black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ خدايش بعضي هاش خشگل بود !!!!!! قيمتش هم خشگله ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ خدايش بعضي هاش خشگل بود !!!!!! قيمتش هم خشگله ؟؟؟ شما دخملی؟؟؟؟؟؟؟/ آری...بعضی از قیمتاشو میدونم..... خوبن..سلام دارن قیمتا 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ شما دخملی؟؟؟؟؟؟؟/آری...بعضی از قیمتاشو میدونم..... خوبن..سلام دارن قیمتا نخير اينجانب پسر مي باشم !!!!! يعني نمتونم بخرم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ نه متاسفانه.......... واسه شما برین تاپیک بغلی............ 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ خدايش بعضي هاش خشگل بود !!!!!! قيمتش هم خشگله ؟؟؟ قیمتاشون بالاس 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ نه بوخودا تو اون تاپیک سوتی ها دیدم ایشالا زیاد اون میشه حالا 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ نه بوخوداتو اون تاپیک سوتی ها دیدم ایشالا زیاد اون میشه حالا حالا؟؟؟؟ (( يعني چي دقيقا اين حالا + شكلك؟؟؟)) حالا شايد سوتي يك چيز خلاقانه بود / دروغ بود بايد انقدر زود آدمو ضايع كنيد ؟؟؟ :ws3: 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ سودی اینا چه خوشگلن. الگوهاشونو نداری؟ بدیم مادر بدوزه؟ قیمتاشونو چی؟ یا ادرس فروشگاهشو؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ من یکی دوتاشون فقط یکی دوتاشونو تو میلاد و گلستان دیدم قیمتاش به نظر من ماسب بودن. نود و خورده ای تا اونجا که یادمه البته آمارم مال چندوقت پیشه :a030: الگوهاشو نداله سودی:sigh: 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ من یکی دوتاشون فقط یکی دوتاشونوتو میلاد و گلستان دیدم قیمتاش به نظر من ماسب بودن. نود و خورده ای تا اونجا که یادمه البته آمارم مال چندوقت پیشه :a030: الگوهاشو نداله سودی:sigh: کاش الگوهاش بود مامان میدوخت واسم. پس باید برم میلاد. ینی مدلاش قدیمیه سودی؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ نههه جدیده جدیده.......... اما مثلا اون آخریو که کوتاهه آبیه اونو دیده بودم.......... 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ نههه جدیده جدیده..........اما مثلا اون آخریو که کوتاهه آبیه اونو دیده بودم.......... اهان. که اینطور.مرسی سودی. ازین تاپیکا زدی منو خبر کن. بسی دوست میدارم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ تنبلوووووووووووووووووووووو آیا؟؟؟ آخرین ارسالا رو نیگا تون چندتا خوجیل زدم................. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده