not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ درود دوستان من یه متنی رو دارم که میخوام به فرمت pdf تبدیل کنم. خودم که ندارم نرم افزارشو ولی با سیستم دیگه ای هم که خواستم تبدیلش کنم به مشکل خوردم. با اینکه همه فواصل رو رعایت کردم و فرمت wordش بدون مشکل بود ولی pdfش بهم ریخت! فاصله بین کلمات زیاد شد یا اینکه سطرها کوتاه و بلند شد! مشکل از pdfشه؟؟/:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ از چه نرم افزاری استفاده کردین؟ این رو امتحان کنید ببین درست میشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون داره دانلود میشه. نمیدونم، سیستم خودم نبود دقت نکردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ افزونه ای که جناب kebriya معرفی کردن مخصوص آفیس 2007 هست 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ افزونه ای که جناب kebriya معرفی کردن مخصوص آفیس 2007 هست بله آفیس منم 2007 ولی نصب نمیشه چرا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ بله آفیس منم 2007ولی نصب نمیشه چرا؟؟ بعد از دانلود و نصب ، فایل مورد نظرتون رو با نرم افراز ورد باز کنید بعد طبق این عکس عمل کنید 2 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ بله آفیس منم 2007ولی نصب نمیشه چرا؟؟ الان تو ورد برین، Save as رو بزنین PDf باید اضافه شده باشه: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ به نظرتون باز خرابکاری کردم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ به نظرتون باز خرابکاری کردم؟؟؟ این جز پروسه نصبِ 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ این جز پروسه نصبِ آره ولی تکون نمیخوره! پس حالا حالاها کارداره مرسی دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ من ازش استفاده کردم تو تبدیل فرمت به هم ریختگی نداشت البته ممکن برای همه فونت ها جواب نده امیدوارم مشکلتون حل بشه 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ از word2010 یا از pdffactoryاستفاده کن نرم افزاری کم حجم و کاربردی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ من ازش استفاده کردم تو تبدیل فرمت به هم ریختگی نداشت البته ممکن برای همه فونت ها جواب نده امیدوارم مشکلتون حل بشه مرسی 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ درست شد مرسییییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده