه کسی تا حالا ندیدی اما دوست داری از نزدیک ببینی؟ باراک اوباما لقبت چیه؟ لقب ندارم صندلیت چوبیه یا فلزی؟ فلزی چه خبرا؟ سلامتی با هستی یرو گم نشی 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ نظرتو نسبت به اینااااااااااا بگو؟ جدیدا زیادی جیغ میکشیا خودت: آدم بی خودی هستم فاطمه: فرنوش: مشتاق ارشد هستی: استاد بزرگ و سوخته من: دختری با کفش های لادن: آزاد شده از قفس سودی: نی نی انجمن مهدی پاور: زیادی احساس قدرت میکنه احمدی نژاد: معجزه قرن:icon_razz: امیر: امیر اینجا امیر اونجا امیر همه جا امین: زبل خان قالیباف: در مسیر باد:icon_razz: دکتر یزدانی: عشق تو فافا: اعتراف کردن با من دشمنه میلاد خوش فکر: مدیر پارتی دار مهدی عارف: مشکوک مرموز ممد: باحاله شیرین میزنه گاهی مانی: عاشق خسته سارا: حنا دختری در مزرعه ستاره بلو: پرین انجمن هادی ناصج: رابینسون کروزوئه انجمن جاوید نام مفقود الاثر هانیه: بی حوصله بهش بگو برگرده پدرام: پسر شجاع ریحانه: کتی تو زنان کوچک سحر و شاهین: یک داستان عاشقانه فرانه: یکی دیگه از بچه پررو ها زهرا: مهلبون نظر بگووووووووووووووووووووووووو گفتم دیگه چرا میزنی 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ دورد مهدی جان درود علی آقا دوست دختر داری؟ آره کلی کار داری؟ آره دارم فکر ارشد و دکترا؟ هیژکدوم نواندیشان رو با یه کلمه ولاغیر با یه جمله توصیف کن بی خود:icon_razz: سپاس از آمدنت 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده