The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ من عادت دارم هفته ای ۱توزیع رو امتحان کنم. از جمله مشکلاتی که تا حالا بهش برمیخوردم استفاده از برنامه های مختلف برای بوتیبل کردن دیستروها بود، که میشه گفت هیچکدوم به خوبی اینکار رو انجام نمیدادن. تا توی فروم کرانچ بنگ چشمم به یه موضوع افتاد. بوتیبل کردن کول دیسک با استفاده از ترمینال. خودم تستش کردم، بهتر از هر برنامه ای جواب میده، سرعت لود هم طبیعتا خیلی بیشتر از سیدی هست. اخطار! روش زیر تمام اطلاعات کول دیسک شما رو از بین میبره. تعیین اینکه درایو یو اس بی شما کدام است. یو اس بی رو به دستگاه وصل کنین و دستور زیر رو وارد کنین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باید خروجی مثل زیر دریافت کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توی مثال بالا، درایو یو اس بی، sdb هست. حالا cd میکنیم به جایی که فایل *.iso قرار گرفته. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مثال : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بذارین بگیم اسم فایل شما ubuntu.iso هست و درایو یو اس بی، sdb : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: linuxseason.ir 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده