Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دوتا مسابقه شهرسازی رو من مدال آوردم یادت که نرفته انشات خوبه حتما ، محاسباتت کجاس مهندسسسسسسسسسسسسسسسسس 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ انشات خوبه حتما ، محاسباتت کجاس مهندسسسسسسسسسسسسسسسسس 2*2 تا ؟ عزیزم ما اینجور محاسبات بچه گونه نمیکنیم که ، ما برداشت میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ گناه پیشت شرمندس حسود اصن شهرسازو چه به این حرفا 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ حسوداصن شهرسازو چه به این حرفا مورچه چیه که کله پاچش باشه ؟ تو این وسط چی میخوای :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ 2*2 تا ؟عزیزم ما اینجور محاسبات بچه گونه نمیکنیم که ، ما برداشت میکنیم حالا چی برداشت میکنین چغندر ، شلغم ، کلم ،چی؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ مورچه چیه که کله پاچش باشه ؟ تو این وسط چی میخوای :vahidrk: دهاتی چیه که شهر ساختنش چی باشه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ حالا چی برداشت میکنین چغندر ، شلغم ، کلم ،چی؟ عزیزم الان علم پیشرفت کرده تو نت سرچ کنی متوجه میش برداشت فقط واسه کشاورزی نیس :vahidrk: برداشت ینی وضعیت شهر رو بررسی میکنیم و ایراداتشو میبینیم ، اندازه گیری و متراژ و غیره انجام میشه و ..... راه حل ارائه میدیم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دهاتی چیه که شهر ساختنش چی باشه کتکی که از مهدی خوردی نوش جونت ، اینم دسرش :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ کتکی که از مهدی خوردی نوش جونت ، اینم دسرش :vahidrk: منو مهدی باهم این حرفارو نداریم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ عزیزم الان علم پیشرفت کرده تو نت سرچ کنی متوجه میش برداشت فقط واسه کشاورزی نیس :vahidrk:برداشت ینی وضعیت شهر رو بررسی میکنیم و ایراداتشو میبینیم ، اندازه گیری و متراژ و غیره انجام میشه و ..... راه حل ارائه میدیم اندازه گیری یعنی متر کردن دیگه نه؟ محاسبه سنگینی باید باشه فک کنم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ اندازه گیری یعنی متر کردن دیگه نه؟ محاسبه سنگینی باید باشه فک کنم بله همینطوره ، شما زیاد به مغزت فشار نیار عزیزم ، هموم 2*2 تا واست کافیه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ بله همینطوره ، شما زیاد به مغزت فشار نیار عزیزم ، هموم 2*2 تا واست کافیه ریاضی میدونی چیه ؟ شهرسازام ریاضی دارن آیا؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ ریاضی میدونی چیه ؟ شهرسازام ریاضی دارن آیا؟:JC_thinking: بلی دارن ، 3 تا ولی من همیشه متنفر بودم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ بلی دارن ، 3 تا ولی من همیشه متنفر بودم ریاضی پیش دبستانی 1و2و3:ws28: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ ریاضی پیش دبستانی 1و2و3:ws28: اسپم نکن اقا :w420: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ اسپم نکن اقا :w420: باوووووووووووووشه 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ خب خب برين كنار ببينم. و اينك برنده مسابقه وارد ميشود .... ميبينم كه مورچه ها به بعضيا حمله كرده و آنها را مورد گاز خود قرار داده اند :gnugghender: مخلصيم همشهري. ولي خداييش سوالات سخته. يك روز وقت گذاشتم تا حل شد :w127: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ خب خب برين كنار ببينم. و اينك برنده مسابقه وارد ميشود .... ميبينم كه مورچه ها به بعضيا حمله كرده و آنها را مورد گاز خود قرار داده اند :gnugghender: مخلصيم همشهري. ولي خداييش سوالات سخته. يك روز وقت گذاشتم تا حل شد :w127: مبارکت باشه مهندس:hapydancsmil: بعضیا یاد بگیرن:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ ولي خداييش سوالات سخته. يك روز وقت گذاشتم تا حل شد :w127: بعضیا دقت کنن 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ بعضیا دقت کنن چه حرصي ميخوره بعضيا توجه كنن ولي خداييش سوالات سخته. يك روز وقت گذاشتم تا حل شد :w127: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده