mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ درد و دل یک استقلالی با خدا (طنز) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدایا ؛ بارالها ازت گله دارم .. چرا پرسپولیس پرطرفدارترین تیم آسیا باشد و طرفدارای تیم ما کمتر باشند ؟ هوادارای اونا تو ورشگاه ها و تمام نظر سنجی های سایتها و برنامه های تلوزیونی مثل فوتبال برتر و ۹۰ از ما بیشتر هستند چرا من همش باید ببازم ؟ چرا باید اکثر مجری های فوتبال ، اکثر بازیگران ، اکثر هنرمندان طرفدار پرسپولیس باشند ؟ مگه پرسپولیس چی داره .. خداوندا ؛ بزرگا چرا ما باید توی یک بازی ۶ تا گل بخوریم !! یعنی ۱ ، ۲، ۳، ۴، ۵ ، ۶ تا !!! چرا نمی تونیم جبرانش کنیم ؟ آخه مصبتو شکر حقارت از این بیشتر ؟ آ خدا چرا پرسپولیس با ۹ قهرمانی در لیگ و ۵ قهرمانی در جام حذفی و کلی جام ریز و درشت دیگه پرافتخارترین تیم ایران باشه و تیم ما همیشه زیر سایه اونا باشه ؟ اینه عدالت ؟؟ خدایا چرا اکثر لژیونر های تاریخ فوتبال ایران و اکثر اسطوره های بزرگ ایران پرسپولیسی بودند ؟ مثل : همایون بهزادی ، حسین کلانی ، علی پروین ، فرشاد پیوس ، علی دایی ،مهدی مهدوی کیا ، کریم باقری ، علی کریمی ، رضا شاهرودی ، عابدزاده و .. مگه ما چیمون از اونا کمتره ؟ خداوندا چرا همه رتبه های بد مال ماست ؟ چرا ما باید توی لیگ سیزدهم شده باشیم ؟ نهم شده باشیم ؟دسته ۳ رفته بریم ؟ تو آسیا از چهارتا تیم چهارم بشیم ؟ بخاطر لیست ارسال نکردن با حقارت حذفمون کنند از آسیا ؟ اما پرسپولیس بدترین رتبه تاریخش دوازدهم بوده باشه ؟ آخه چرااااااااااااا پروردگارا چرا اسم تیم اونا اسم جاودانه ” پرسپولیس ” با ۲۵۰۰ سال قدمت باشه اما اسم تیم ما اسم مسخره ” استقلال ” ؟؟ چرا رنگ تیم اونا رنگ خون ، رنگ عشق باشه ، اما تیم ما رنگ آبی که توی طبیعت اصلا نیست !! دلمون به چی اّبی خوش کنیم؟ به رنگ آسمون ؟ پس چرا شبا آسمون سیاهه و غروبها آسمون سرخ !؟؟ خدایا چرا ما توی آسیا باید دلمون به قهرمانی ۴۰ سال پیش خوش کنیم ولی چندین ساله همش تو آسیا حذف می شیم ؟ چرا بهترین بازیکنای ایرانی آسیا همه از پرسپولیس بودن مثل : علی دایی ، مهدوی کیا ، علی کریمی و ..اما ما حتی یه نماینده هم نداشتیم ؟ چرا ؟ چرا ؟ خداوندا من که دیگه روم نمیشه با پرسپولیسی ها کل کل کنم ( اینگونه شد که او پرسپولیسی شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده