spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ سيستمهای اطلاعاتی راهبردی (SIS) فناوري اطلاعات، امروزه در تمامي امور اقتصادي، سياسي، علمي و فرهنگي كشورها، از اهميت و كاربرد چشمگيري برخوردار است. زماني نهچندان دور، كشورها به توسعه فناوري اطلاعات به عنوان يك فرصت مينگريستند، اما اكنون توسعه فناوري اطلاعات با توجه به رشد گسترده و سريع آن در جهان، براي كشورهاي در حال توسعه به ضرورتي گاه حیاتی تبديل شده است. سياستها، اقدامات و برنامههاي فناوري اطلاعات، زمانی در توسعه يك كشور مؤثر خواهند بود كه مبنايي راهبردی داشته و نشأت گرفته از برنامههايي راهبردی و بلند مدت باشند. در اين ميان، سيستمهاي اطلاعاتي راهبردی SIS، نقش بسيار مهم و تعيينكنندهاي ایفا ميكنند. برای دانلود جزوه اموزشی به لینک زیر مراجعه فرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Bahram Hashemvand 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ [h=2]سيستمهای اطلاعاتی راهبردی (sis) دوستان من نتونستم فایل رو دانلود کنم . میشه بهم یاد بدین؟[/h] لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سيستمهای اطلاعاتی راهبردی (sis) دوستان من نتونستم فایل رو دانلود کنم . میشه بهم یاد بدین؟ سلام. آموزشش تو لینک زیر هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread122945.html 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده