*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااااااام به همه ی شما دوستان خوبم پس از یک وقفه ی دو ماهه ، سری چهارم مسابقه ی شیت بندی رو برگزار میکنیم بنایی که برای این سری درنظر گرفتیم ، ساختمان شورای شهر لندن ، از کارای نورمن فاستر هست : این هم از اطلاعات بنای مورد نظر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تا آخر 30 بهمن فرصت دارید که کاراتون رو به صورت خصوصی برام بفرستید ، نظرسنجی 1 اسفند برگزار میشه نکته : دوستانی که برای اوله میخوان تو مسابقه شرکت کنن ، برای اینکه با نحوه ی برگزاری و شیت بندی ها آشنا بشن ، به لینک های زیر مراجعه کنن : »» مسابقه شیت بندی سری 1 «« ::: مسابقه شیت بندی سری 2 ::: • مسابقه شیت بندی سری سوم • از لینک های زیر هم میتونید با آموزش شیت بندی و انواع شیت بندی ها آشنا بشید : بخش فتوشاپ آموزش پوستر سازی نمونه شیت بندی - جدید پوستر های معماری نمونه شیت بندی--جدید منتظر کارای قشنگتون هستم 25 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ هستم به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ به احتمال زیاد شرکت میکنم اگر مشکلی پیش نیاد 6 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ دوست داشتم میتونستم شرکت کنم حیف وقت ندارم. 5 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ منم شرکت میکنم این دفههههه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ چرا من نمیتونم دانلود کنم من الان چک کردم ، لینک دانلود سالمه و دانلود میشه 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ یه سوال..ابعادش چند در چند باشه؟ 100×70 خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ یه سوال..ابعادش چند در چند باشه؟100×70 خوبه؟ ابعاد دست خودتونه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ چرا فقط دو نفر شرکت کردن ؟ 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ اااا يعني برگزار نميشه؟ چرا عزیزم برگزار میشه ولی مجبوریم تمدید کنیم 3 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ جمعه کنکور دکتری است..شاید بعد کنکور شرکت کنم.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده