.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 سیلواکو یک نرم افزار حل عددی معادلات نیمه هادی است. (ماسفت ها ، ترانزیستور های دو قطبی،دیودهاو...) جوابهای بدست آمده توسط این نرم افزار در مقالات معتبر بسیاری بکار برده شده و می توان گفت در زمینه حل معادلات نیمه هادی ها بی رقیب است. این فایل PDF روش نصب برنامه سیلواکو را بصورت قدم به قدم توضیح داده . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
nazaninrezaie 31 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 سیلواکو یک نرم افزار حل عددی معادلات نیمه هادی است.(ماسفت ها ، ترانزیستور های دو قطبی،دیودهاو...) جوابهای بدست آمده توسط این نرم افزار در مقالات معتبر بسیاری بکار برده شده و می توان گفت در زمینه حل معادلات نیمه هادی ها بی رقیب است. این فایل PDF روش نصب برنامه سیلواکو را بصورت قدم به قدم توضیح داده . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام من میخوام یه مقاله isiرو با سیلواکو شبیه سازی کنم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم اصلا 2
alizedeh 12 ارسال شده در 17 خرداد، 2016 سلام منم دنبال یه جزوه یا کلاس اموزش خوب برای سیلواکو هستم یه کتاب اموزش از سایت خریداری کردم ولی باز اشکال دارم اگر کسی کار کرده خواهش میکنم راهنماییم کنه ممنونم 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 17 خرداد، 2016 سلام منم دنبال یه جزوه یا کلاس اموزش خوب برای سیلواکو هستم یه کتاب اموزش از سایت خریداری کردم ولی باز اشکال دارم اگر کسی کار کرده خواهش میکنم راهنماییم کنه ممنونم سلام لینک زیر رو ببینید #2 2
saeed450 11 ارسال شده در 20 اسفند، 2016 سلام من هر کاری میکنم لایسنس نرم افزار مشکل داره ! توی پروسه نصب مشکلی ندارم اما موقع باز کردن دک بیلد ارور can not get isenece server need registration or hasp key میده . من لایسنس رو بارگذاری میکنم و اخرش هم done میده . کسی میتونه کمکم کنه ؟ اگخ اعتبار لایسنس تمام شده باید چکار بکنم ؟! 1
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 20 اسفند، 2016 سلام من هر کاری میکنم لایسنس نرم افزار مشکل داره ! توی پروسه نصب مشکلی ندارم اما موقع باز کردن دک بیلد ارور can not get isenece server need registration or hasp key میده . من لایسنس رو بارگذاری میکنم و اخرش هم done میده . کسی میتونه کمکم کنه ؟ اگخ اعتبار لایسنس تمام شده باید چکار بکنم ؟! از لایسنس صحیح ورژن نرم افزارتون استفاده میکنید؟قبلا از این لایسنس استفاده کردید؟ورژن نرم افزار چند هست؟ 1
saeed450 11 ارسال شده در 20 اسفند، 2016 از لایسنس صحیح ورژن نرم افزارتون استفاده میکنید؟قبلا از این لایسنس استفاده کردید؟ورژن نرم افزار چند هست؟ من طبق اموزش سایت رفتم و از سایت دانلود لی هم گرفتم . نسخه 2014 نر م افزار هست و البته از شخص دیگه ای هم گرفتم همین 2014 و باز همین ارور رو میده ! اینم لینک اموزش ( من تا اخر بصورت صحیح نصب میکنم کرک و لایسنس رو اما موقع بار کردن اون ارور رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و اینم لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته یک نفر دیگم مشکل داشت تو نظرات نوشته شروع سریال کرک از ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۶ هست شما لایسنس دیگه ای دارید ؟
ارسال های توصیه شده