رفتن به مطلب

زمانی که آن لاین میشیم دوست دارم تو این سایتا باشم(تاپیک استعداد یابی شما)

ارسال های توصیه شده

سلام خوبید دارم یه تحقیق برای سایت خودمون در میارم میخوام یه آمار کلی از مجموعه مطالبی که مورد توجه کاربران سایت خودمونه در بیارم میزان علایق شما رو بسنجم و بدونم تو چه بخش هایی بیشتر باید کار کنیم

از اون لحظه ای که آن میشید به کدوم سایت ها سر میزنید و بیشتر زمانتو رو تو چه سایتی میگذرونید

از نظر علمی و آموزشی؟

قطعا از نظر آموزش در سطح اینترنت جزو برترین سایت های علمی هستیم و اکثرمون به دلیل دریافت مقاله یا کار علمی با سایت و مجموعه آشنا شدیم

پس فعالیت های علمیمون از همه نظر میتونه تو سایت خودمون تامین بشه و از نظر علمی در سطح بالایی هستیم بی شک

خب اول نظراتی که مد نظرتونه به عنوان درخواستتون از یه سایت علمی و آموزشی رو بگید

از نظر فرهنگی چی؟

تو تالارهای خانواده و آزاد تا حدی میتونم خود من نیاز هامو تامین کنم اما نه به طور کامل به نظر شما چی چه بخشهایی لازمه؟

تفریحات سایت تو چه سطحیه؟

چه بخش هایی به سایت اضافه یا کم بشه تا نیازهامون بیشتر رفع بشه

به عنوان مثال میگم من برای دیدن ویدئو و کلیپ به سایت خودمون هیچ وقت مراجعه نمیکنم

برای ورزش به سایت ورزش 3 میرم برای ویدئو به آپارات یا پارس وی میرم برای رفع خستگی و آگاهی از اتفاقات روزمره یه سری به فیس بوک میزنم

خب بیشتر هدفم از زدن این تاپیک یافتن استعداد های شما دوستان تو هر زمینه ای که دوست دارید و یا تخصص دارید هستش

میخوام بدونم چه بخش یا تالاری رو تو انجمن نیست که بتونه شما روتشویق به بروز اون استعداد کنه؟

مثلا به شخصه من به راههای میان بر تو هر شغلی و تخصصی علاقه دارم یعنی از هر رشته و شغلی میخوام یه اطلاعات کلی و خوبی به صورت جامع و خوب داشته باشم ولی تو سایت خودمون همچین تالار یا بخشی رو پیدا نمیکنم که بتونم در مورد شغل ها انتهابی داشته باشم و مجبور میشم دائم از انجمن خارج شم و برم سراغ گوگل

دوستان این تاپیک با هدف ارتقاء کیفیتی انجمن زده شده پس خواهشا ایده بدید نظر شخصی بدین یا اصلا نمونه مثال بیارید که فلان جا اینکارو کرده و شما از این سایت به فلان دلیل خوشتون اومده بگین دربارش نظر میدیم بحث میکنیم تا به نتیجه برسه:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 16
لینک به دیدگاه

درود...

من که بیشتر وقتم رو اینجا میگذرونم:ws3: ما بقیش هم سرچ های گوگل ، معدود سایتی هست که همیشه سر بزنم.

linkedin برای اگاهی از موضوعات جدید، مخصوصا گروههای مکانیکش

چند تا سایت هم هست واقعا دوستشون دارم واگر وقت داشته باشم برخی از ویدئوهاش رو دانلود میکنم...تخته سفید، مکتب خونه و آکادمی سلمان خان...تقریبا شبیه هم هستند. و اموزش های بسیار عالی دارن.

واسه مد و مسائل خانواده هم انجمن نوعروس رو به ندرت نگاه میکنم.

در مورد رستوران های تهران سایت مسترتستر:ws3:

طنز و مطالب جالب و تفکربرانگیز هم برخی پیج های فیس بوک

تالار موسیقی اینجا خوبه ولی برای موسیقی های بی کلام همیشه به سیات سانگ سرا هم سر میزنم.

فکر کنم بصورت مختصر مزایای هر سایت رو گفتم.

• Like 10
لینک به دیدگاه

درود

ایده ای که قبل از خوردن صبحونه به ذهنم رسید:ws3::

نیگاه الان وبلاگ هایی وجود داره که مدیرش یه مهارتی داره و از اون مهارت کسب درآمد می کنه و خیلی کارهای دیگه. مثلا بلده با فلان نرم افزار فلان پروژه رو انجام بده و پولش هم میگیره خوب وقت طلاست آقا بحث نکنید با من:w000:

از طرفی هر زیر تالار نواندیشان یه مدیر روابط عمومی و جذب داره برا تالار مکانیک که الهام هست.

خب که چی؟

هر تالار یه تاپیک جدید بزنه که مخصوص این افراد بشه. طرف بیاد رزومه خودش رو بگه و حتی میتونه آدرس وبلاگ خودشو بده(بعد از مدته ا اگه کار خوب پیش بره وبلاگ خودش هم تعطیل میکنه) و کسب درآمد کنه.

بقیه اش چی بود؟ عجیب مغزم به قند نیاز داره قهوه لازم شدم.

آها مسئول جذب این افراد خود مسئول جذب باشه دیگه:ws3:

البته بعضی از افرادی که همین الان عضو نواندیشان هستن تو وبلاگ خودشون دارن اینکار رو میکنن مث من:whistles:

منم وقتی آن هستم اکثرا یا همین نواندیشان هستم یا فروم های مهندسی خارجکی. اصلا هم با فیس بوک(فیس فیس) حال نمی کنم:w000:

• Like 7
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

من که همچین نت وصل میشه؛اول میام انجمن و پیامامو جواب میدم و تو تالار معماری اینا میچرخم و بیشترین جایی هم که هستم تالار معماری و گاهی هم بخش مدیرا یا گفتگوی آزاد میام؛:w02:

بعد ایمیلمو چک میکنم و آگهی استخدامیارو میبینم:banel_smiley_4:

بعدش فیلی شکن رو میزنم و میرم فیس بوک؛:w02:

گاهی هم اگه نیاز به آهنگی مطلبی چیزی داشته باشم سرچ میکنم اونارو؛:ws37:

از نظر علمی آموزشی خوبه و واقعا خیلی پیشرفت کرده، مثلا تالار معماری با کمک مدیران و دوستانی که از قبل زحمت کشیده بودن و هم دوستانی که الان زحمت میکشن، تازگیا که هربار اومدم مطلبی بزارم دیدم قبلش گذاشته بودن :ws3:

از نظر فرهنگی هم خوب بوده؛

برای تفریح خیلی خوب و قوی نبوده ،شاید همون آپارات اینا خوب باشه؛ولی خب چون انجمن علمی یه جورایی توقعش نمیره همچین فضاهایی داشته باشه:icon_gol:

لینک به دیدگاه

من قبل از هرچی وقتی میام نت مسنجر رو میارم بالا / بعد ایمیلم رو چک می کنم

بعد میام تو انجمن و یه سری گشت میزنم و ارسالات جدید رو میبینم / تو بخش کامپیوتر ول میچرخم

به سایت ورزشی مثل استقلالی و اینا رو میرم خبرا رو میخونم

سایت های مربوط به برنامه نویسی در رابطه با برنامه نویسی رو میخونم و هرکدوم که نیاز بود با ذکر منبع میزارم تو انجمن خودمون که بچه های که علاقه دارن هم استفاده کنن

یک سایت حسابداری آنلاین هم هست که اونم میرم و هزینه هامو ثبت میکردم / گاهی اوقات به linkedin هم سر میزنمگ

گاهی اوقات وبلاگ خودم را هم آپدیت میکنم

• Like 8
لینک به دیدگاه

سلام سلام

از نظر علمی و آموزشی؟

به نظرم درباره تالارهای دیگه مثله مکانبک معماری شهرسازی و.. خیلی قویه و میتونه مفید باشه

اما درباره رشته خودم یه مقداری مفید هست شاید به خاطر اینکه خودم مدیرش بودم میدونم اطلاعاتش درچه حده و چه چیزایی هست و نیست

نقطه ضعفش به نطرم اپدیت نشدن اطلاعات و اخبار به روز دنیا و گفتگو کردن درباره شونه.. چون عموما اخبار عمومی هست و اکثریت میتونن نظر بدن

برا همین من بعد از سایت خودمون به سایت نشنئال جئوگرافیک حتما سر میزنم چون واقعا جالبه

از نظر فرهنگی چی؟

دنبالش نیستم

میخوام بدونم چه بخش یا تالاری رو تو انجمن نیست که بتونه شما روتشویق به بروز اون استعداد کنه؟

اگر قضیه استعداد در رشته خودمونه که همون بالا اشاره کردم اما نواندیشان کاربران زیست کم داره و محدوده

به خاطر همین هم به سایتهایی که درباره موضوعات علمی پزشکی و زیست هست میرم

کلا من بچه درسخونی ام... :w02:

...........................

تفریحات سایتم:

هیچی نداره به غیر از پروفایل بچه ها که از هم خبر میگیریم و اینا:whistles:

اهان بخشی هم که درباره فیلم ها و سریال های روز مثه حریم سلطان اینا هم نداره گفتگو کنیم (همون بخش تفریحات... که میرم فیس بوک نگاه میکنم:whistle:)

• Like 7
لینک به دیدگاه

منم وقتی مبام بالا اول میام انجمن...

بعدشم ایمیلامو چک میکنم و اگه چیز به درد بخوری داشتم تو انجمن میزارم...

بعدشم تو تالار برق همینجوری میچرخم و میخونم مطالبشونو...البته تالار ادبیات و تاریخم زیاد میرم ولی فعالیت خاصی نمیکنم...میشینم مقالات و کتابارو میخونم....

بعدشم واسه سرگرمیم که اینجا چیز خاصی نداره تا سرگرم شیم یه دونه فقط پروف بچه هاس که میریم صحبت میکنیم...همین...

• Like 7
لینک به دیدگاه
درود...

من که بیشتر وقتم رو اینجا میگذرونم:ws3: ما بقیش هم سرچ های گوگل ، معدود سایتی هست که همیشه سر بزنم.

linkedin برای اگاهی از موضوعات جدید، مخصوصا گروههای مکانیکش

چند تا سایت هم هست واقعا دوستشون دارم واگر وقت داشته باشم برخی از ویدئوهاش رو دانلود میکنم...تخته سفید، مکتب خونه و آکادمی سلمان خان...تقریبا شبیه هم هستند. و اموزش های بسیار عالی دارن.

واسه مد و مسائل خانواده هم انجمن نوعروس رو به ندرت نگاه میکنم.

در مورد رستوران های تهران سایت مسترتستر:ws3:

طنز و مطالب جالب و تفکربرانگیز هم برخی پیج های فیس بوک

تالار موسیقی اینجا خوبه ولی برای موسیقی های بی کلام همیشه به سیات سانگ سرا هم سر میزنم.

فکر کنم بصورت مختصر مزایای هر سایت رو گفتم.

خب دونه دونه رو سایت هایی که دوستان نظر دادن صحبت میکنیم و نقاط ضعف و قوتشون تحلیل میکنیم تا اگر امکان اجراییش باشه نقاط قوت رو به کار ببریم

داستان سایت linkedin چیه دقیقا من اولین باره که دربارش شنیدم مثل اینکه خیلی عقبم:icon_pf (34):

این دوتا سایت هم خیلی سایت های خیلی خوبی هستن ولی زیاد غنی نشدن و خیلی جا داره تا پیشرفت بهتری داشته باشن داشته باشن

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

در مورد قرار دادن فیلم های آموزشی هم سایت سرور قوی تری میخواد تا بتونیم یه بخش بزاریم برای آپلود یه همچین حجمی از فیلم :w16:

در مورد نوعروس و سایت رستورانم هم بریم همون جا بهتره :w02:

در مورد موسیقی اینجا بیشتر تخلیل میشه انجام داد چرا که موسیقی تو کشور ما کلا یه جوریه زیاد نمیتونیم روش مانور بدیم:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

داستان سایت linkedin چیه دقیقا من اولین باره که دربارش شنیدم مثل اینکه خیلی عقبم:icon_pf (34):

[h=3]

[/h]www.linkedin.com

من توسط یکی از اساتیدم دعوت شدم...بعد که رفتم دیدم مثل اوایل خیلی از سایت های علمیهمش پروفسورها و علم جو ها هستن به مرور دانشجو ها هم اومدن...گروههای مختلفی داره و بحث های جالبی صورت میگیره...یک جور مثل irexpert خودمون در ابعاد خیلی وسیع تر

-------

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...