Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ به صورت رسمی 10 خودروی راه یافته به فینال برترین خودروی سال 2013 معرفی شدند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام WORLD CAr این خودروها طی رای گیری از 66 روزنامه نگار انتخاب شدند، از جمله سردبیر مجله اتو اکسپرس،استیو فاولر،مایک رادرفورد و سایر نویسندگان مشهور در این رای گیری شرکت کردند. قرار است در 28 مارس قبل از شروع به کار نمایشگاه نیویورک، در یک جلسه مطبوعاتی برترین خودروها اعلام شوند. در این کنفرانس،چهار جایزه اهدا خواهد شد،این جوایز به ترتیب به بهترین خودروی سال 2013،بهترین خودرو از نظر بازدهی،بهترین خودروی سبز و بهترین خودرو از لحاظ طراحی اهدا خواهد شد.شایان به ذکر است که سال پیش فولکس واگن توانست بیشترین جایزه را کسب کند. البته در اوایل ماه مارس سه خودروی فینالیست در هر دسته در نمایشگاه ژنو انتخاب میشود و هم اکنون هیئت منصه در حال برسی و ارزیابی دوبارهٔ 10 خودروی انتخاب شده میباشد. نحوه رای گیری در این دوره به این شکل است که ابتدا متخصصان برای هر دسته لیستی انتخاب میکنند و برای 66 خبرنگار و روزنامه نگار ارسال میکنند و آنها باید برای دو دسته اول 10 خودرو و برای دو دسته دوم 5 خودرو را انتخاب کنند و به موسسه KPMG ارسال کنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Subaru BR یکی از نامزد های خودروی سال 2013 هم اکنون نهمین سال این رقابت است و باید بدانید که در سال 2012 بهترین خودرو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شد،در سال 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و در سال 2010 نیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توانست جایزه را کسب کند. برای انتخاب بهترین خودروی سال بیشتر به ارزش ، ایمنی ، سازگاری با محیط زیست ، تجدید نظر در طراحی و دیگر مسائل توجه می شود. نامزدهای برترین خودرو سال 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نامزدهای برترین خودرو سال 2013 از لحاظ بازدهی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نامزدهای خودروی سبز سال 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نامزدهای برترین خودروی سال 2013 از لحاظ طراحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ عجب لیست الکی گذاشتن پس کو پراید؟:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ عجب لیست الکی گذاشتن پس کو پراید؟:icon_razz: پراید که نامزد 2014 هست مگه نمیدونی؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ پراید که نامزد 2014 هست مگه نمیدونی؟ ایول می دونستم پراید این قابلیتو داره 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ وای خدای من من عاشق ونکویش هستم خیلی وحشهههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ من که بی ام و دوست دارم نمیدونم چرا 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ من که بی ام و دوست دارم نمیدونم چرا بی ام و بیش از حد سالار شده 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ من تاپیک رو فقط به نیت پراید باز کردم ببینم....بازی با روحیات جوان مردم کار درستی نیست.... 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ البته بچه ها نمیشه از سمند هم گذشت اونم بلاخره در رقابت میگن سال دیگه دوتا نامزد هست پراید و سمند 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده