laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ از قیاقه خودت چقد راضی هستی؟ از 10 به خودت چند میدی تو تیپ؟ به اخلاقت چند میدی؟ سقف نمرات 10 هست همه رو از 1 تا 10 میپرسم بابایی تو رفاقت به خودت چند میدی؟ به اخلاق من چند میدی؟ به ارزو.هستی.فاطمه.فرنوش.سارا.سودی.زهرا.صبا.میلاد.ادمین.ارتاش.امین.چند میدی؟ کدوم بخش و تالار رو دوس داری؟ ثروت بهتره یا علم؟ دین از نظر تو؟ نظریه داروین به نظرت؟ لنین؟ چرا به سیاست علاقه داری؟ کسانی که علاقه به سیاست دارن میگن سیاسی؟ سیاسی بودن روشنفکری میخواد؟ باز این چن مورد رو بی جواب نذاری به نظرت خواننده های لس انجلسی معجون جوانی رو کشف کردن؟ صدات خوبه یا بده؟ شده یه دهن بخونی و با دمپایی ازت استقبال کنن؟ بهترین مدیر اینجا کیه؟ بدترین کیه؟ وضیفه شناس ترین مدیر کیه؟ رنگ مدیر محمد خوشرنگ یا بد رنگ؟ کادوی عید یه نقاشی میخوام میکشی برام؟ برمیگردم 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ خسته چو ==================== نظرت راجع به پفک چیه؟ خوبه فقط وقتشو زیاد کنن چرا به پفک میگن پفک؟ چون پف میکنه چرا به پفک نمیگن لواشک؟ چون ترش نیس چرا به لواشک نمیگن پفک؟ چون پف نمیکنه چرا با خوردن پفک خوش میگذرونیم؟ کی گفته؟ چرا اصلا" پفک می خوریم؟ چون دوست میدارین چرا بیل جانسون پفک رو اختراع کرد؟ چون چیز دیگه ای برای اختراع نبود چرا به جای پفک،شامپو گلرنگ رو اختراع نکرد؟ چون ایرانی نبود چرا به پفک شامپو نمیگن؟ چون کف نمیکنه چرا شما پفک دوست داری؟ من دوس ندارم چرا؟؟؟ زیرااااا چرا اصلا" انواع پفک رو نام نمیبری؟ اشی مشی چی توز مینو نام ببر؟ نام بردم چرا چی توز؟ پس کدوم توز؟ چرا و به چه دلیل،کدوم چی توز؟ زیرا همون توز چرا لینا؟ چون لوله ایه چرا پفک نمکی؟ چون نمک داره چرا چارکلز؟ باشه سه کلز چرا به جای پفک بستنی نمیخوری؟ بستنی می خورم چرا با پفک بستنی نمیخوری؟ چون بد مزه میشه چرا پفک رو تو شیر تیلیت نمیکنیم بعد بخوریم؟ من کردم خوشمزس توام بکن چرا پس پفک میخوریم وقتیکه زیاد خوب نیست؟ اینقد که پررویین چرا پفک شیرین نداریم؟ چون تلخ هم نداریم چرا اگه داریم من ندیدم؟ کی گفته داریم چرا تو خیابون در حال راه رفتن پفک می خوری؟ من اصلا چرا تو خیابون در حال راه رفتن پفک نمیخوری؟ چون من بزرگم اصلا" چرا پفک؟ زیرا اصلا" چرا چیپس؟ برای اینکه:persiana__hahaha: اصلا" چرا لواشک؟ چون ترش دوس میدارم اصلا" اگه قرار بود اسم پفک رو عوض کنی،اسمشو چی میذاشتی؟ چاقال اصلا" چرا این اسمو میذاشتی؟ چون چاقه اصلا" چرا یه اسم دیگه نمیذاشتی؟ چون لاغر نیس اصلا" چرا داری یه اسم دیگه واسه پفک تجسم میکنی؟ کی گفته پماد بزن خوب میسه نی نی 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ منم خوبم ممنون. اشتباه فکر کردی دی...من عاشق ریاضی بودم و ریاضیم از همه درسام بهتر بود اسمم مهدی نه دی بریم سراغ سوال های بعد: رنگ زندگی چی رنگیه؟؟؟ هفت رنگ بامزه ترین مزاحم تلفنی که داشتی رو بگو؟؟؟ یادم نی اگه خانمت و بچت در حال غرق شدن باشن کدومشو نجات میدی؟؟؟:biggrin: هیچکدوم خودمو تا حالا از چه چیزی بیشتر از همه تو زندگیت متعجب شدی؟؟؟:spiteful: از خودم اولین روزی که رفتی مدرسه گریه کردی؟؟؟:w12: نع دوست داری چه کادویی بگیری؟؟؟:626gdau: دوچرخه تا اینجا کدوم سوالو بیشتر دوست داشتی؟؟؟ هیژکدوم اگه قرار باشه یکی از این دوتارو انتخاب کنی::2i1d1co: 1.شبستانه و نت 2.حرف زدن باخواهرت کدومو انتخاب می کنی؟؟؟ اگه ی چیزی بلد نباشی و ی نفر ازت بپرسه راحت می گی بلد نیستی؟؟؟:164: دوست داری چند سال عمر کنی؟؟؟:4chsmu1: اونقدی که از کار افتاده نشم قشنگ ترین جای مشهد غیر از حرم کجاست؟؟؟:girl_in_dreams: آرامگاه فردوسی نظرت درباره قاضی شدن خانم ها چیه؟؟؟:ch2ufgmz56uf5avkr6t خیلی خوبه موافقم دیدم خانم قاضی به هنر علاقه داری؟؟؟:connie_24: خیر چه هنری؟؟؟ هیچ هنری حستو درباره این کلمات بنویس::4chsmu1: شمع؟؟؟ روشنایی دلتنگستان تالار ادبیات؟؟؟ یه جای بی خود نمایش احساسات خود باعکس؟؟؟:w42: باید حذف بشه خیلی حجم داره مدیر ارشد سایت؟؟؟:(87): مشکوکه امین و حذف پست های اسپم؟؟؟:JC_thinking: بذار بچمون خوش باشه هستی و آهنگ پروفایلش؟؟؟:girl_angel: خوجله فاطمه و نقاشی هاش؟؟؟:heartshape2: کارش درسته تولد من و مامان فرنوش تو یک روز؟؟؟ بدشانسی مامان فرنوش :th_running1: بفرمایید مرسی شومام پوماد بگیر بزن سوزشت کم میشه 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ چرا 6 تا ؟ چون ته اعداده از 6 تا چن تای اینارو داری ؟ هر 6 تا رو خصوصیات یک آقای باشخصیت رشتتو از 6 تا چن تا دوس داری ؟ 4 از 6 تا چن تا خسته میشی ؟ 0 از 6 تا چن تا تلاش میکنی به نداشته هات چه مادی چه اخلاقی و ... برسی ؟ اصلا برات مهمه برسی؟ 6 از 6 تا چن تا شادی؟ 5 از 6 تا چن تا راستشو میگی ؟ 5 از 6 تا چن تا انسان به معنی واقعی و اعتقادیت هستی؟ 4 از 6 تا چن تا وجدان داری؟ 6 از 6 تا چن تا تلاش میکنی واسه ساختن ایندت ؟ 4 از 6 تا چن تا اخلاقت خوبه؟ 4 از 6 تا چن تا داداشتو دوس داری؟ 6 از 6 تا چن تا پول داری که دنبال زنی میگردی که باباش پولدار باشه؟ 5 از 6 تا چن تا خودت کاملی که انتظار داری خانومتم کامل باشه ؟ 3 از 6 تا چن تا تبعیض بین دختر و پسر رو قبول داری؟ 0 از 6 تا چن تا ارزو داری؟ 6 از 6 تا چن تا بچه داشته باشی؟ 0 از 6 تا چن تا الان مسافرت دوس داری؟ 0 از 6 تا چن تا الان دوس داری منو بزنی ؟ 0 از 6 تا چن تا منو میبخشی ؟ 6 از 6 تا 2 تا کم شه؟ 4 6 * 6 تا ؟ 12 تا :persiana__hahaha: :th_running1: 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی به کودکی فکر می کنی دقیقا کدام قسمتش ، که شما رو خیلی می خندونه و کدام قسمتش که شما ناراحت می کنه ؟ هشو دوس دارم با همش می خندم زندگی ، عشق؛ نفرت، فداکاری ، تفکر ، ازدواج ، طلاق ، محبت و دوست داشتن ، مرگ ، نوزادی که تازه به دنیا اومده ، نا امیدی ، کلافه شدن ، کنجکاوی ، اگه هر کدام از اینها به یک رنگ خاص تعلق داشتن شما برای هر کدام از اینها چه رنگی را براشون در نظر می گرفتید؟( اگه موردی هم به ذهنتون رسید که از نظر شما دارای رنگ بود بگید) هفت رنگ - آبی- سیاه- سرخ- سفید- سفید- سیاه- سرخ- سیاه- صورتی - سیاه- بنفش - بی رنگ - -تصور کنید در صحنۀ یک تصادف وحشتناک و خونین اتومبیل حضور دارید که البته شما در این تصادف نقشی نداشته اید ، اکنون عده ای پیرامون این صحنه جمع شده اند . کدام یک از جمله های زیر به نوع برخورد شما نزدیکتر است ؟. (لطفاً سعی کنید کاملاً صادقانه پاسخ دهید ). الف- با احساسی از حالت تهوع و عدم توانایی در تحمل این خونریزی ، بدون آنکه به صحنه تصادف نگاه کنید ، خیلی سریع محل را ترک می کنید . ب – در میان جمعیت به این طرف و آن طرف می روید و صحنۀ تصادف را با کنجکاوی از نظر می گذرانید . پ – با وجودی که هیچ گونه آموزش کمک های اولیه نمی دانید ، بر خود مسلط می شوید و برای خارج کردن مجروحان از صحنۀ تصادف ، هر کاری که از دستتان ساخته است ، انجام می دهید . ت- از آنجا که به فنون کمک های اولیه آشنا هستید و آموزش دیده اید ، بلافاصله داوطلب می شوید و هر کاری از دستتان بر آید انجام می دهید . ث – بلافاصله پرس و جو می کنید آیا کسی آمبولانس ، آتش نشانی و پلیس را در جریان امر قرار داده است یا نه و در صورت لزوم به آنها تلفن می کنید . فرض کنید که یکی ازهمسایه های شما که سالهاست در جوار شما زندگی می کنند ، امسال برای اولین بار یک جشن سالگرد ازدواج ترتیب داده است . سر و صدای آنها تا پاسی از نیمه شب ادامه پیدا می کند . کدام یک از جمله های زیر به واکنش شما نزدیک تر است ؟ الف – به کلانتری زنگ می زنید و از سر و صدای آنها شکایت می کنید . ب- زنگ خانۀ آنها را می زنید و مؤدبانه خواهش می کنید کمی ملاحظه کنند. پ – سرتان را زیر لحاف می برید و با وجود سر و صدا سعی می کنید بخوابید. ت- با عصبانیت زنگ خانۀ آنها رامی زنید ومی گویید اگر آرام نگیرند به کلانتری خبر خواهید داد. ث- لباستان را عوض می کنید ، به در خانۀ آنها می روید و خواهش می کنید اگر ممکن است شما هم در جشن آنها شرکت کنید . ج – تصمیم می گیرید در اولین فرصت ممکن ، یک جشن پر سر و صدا به تلافی آنها برپا کنید. دوستی دربارۀ موضوعی که به نظر شما بی دلیل و غیرمنطقی است با شما مشاجره می کند . کدام یک از حالت های زیر به شما نزدیک تر است ؟ الف- به صراحت نظر خود را بیان می کنید ب- کوتاه آمده و از در سازش برمی آیید ج- آزرده و خشمگین می شوید اما تلاش می کنید از رویارویی اجتناب کنید تصور کنید سخنان دو نفر را از دور می شنوید که به خوبی آنها را می شناسید. پس از مدتی پی می برید آنها دربارۀ شما صحبت می کنند زیرا سخنانی که می شنوید با آنچه که خود ، می پندارید دیگران دربارۀ شما قضاوت می کنند ، بسیار نزدیک است .کدام یک از جمله های زیر به آنچه که شما شنیدید ، نزدیک تر است؟ الف-" فلانی" شخص متعادلی به نظر می رسد . هیچ چیز او را ناراحت نمی کند. ب- از " فلانی"خوشم می آید اما ای کاش اینقدر ایرادگیر و مشکل پسند نبود. ج- بیچاره " فلانی" ، انگار همیشه مشکلی دارد. د- فکر نمی کنی " فلانی" خیلی بد خلق است؟ ای کاش می شد راحت تر با او کنار آمد . ه- اصلاً" فلانی" را درک نمی کنم. ایکاش رگ خوابش را پیدا می کردم. تا حالا آشی برا کسی پختیدی که یه من روغن روش باشه؟ چرا؟ آره چون حقش بود تا حالا کسی زیر آبتو زده؟ آره ولی موفق نبوده اگه یه روز ازت بخوان که یکی رو بفروشی...اگه جون خودت در خطر باشه ... چی کار میکنی؟ مثل شلغم می فروشمش کارتون پلنگ صورتی رو دوس داری ؟ آره کدوم شخصیت کارتونی رو بیشتر دوس داری؟ داناوان تو کارتون 15 پسر آخر فهمیدی اسم پدر پسر شجاع قبل از تولد پسر شجاع چی بود ؟ پدر شجاع آیا هاچ فقط مادرش رو دوس داشت و از پدرش متنفر بود ؟ پدرش در تبعید کشته شده بود دلیل انتخاب نام چوبین چی بود ؟ چون پلاستیکی نبود آیا پینوکیو لیاقتش بود آدم شه ؟ نه لیاقتش الاغ شدن بود ساکت ترین فرد سایت ؟ سارا افشار شلوغ ترین فرد سایت ؟ آریودخت مرموزترین فرد سایت ؟ مهدی عارف مهربونترین فرد سایت ؟ سارا ( نهال) با سیاست ترین فرد سایت ؟ هستی محتاط ترین فرد سایت ؟ امین عاشق ترین فرد سایت ؟ مانی محبوبترین فرد سایت ؟ اریودخت اقتصادی ترین فرد سایت ؟ آتروس صبور ترین فرد سایت؟ victoria_r دوست داشتنی ترین فرد سایت؟ سودی تا حالا جو گیر شدی ؟ آخرین بار کی بوده ؟ کلا من تو جوم انسانا تو زندگی باید به چی برسن؟یعنی اومدیم تو این دنیا چیکار کنیم؟ باید به تهش برسن اومدیم که اخرش بمیریم چرا همیشه از پائیز به عنوان نماد غم یاد میشه؟به نظرت درسته؟ پاییز نماد آرامش تعریفت از رودر بایستی چیه؟ چرا بعضی اشخاص در بعضی جاها رودربایست میشن بعضی جاها هم نه ! رودربایستی یعنی رژه رفتن رو اعصاب طرف مقابل بخاطر قبول نکردن چیزی که دوس داری ، دوگانگی شخصیت دارن حتما مادیات همه چیز هست یا همه چیز مادیاته؟ هر دو اگر قرار باشه برای 24 ساعت بر کل دنیا حکومت کنی تو این وقت کم چیکار میکنی؟ به اندازه بقیه عمرم پول جم می کنم اگه نقاش بودي ، چي تو دنيا ميكشيدي؟ مادرم اگه ساعت برنارد (ساعت ايست زمان) رو داشتي ،كجا ازش استفاده ميكردي؟ همیشه نقطه ضعفت چيه؟ عجول بودن به نظرت این حرف عمو اسکروچ تو کارتون شب سال تحویل چقدر درسته که اگر فقیرا بمیرن از گشنگی جمعیت دنیا کمتر میشه ،برای همه بهتره؟ غلط کرده با باباش به نظرت چطور میشه یه بچه رو خوب تربیت کرد؟ با کتک:persiana__hahaha: از کدوم آواتار بیشتر خوشت می آد؟ آواتار خودم فکر می کنی گناه چه شکلیه؟ چه رنگیه؟ چه مزه است؟ این شکلیه سیاه تلخه تو خانواده هر کسی چه رنگیه؟ (مثلا مادر یا برادر ...) همه سفیدن تا حالا شده انقدر بترسی که بعدش بشینی و گریه کنی؟كي بوده؟ نه نشده آدما فقط یه بار زندگی می کنن ... این دردناکه یا نه خیلی هم خوبه و جای بسی خوشبختی ... دردناکه اگه مادر رو از زندگی حذف کنیم چه چیزای دیگه باهاش حذف میشه ؟ زندگی ارزش زندگیت به چیه؟ چه چیزی تو زندگی بیشترین ارزش رو برات داره ؟ به تلاش ، خانوادم اگه الان يه برگه سفيد بهت بدهند اولين چيزي که رو برگه مينويسي چيه ؟ هستی عزیز سوختنت مبارک چرا کلاغه با ملاغه زد تو سر الاغه که یک پاشم چلاغه ؟ چون الاغه تخماشو شکسته بود چرا آهویی رفت بود چرا تا بچراند بچه را نه خود چرید نه بچه را پس چرا رفته بود چرا؟ دچار بیماری اسکیزوفرنی بود سه بار بگو قوری گل قرمزی گل قوری قرمزی گفتم چرا سربازی سر بازی سرسره بازی زد سر سربازی را شکست ؟ چون ترک پست کرده بود چرا دایی چاقه چایی داغه ؟ چون دایی چاقه و چایی هم داغ اگه من بشینم روی صندی داغ اولین سئوالت از من چیه ؟ از خاطرات تلخی که تو صندلی داغ مهدی تجربه کردی بگو كدومو ترجیح میدی : بی خیالی یا خوش خیالی ؟ بی خیالی تا حالا شده شرمنده کسی بشی؟چرا؟چه کسی؟ آره ، چون حقشو بجا نیاوردم ، دوستم چقدر رازداری؟میتونی حرف یکیو تو دلت نگه داری و به هیچ کس هیچ کس ،هیچ وقت نگی؟ تا حدودی ، ممکنه بتونم پرمعنا ترین ضرب المثل به نظرت چیه؟ آبکش به آفتابه میگه دو سوراخه نظرت راجع به دیوونه ها چیه؟ خوشبختن تا حالا یه دیوونه رو از نزدیک دیدی؟ آره نظرت راجع به این جمله چیه؟"دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید" قبول دارم ازت خوشم میاد دوست داشتی چه قدرت خارق العاده ای داشتی؟ نامرئی بودم :scared9: ازش برای چی استفاده می کردی؟ سرقت بانک اگر بازیگر بودی دوست داشتی جای چه شخصیتی تو کدوم فیلم بازی کنی؟ هاکل برفین تو فیلم هاکلبرفین نظرت درباره اشخاصی که تو سمینارها و کنفرانس ها برای هم نوشابه مشهدی باز میکنن چیه ؟ زیادی بیکارن عروب ساحل رو بیشتر دوست داری یا شب کویر پر ستاره رو ؟چرا؟ غروب ساحل کویر مارمولک داره خو تا حالا شده از خواب بپری ،همش بهش فکر کنی دیگه خوابت نبره؟ آره شده تا حالا شده تو خواب اینقدر گریه کنی که بغض و گریه تو خواب احساس خفگی بهت دست بده؟ نه نشده اگر یه گدا ببینی کنار صندوق صدقات پولتو میدی به گداهه یا صندوق صدقات؟ به گداهه با بزرگترا راحت تری یا کوچیک ترا؟ کوچیک ترا تا حالا درختای تو کوچتون رو شمردی ؟ نع اینقدام دیونه نیستم تا حالا به خورشید خانم سلام کردی؟ نه دوست داری از پایین به بالا نگاه کنی یا از بالا به پایین؟ از بالا به پایین تا حالا شده از ترس بگی بله یا بگی نه؟کی؟چرا؟ نه نشده تا حالا مجبور شدی احساست رو به کسی نشون ندی؟چرا؟ به چه کسی؟ نه نشده کاری که واقعا قادر به انجامش نیستی ، چیه ؟ نامرئی شدن تا به حال پیغامی داشتی که تورو خيلي هیجان زده خوشحال عصبانی یا شوكه كنه!!؟ نه نشده تا حالا شده تو کاری ریا بکنی؟ آره شده تا حالا کجا و کی کم آوردی؟ آره شده خیلی وقتا وقتي خودتو جلوي آيينه مي بيني چي مي گي؟ پیر شدی رفت نظرتو راجع به این جمله ميگي ؟ مرد بزرگ کسی است که قلبی کودکانه در سینه داشته باشد. موافقم چرا 2+2 میشه 5 چون معلم اول ابتداییت بی سواد بوده تا حالا شده بخوای با مشت بزنی تو صورت یکی؟چرا؟ آره ، چون حقش بوده چرا آدما از صدای آب رونده لذت میبرن؟ آرامش بخشه چرا اونایی که خدا رو قبول دارن، خدا رو دوست دارن؟ چون خدارو قبول دارن گرونترین چیزی که با پول خودت خریدی؟ لپ تاپ تا حالا به عنوان تشکر چیز گرون قیمتی برای مامانت خریدی؟ نه اگه بخوای تو موارد زیر به خودت نمره بدی چه نمره ای میدی؟ وفا لجبازی=20 عاشقی=19.89 صداقت=18 گذشت=19 صبر=0 تلاش=9 شهامت=15 عدالت =18 دوست داری چه سوالی ازت بپرسن؟ که نپرسیدند ! همه رو پرسیدن دیگه به احتمال 83% آخرین سری سوالهام بود که ازت پرسیدم... فک نکنم خسته شدی؟ عمرا حرفی داری بگی؟توضیحی ؟ نکته ای؟ آره فاطمه پماد سوختگی خریده ازش بگیر بمال دردت کم شه اینجا که جزغاله شدی تموم شد...امیدوارم تو زندگی واقعی و دنیای واقعی همیشه موفق و شاد و سلامت باشی.... به نکته ای که گفتم توجه کن 8 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ :4chsmu1:راستش می خواستم نیام ولی چون گفتی پماد بزن و از این حرفا هستم حالا بریم سر اصل مطلب: به نظرت چرا همه جدیدآ چراغ خاموشن؟؟؟ فرق برگی که از درخت افتاده ولی هنوز سبزه با اونی که هنوز روی درخته چیه ؟ شنا بلدی؟:biggrin: بيشترين مدت زماني كه نمي تونستي به انجمن دسترسي داشته باشي چند روز بود و علت چي بود ؟:lol: آسمون رو تا به حال قرمز ديدي ؟ ؛ كسي كنارت بوده ؟:spiteful: ايا هر چه از دوست رسد نيكوست؟:tt2: نظرت در باره ی ایران سال 1400 چیه؟:scared9: علم بهتره یا ثروت؟:3: محبوبیت بهتره یا مشهوریت؟ اگه یه ماشین زمان بهت بدن دوست داری به چه زمانی برگردی یا بری؟:(87): اگه قرار باشه بین مادر و عشقت یکی رو انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی؟(ببخشید یکم خشن بود):banel_smiley_52: دوست داری دوستات تو رو معروف به چه چیزی بدونن؟:(87): اسم سه تا از خیابونهای شلوغ شهرتون؟ :evilsmile: به اخلاق خودتون از 100 چند میدین؟:3384s: اگه به اعدام محکوم بشین، به عنوان جمله آخر چی دارین برای گفتن؟:(50): اگه قرار بود اسمتو خودت انتخاب كني چي ميذاشتي؟:girl_in_dreams: به تاريخ علاقه مندي يا نه؟:ydm47612zsesgift969 آرشيوه فيلمات چند تاست؟:biggrin: اگه قرار باشه 3 تا نصحيت به بچه های اینجا در مورده زندگی بکنی چی ميگی؟ نظرت در مورد یه دختر بچه که داره فال می فروشه تو خیابون چیه؟ حالا نظرت در مورد یه دختر بچه وقتی داره با پدرش می ره مدرسه چیه؟ حالا نظرت در مورد یه دختربچه وقتی سوار بی ام و مادرش با اون داره می ره مسافرت چیه؟ نظرت در مورد گیر کردن توی دستشویی چیه؟ (در باز نشه و کسی هم دورو برت نباشه) تاحالا چند تا عکس با گوشیت گرفتی؟ ظرفیت مموری خارجی گوشیت چنده؟:2i1d1co: تاحالا پشت در موندی؟:shad: نظرت در مورد تله تکست چیه؟:confused: با کدوم پاساژ توی مشهدحال می کنی؟ آدرسشو بگو.:music: الان که داری جواب این سوالارو می دی ساعت چنده؟:Laie_28: تاحالا چند شب تا صبح بیدار موندی؟ اصلا موندی؟:(87): پسته محصول اصلیه کدوم شهرایرانه؟:4chsmu1: چای چطور؟ (استان):4chsmu1: آیا قبول داری که عطر می تونه آدمو ببره به خاطرات؟:4chsmu1: عکس چطور؟:4chsmu1: آهنگ چطور؟:4chsmu1: معمولا وقتی آهنگی تورو به گذشته می بره چی حسی پیدا می کنی؟ آدم درون گرایی هستی یا برون گرا؟ تاحالا به تعارض (دوگانگی ) توی زندگیت دچار شدی؟ نظرت در مورد صادق هدایت چیه؟ راسته که می گه همه ی آدما توی زندگیشون زخم هایی دارن؟ اصلا تاحالا فکر کردی که چرا شخصی مثل صادق هدایت خودشو می کشه؟:icon_pf (34): می تونی یه داستان تعریف کنی که قدرت نفوذ کلام رو نشون بده؟ اصلا به نفوذ کلام ایمان داری؟ دوست داری باز هم ادامه بدم؟:4chsmu1: دوست داشته باشی یا نداشته باشی من ادامه میدم.:3384s: اینم عکس آقا مهدی در آخر هفته 9 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوست داشتین چه سوالی رو ازتون بپرسن ولی نپرسیدن؟ (دوتاشو خودتون بپرسید و جواب بدین) ممنون 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام اسم فامیل شهر کشور میوه مورد علاقه کشور مورد علاقه شهر مورد علاقه رشته ی مورد علاقه ورزش مورد علاقه فلسفه ی وجود عقلو توضیح بدین؟ با بازیکن فوتبالی که نمیتونه گل بزنه چیکار باید کرد آیا طرفدار تراختور هستین چرا از مامانتون ترکی حرف زدن یاد نگرفتید مادر یعنی چی؟ خدا کجای زندگی شماست؟ تا حاالا دلتون واسه خدا تنگ شده؟ بهترین توصیه برا کسی که میخواد مهندسی صنایع بخونه چیه؟ چرا منو میزنید؟:vahidrk: آدم افسرده و غمگینی هستید یا شاد؟ زندگی ایده آل از نظر شما چیه؟ چه حرفی برا گرون شدن اجیل دارید؟ دیدگاهتون بابت گرونی چیه؟ به نظرتون ریشه ی چشم و هم چشمی از کجاست؟و چرا ایرانیا به خاطر چشم و هم چشمی حاظرن زندگیشونو فدا کنن؟ آیا شما این خصلت و دارین؟ 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ از قیاقه خودت چقد راضی هستی؟ خیلی از 10 به خودت چند میدی تو تیپ؟ 9 به اخلاقت چند میدی؟ سقف نمرات 10 هست همه رو از 1 تا 10 میپرسم بابایی 5 تو رفاقت به خودت چند میدی؟ 9.5 به اخلاق من چند میدی؟ دادم دیگه به ارزو.هستی.فاطمه.فرنوش.سارا.سودی.زهرا.صبا.میلاد.ادمین.ارتاش.امین.چند میدی؟ به همشون 10 میدم کدوم بخش و تالار رو دوس داری؟ شبستان گاهنوشته ها ثروت بهتره یا علم؟ ثروت دین از نظر تو؟ به نظرم خوبه نظریه داروین به نظرت؟ یارو دیوونه بوده لنین؟ یه کمونیست دو آتیشه چرا به سیاست علاقه داری؟ چون سیاست هم بهم علاقه داره قراره ازدواج کنیم کسانی که علاقه به سیاست دارن میگن سیاسی؟ نه میگن چهل یاسی سیاسی بودن روشنفکری میخواد؟ سیاسی بودن دروغ میخواد باز این چن مورد رو بی جواب نذاری کدوم چن مورد به نظرت خواننده های لس انجلسی معجون جوانی رو کشف کردن؟ نه یه جراح خوب کشف کردن صدات خوبه یا بده؟ قابل تحمله شده یه دهن بخونی و با دمپایی ازت استقبال کنن؟ نه نشده بهترین مدیر اینجا کیه؟ ستاره بدترین کیه؟ میلاد وضیفه شناس ترین مدیر کیه؟ سارا (نهال) رنگ مدیر محمد خوشرنگ یا بد رنگ؟ نه بابا آدم یاد چیزای بد میندازه کادوی عید یه نقاشی میخوام میکشی برام؟ آره میکشم برمیگردم خنک شو یکم 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ :4chsmu1:راستش می خواستم نیام ولی چون گفتی پماد بزن و از این حرفا هستم حالا پماده اثر کرده اومدی باز بریم سر اصل مطلب: به نظرت چرا همه جدیدآ چراغ خاموشن؟؟؟ فک کنم کلاس داره فرق برگی که از درخت افتاده ولی هنوز سبزه با اونی که هنوز روی درخته چیه ؟ برگی که از درخت افتاده رو زمینه ولی اونیکی رو درخته شنا بلدی؟:biggrin: نع بيشترين مدت زماني كه نمي تونستي به انجمن دسترسي داشته باشي چند روز بود و علت چي بود ؟:lol: یک هفته نت نداشتم آسمون رو تا به حال قرمز ديدي ؟ ؛ كسي كنارت بوده ؟:spiteful: آره زیاد نه نبوده ايا هر چه از دوست رسد نيكوست؟:tt2: نه اصلا نظرت در باره ی ایران سال 1400 چیه؟:scared9: اگه ایرانی باشه نظرم بد نیس علم بهتره یا ثروت؟:3: ثروت محبوبیت بهتره یا مشهوریت؟ محبوبیت اگه یه ماشین زمان بهت بدن دوست داری به چه زمانی برگردی یا بری؟:(87): به تیر ماه 82 اگه قرار باشه بین مادر و عشقت یکی رو انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی؟(ببخشید یکم خشن بود):banel_smiley_52: مادرم دوست داری دوستات تو رو معروف به چه چیزی بدونن؟:(87): معرفت اسم سه تا از خیابونهای شلوغ شهرتون؟ :evilsmile: ملک اباد تهران استقلال به اخلاق خودتون از 100 چند میدین؟:3384s: 50 اگه به اعدام محکوم بشین، به عنوان جمله آخر چی دارین برای گفتن؟:(50): منو حلال کنین اگه قرار بود اسمتو خودت انتخاب كني چي ميذاشتي؟:girl_in_dreams: هوخشتره به تاريخ علاقه مندي يا نه؟:ydm47612zsesgift969 بلی آرشيوه فيلمات چند تاست؟:biggrin: نمیدونم ولی 500 گیگ میشه اگه قرار باشه 3 تا نصحيت به بچه های اینجا در مورده زندگی بکنی چی ميگی؟ زندگی زود گذره غم مخور سعی کن مستقل باشی زود ببخش نظرت در مورد یه دختر بچه که داره فال می فروشه تو خیابون چیه؟ ناراحتم میکنه فالاشو میخرم حالا نظرت در مورد یه دختر بچه وقتی داره با پدرش می ره مدرسه چیه؟ به دنیای شیرینش حسودیم میشه حالا نظرت در مورد یه دختربچه وقتی سوار بی ام و مادرش با اون داره می ره مسافرت چیه؟ خوشحال میشم از خوشبختیش نظرت در مورد گیر کردن توی دستشویی چیه؟ (در باز نشه و کسی هم دورو برت نباشه) وحشتناک ترین اتفاقه تاحالا چند تا عکس با گوشیت گرفتی؟ هوار تا ظرفیت مموری خارجی گوشیت چنده؟:2i1d1co: 4 گیگ تاحالا پشت در موندی؟:shad: آره نظرت در مورد تله تکست چیه؟:confused: بیخوده با کدوم پاساژ توی مشهدحال می کنی؟ آدرسشو بگو.:music: پروما میدان جانباز الان که داری جواب این سوالارو می دی ساعت چنده؟:Laie_28: 8:23 تاحالا چند شب تا صبح بیدار موندی؟ اصلا موندی؟:(87): سه ماه تموم پسته محصول اصلیه کدوم شهرایرانه؟:4chsmu1: رفسنجان چای چطور؟ (استان):4chsmu1: گیلان آیا قبول داری که عطر می تونه آدمو ببره به خاطرات؟:4chsmu1: ممکنه عکس چطور؟:4chsmu1: حتما آهنگ چطور؟:4chsmu1: خیلی معمولا وقتی آهنگی تورو به گذشته می بره چی حسی پیدا می کنی؟ غم آدم درون گرایی هستی یا برون گرا؟ درون گرا تاحالا به تعارض (دوگانگی ) توی زندگیت دچار شدی؟ آره نظرت در مورد صادق هدایت چیه؟ راسته که می گه همه ی آدما توی زندگیشون زخم هایی دارن؟ زیاد نمیشناسمش اصلا تاحالا فکر کردی که چرا شخصی مثل صادق هدایت خودشو می کشه؟:icon_pf (34): چون نمیشناسم نه می تونی یه داستان تعریف کنی که قدرت نفوذ کلام رو نشون بده؟ شاید بتونم اصلا به نفوذ کلام ایمان داری؟ 60% دوست داری باز هم ادامه بدم؟:4chsmu1: اگه توانشو داشتی بیا دوست داشته باشی یا نداشته باشی من ادامه میدم.:3384s: مواظب خودت باش اینم عکس آقا مهدی در آخر هفته 9 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ اومدیم بااااااااااز دوست داشتی الان کجا بود؟ شب رو تو جمله بگو روز رو تو یه جمله بگو با فرانسوی برام بگو دوست دارم بابایی......... با فرانسوی یه فحش به ارتاش بده... فرانسوی یه جمله عاشقانه برا فاطمه بگو:hapydancsmil: فرانسوی به هستی بگو استاد... الان یه چیزی راجع به فائزه بگو.. شده به کسی وابسته شی؟ نقاشی چی برام میکشی؟ دلم الان بستنی میخواد میگیری واسم؟ یه نصیحت پدرانه بگو... یه چیزی در باره انجمن بگو... :gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ ديدم صندليت خيلي داغ گفتم كمتر مزاحمت بشم ولي نشد ديگه شرمنده 1.اگه الان بهت بگم به علت درخواست زياد يك هفته ديگه صندلي نشيني شما تمديد شد چي كار مي كني ( از قضيه كم آوردن ) 2. تا بحال چيزي رو ديدي يا كسي كه بگي اين بهمه دنيا ميرزه اگه آره چرا ؟؟ 3.از زندگيت چي مي خواهي ؟؟ 4.بزرگترين دلواپسيت تو زندگيت چيه ؟؟ 5.با مزه ترين سوال صندليت تا بحال ؟؟ 6. تا بحال ستاره شمرده اي اگه آره چند تا بودن ؟؟ 7. اگه قرار باشه بين زندگي چند روزه و تنهايي يك كدوم انتخاب كني كدوم را قبول مي كني؟؟ 8. قشنگ ترين خيابان مشهد كدومه؟؟دو مورد؟؟؟ 9. تا بحال ساختمان خاصي رو ديدي كه دلت بخواهد مال تو باشه ؟ اگه آره چرا ؟؟کجا بوده؟؟؟ 10.تا بحال شده كسي رو ببيني ولي نخواهي طرف تو رو ببينه اگه آره چي كار كردي؟ 11. بهترين رستوران و هتل مشهد ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 12. تا بحال تو خيابان براي كسي خاصي دست تكون دادي يا حركت خاص ديگه كه يك نفر ديگه اشتباها به خود بگيره ؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 13.چرا مي گن قلب و دل يكيه ؟؟:JC_thinking: 14. اگه بهت بگن خبر مرگ عزيزترين كس يك نفر رو بهش بگي خودت تنهايي چطور بهش اطلاع مي دهي؟؟ 15.اگه خداي نكرده عزرائيل آمد سراغت گفت جمع كن بريم فكر مي كني چقدر وقت لازم داري كه از دنيا دل بكني؟؟ 16. تا بحال روي ديوار مردم چيزي نوشتي اگه آره چي نوشتي ؟؟ 17. تاريخ خاصي رو روي تقويم دوست داري ؟؟ اگه آره چه روزيه ؟ 19.ساعت خاصي هست كه تو شبانه روز ازش خوشت بياد اگه آره چه ساعتيه ؟؟ 20.نظرت در مورد فعالان حقوق زنان چيه ؟؟ 21.فاصله ی عشق تا تنفر فقط یک وجبه! 22.اصلا عشق یعنی چی؟ 23.چرا آدما عاشق می شن؟ 24.آیا راسته که می گن عشق واقعی سرانجام به جدایی ختم می شه؟ 25.اگه یه روز احساس کنی که واقعا یکی رو دوست داری و عاشقشی اما راهی جز جدایی ازش نداری چیکار می کنی؟ 26.فکر می کنی کسی می تونه معشوق واقعیشو فراموش کنه؟ 27.دوست داشتن رو توی 1 خط واسم تشریح کن!:biggrin: پماد می خوای بفرما :2i1d1co: 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوست داشتین چه سوالی رو ازتون بپرسن ولی نپرسیدن؟ (دوتاشو خودتون بپرسید و جواب بدین) ممنون چرا حسنی به مکتب نمیرفت وقتی می رفت جمعه میرفت؟ این یک نوع اعتراضه و روشی برای نشون دادن خشم فرو خورده به نظرم این کار حسنی مشت محکمی بوده بر دهان یاوه گویان و ایادی استکبار و مزدوران امپریالیست ، من واقعا تحسین می کنم این حرکتو چرا اکثرا دخترا دارن ازم سوال میپرسن؟ من به عنوان مدافع حقوق و بازپس گیرنده آنچه جامعه نسوان از مردان مظلوم غصب کردن این وظیفه خطیر رو به عهده گرفتم تا در برابر عنودان بدگهر تا آخرین نفس مقاومت کنم و دست این ایادی کفر رو در برابر جهانیان رو کرده و اونهارو به سزای عملشون برسونم 8 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ اگه یه روز بیای انجمن برا لادن تاپیک کاربر همیشه ماندگار زده باشن چه حالی میشی؟ چقد تو شوک میمونی؟ چه مدت از نبودم دلتنگ میشی؟ چند ثانیه، چند دقیقه، چن ساعت، چن روز؟ چرا همیشه ادما بعد مرگشون ازشون یاد میشه؟ چرا من الان دارم چرت مینویسم؟ چرا تو چرت و پرت منو میخونی؟ چرا جواب چرت و پرت من رو میدی؟ چرا شبا زود میخوابی؟ چرا فاطمه دیر میخوابه؟ چرا ارتاش از این اسبش نمیاد پایین؟ چرا من از ارتاش بدم میاد.. چرا فافا رمز عبورو بهم نمیده.. چرا میگی نفهمیدم چی میگی؟ چرا خودم میفهمم چی میگم؟ چرا امین چار چشمی تاپیکتو میپاد؟ چرا پسرا نمیان تو تاپیکت؟ من بیام رو صندلی قد تاپیک تو شلوغ میشه؟ چرا فاطمه میگه من لهجه پیدا کردم؟ چرا تو لهجه پیدا کردی؟ چرا فاطمه غماشو پنهون میکنه؟ چرا صبا دیگه شاد نیس؟ چرا من کمرنگ میشم؟ چرا ارزو حرف دلشو نمیزنه؟ چرا تو اینقده مهربونی ؟.......این رو با یه دنیا صداقت و چن قطره اشک برات گفتم....... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلاماسم مهدی فامیل ...... شهر مشهد کشور ایران میوه مورد علاقه پرتقال کشور مورد علاقه کانادا شهر مورد علاقه مشهد رشته ی مورد علاقه برنامه نویسی ورزش مورد علاقه پیاده روی فلسفه ی وجود عقلو توضیح بدین؟ قوّه ایست حسابگر و اندیشه گر که خداوند به انسان موهبت فرموده تا به کمک آن نیک و بد را بشناسد و حق و باطل را تمیز دهد و مسیر خویش را به مقصد کمال و سعادت برگزیند . با بازیکن فوتبالی که نمیتونه گل بزنه چیکار باید کرد باید گذاشت دفاع آیا طرفدار تراختور هستین یاشاسین تراختور چرا از مامانتون ترکی حرف زدن یاد نگرفتید منو میزنه مادر یعنی چی؟ زندگی خدا کجای زندگی شماست؟ اینجا تا حاالا دلتون واسه خدا تنگ شده؟ نه بهترین توصیه برا کسی که میخواد مهندسی صنایع بخونه چیه؟ نیاد تو این رشته چرا منو میزنید؟:vahidrk: حتما لازمه آدم افسرده و غمگینی هستید یا شاد؟ تلفیقی از هر دو زندگی ایده آل از نظر شما چیه؟ زندگی با امید چه حرفی برا گرون شدن اجیل دارید؟ نخرید آقا نخرید دیدگاهتون بابت گرونی چیه؟ دستشون درد نکنه به نظرتون ریشه ی چشم و هم چشمی از کجاست؟و چرا ایرانیا به خاطر چشم و هم چشمی حاظرن زندگیشونو فدا کنن؟ ریشش از توی چشمه به نظرم احتمالا ریشش تو ایرانیا قویتره آیا شما این خصلت و دارین؟ خیر حالت بده برو دکتر 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااام. بزرگترین ایرادت چیه؟ بزرگترین ایرا اخلاقی من چیه؟ نگی زود رنجی که میزنم لهت میکنمااااااااا کچل؟ نظرت راجع به اهدای عضو چیه؟ مرگ؟ زندگی؟ رویا؟ دریا؟ برف؟ من؟ نمیدونم چرا ازت ناراحتم احساسه دختری رو دارم که بهش خیانت شد اونم از طرف پدرش چرا اذیتم کردی اخه؟ بزنم لهت کنم کچل؟ 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ اگه یه روز بیای انجمن برا لادن تاپیک کاربر همیشه ماندگار زده باشن چه حالی میشی؟ ازین سوالت خوشم نیومد چقد تو شوک میمونی؟ جواب نمیدم چه مدت از نبودم دلتنگ میشی؟ چند ثانیه، چند دقیقه، چن ساعت، چن روز؟ اینم نمیدم چرا همیشه ادما بعد مرگشون ازشون یاد میشه؟ مخالفم چرا من الان دارم چرت مینویسم؟ نیاز داری دهنتو گل بگیرم ولی حیف دم دستم نیستی چرا تو چرت و پرت منو میخونی؟ مجبورم میفهمی مجبور چرا جواب چرت و پرت من رو میدی؟ ندادم چرا شبا زود میخوابی؟ چون از کسل بودن سرکار متنفرم چرا فاطمه دیر میخوابه؟ کار بسیار بدی میکنه که باعث پیری زودرس و هزار جور بیماری میشه چرا ارتاش از این اسبش نمیاد پایین؟ دخترمون شیره ، مبارزه چرا من از ارتاش بدم میاد.. بیخود چرا فافا رمز عبورو بهم نمیده.. حتما می خوای خراب کاری کنی چرا میگی نفهمیدم چی میگی؟ نگفتم چرا خودم میفهمم چی میگم؟ خب میفهمی چرا امین چار چشمی تاپیکتو میپاد؟ میترسه چرا پسرا نمیان تو تاپیکت؟ جواب دادم من بیام رو صندلی قد تاپیک تو شلوغ میشه؟ مگه تایپیک من شلوغ شده؟ چرا فاطمه میگه من لهجه پیدا کردم؟ چون داری اصفهانی تمرین میکنی و هیچ پادزهری بعد از ابتلا نداره چرا تو لهجه پیدا کردی؟ من لهجه ندارم چرا فاطمه غماشو پنهون میکنه؟ بعدا بهت میگم چرا صبا دیگه شاد نیس؟ صبا یکی از نگرانیای بزرگمه امیدوارم حل بشه مشکلات چرا من کمرنگ میشم؟ بیخود چرا ارزو حرف دلشو نمیزنه؟ حتما خصوصیه چرا تو اینقده مهربونی ؟.......این رو با یه دنیا صداقت و چن قطره اشک برات گفتم....... فدا مدا بابایی 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااام. سلام بابایی بزرگترین ایرادت چیه؟ عجول بودن بزرگترین ایرا اخلاقی من چیه؟ نگی زود رنجی که میزنم لهت میکنمااااااااا کچل؟ زودرنجی نظرت راجع به اهدای عضو چیه؟ موافقم مرگ؟ حقه زندگی؟ تا شقایق هست زندگی باید کرد رویا؟ دریا؟ برف؟ زیبایی های زندگی من؟ دخمل بابا نفس نمیدونم چرا ازت ناراحتم منو ببخش بابایی اگه فک میکنی کار بدی کردم احساسه دختری رو دارم که بهش خیانت شد اونم از طرف پدرش احساست داره گولت میزنه چرا اذیتم کردی اخه؟ اذیتت نکردم هزار بار بزنم لهت کنم کچل؟ اگه ارومت میکنه آره بزن لهم کن بازم بیا بابایی 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ ديدم صندليت خيلي داغ گفتم كمتر مزاحمت بشم ولي نشد ديگه شرمنده اشکال نداره خودآزاری داری دیگه کاری نمیشه کرد 1.اگه الان بهت بگم به علت درخواست زياد يك هفته ديگه صندلي نشيني شما تمديد شد چي كار مي كني ( از قضيه كم آوردن ) هیچی به جزغاله کردن ادامه میدم 2. تا بحال چيزي رو ديدي يا كسي كه بگي اين بهمه دنيا ميرزه اگه آره چرا ؟؟ آره مادرم خب مادره 3.از زندگيت چي مي خواهي ؟؟ سلامتی و موفقیت 4.بزرگترين دلواپسيت تو زندگيت چيه ؟؟ زیاده یکی دوتا نیس فعلا انتخابات 5.با مزه ترين سوال صندليت تا بحال ؟؟ سوالای سودی 6. تا بحال ستاره شمرده اي اگه آره چند تا بودن ؟؟ نه نشمردم 7. اگه قرار باشه بين زندگي چند روزه و تنهايي يك كدوم انتخاب كني كدوم را قبول مي كني؟؟ تنهایی مثل الان 8. قشنگ ترين خيابان مشهد كدومه؟؟دو مورد؟؟؟ ارشاد، صاحب الزمان 9. تا بحال ساختمان خاصي رو ديدي كه دلت بخواهد مال تو باشه ؟ اگه آره چرا ؟؟کجا بوده؟؟؟ آره یه خونه تو خیابون پاستور مشهد که شبیه این کاخای هخامنشیه 10.تا بحال شده كسي رو ببيني ولي نخواهي طرف تو رو ببينه اگه آره چي كار كردي؟ آره امکانش پیش نیومده 11. بهترين رستوران و هتل مشهد ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 پدیده ، هتل قصر 12. تا بحال تو خيابان براي كسي خاصي دست تكون دادي يا حركت خاص ديگه كه يك نفر ديگه اشتباها به خود بگيره ؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 نه نشده 13.چرا مي گن قلب و دل يكيه ؟؟:JC_thinking: یک اشتباه تاریخیه 14. اگه بهت بگن خبر مرگ عزيزترين كس يك نفر رو بهش بگي خودت تنهايي چطور بهش اطلاع مي دهي؟؟ میرم و بهش میگم 15.اگه خداي نكرده عزرائيل آمد سراغت گفت جمع كن بريم فكر مي كني چقدر وقت لازم داري كه از دنيا دل بكني؟؟ در حد دیدن مادرم 16. تا بحال روي ديوار مردم چيزي نوشتي اگه آره چي نوشتي ؟؟ نه نوشتم 17. تاريخ خاصي رو روي تقويم دوست داري ؟؟ اگه آره چه روزيه ؟ آره 11 مهر 19.ساعت خاصي هست كه تو شبانه روز ازش خوشت بياد اگه آره چه ساعتيه ؟؟ آره 2 بعد از ظهر 20.نظرت در مورد فعالان حقوق زنان چيه ؟؟ آب در هاون میکوبن 21.فاصله ی عشق تا تنفر فقط یک وجبه! نه یک تار مو 22.اصلا عشق یعنی چی؟ یعنی تسخیر روحت توسط دیگری 23.چرا آدما عاشق می شن؟ بس که دیوانن 24.آیا راسته که می گن عشق واقعی سرانجام به جدایی ختم می شه؟ فک کنم راسته 25.اگه یه روز احساس کنی که واقعا یکی رو دوست داری و عاشقشی اما راهی جز جدایی ازش نداری چیکار می کنی؟ جدا میشم 26.فکر می کنی کسی می تونه معشوق واقعیشو فراموش کنه؟ نه نمیتونه 27.دوست داشتن رو توی 1 خط واسم تشریح کن!:biggrin: فدا کردن جان و مال برای دیگری پماد می خوای بفرما :2i1d1co: برو سوانح سوختی دیگه از من کاری بر نمیاد 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده