partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ تمرین 1 : ادغام تصاویر در فتوشاپ تمرین 2 : حذف قرمزی چشم در عکس تمرین 3 : رتوش عکس در فتوشاپ تو این تمرینات قراره نکات کاربردی هر چند ساده رو انجام بدیم... سوالاتون رو همینجا بپرسید ، همینجا پاسخ میدیم ... تمرین ها رو انجام بدید و طرحاتون رو همینجا بزارید ... به کاربران فعال در تمرین ها امتیاز داده خواهد شد ... مسابقه های فتوشاپ از تمرین ها جداست ... پیشنهاد و انتقادی دارید خوشحال میشیم اینجا بگید: دفتر مدیریت تالار گرافیک و انیمیشن من یه فیلم آموزشی تهیه کردم(برگرفته از آموزش انگلیسی)،در رابطه با Adjustments هستش که با نحوه ی تغییر رنگ چشم، پوست و ... آشنا میشید فیلم آموزشی به صورت فلش : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدت:7 دقیقه خب اینم عکس ... بفرمایید تمرین رو انجام بدید ..:gnugghender: 15 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ یه کم لباش تابلو شد :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ فتوشاپ من گزینه ..lens correction نداره !! زهرا فتوشاپت ورژن چنده ؟ از شانسم مانیتورم مشکل پیدا کرده سیستم رنگ بندیش بهم ریخته ! دیگه خجالت میکشم عکسو بذارم( اخه نمیدونم چی ب چیه) ولی تمرین کردم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی مینا و عسل بانو ، کارتون که عالیه نکته: هر جا احساس کردی براش از خط مورد نظر خارج شد ، کافیه رنگ قلمت رو به سیاه تغییر بدی.اینجور خطوط اضافی پاک میشه فتوشاپ من گزینه ..lens correction نداره !! زهرا فتوشاپت ورژن چنده ؟ از شانسم مانیتورم مشکل پیدا کرده سیستم رنگ بندیش بهم ریخته ! دیگه خجالت میکشم عکسو بذارم( اخه نمیدونم چی ب چیه) ولی تمرین کردم از اینجا میتونی پیداش کنی: filter> distort ورژن 5 هستش 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ رحمان چرا لب این بخت برگشته رو این رنگی کردی ؟ بقیه موارد خوب شده ، آفرین 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ واسه من این شد ! چرا رنگ لب Demi جونو این رنگی کردی؟ :vahidrk: تو پالت adjustment تغییرش بده . 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ رحمان چرا لب این بخت برگشته رو این رنگی کردی ؟ بقیه موارد خوب شده ، آفرین چرا رنگ لب Demi جونو این رنگی کردی؟ :vahidrk: تو پالت adjustment تغییرش بده . بالا ک گفتم مانیتورم مشکل دار شده! ی شماره رنگ بدین درست کنم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ بالا ک گفتم مانیتورم مشکل دار شده! ی شماره رنگ بدین دست کنم اوکی پیشنهاد من : R:210 G:49 B:49 d23131 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ چرا رنگ لب Demi جونو این رنگی کردی؟ :vahidrk: اینم Demi جونت چطور شده حالا 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ اینم Demi جونت چطور شده حالا پس چرا من چیزی نمیبینم؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ پس چرا من چیزی نمیبینم؟ حال چی ؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ آره الان بهتر شد ، از این بهتر هم میتونه بشه ولی خب گفتی که مشکل از مانیتور هست خیلی هم خوب شده با وجود مشکل مانیتور 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ ایول عجب آموزش باحالی بود پرتووو...دستت درد نکنه خیلی فاز داد من رو عکس گاگا انجام دادم بعد از عمل 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ حال چی ؟ خوبه خوبه . فقط تو هم مثل من زیاد تو انتخابا دقت نمیکنی (مثل دور چشم). ایول عجب آموزش باحالی بود پرتووو...دستت درد نکنه خیلی فاز داد من رو عکس گاگا انجام دادم خواهش میشه . خیلی خوب شده . 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ برنزه شد... رنگ موهاش رو بلد نبودم عوض کنم....لباسشم رنگش پاشید رو دستش....:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ برنزه شد... رنگ موهاش رو بلد نبودم عوض کنم....لباسشم رنگش پاشید رو دستش....:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: نگا دمی ژونمو چکار کرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده