meysam62 4529 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 با عرض سلام خدمت دوستان عزیز پروژه ای در خصوص کارآفرینی میخوام (ساخت گلخانه، پرورش قارچ، تاسیس یک کارخانه، پرورش ماهی و به طور کلی در خصوص کارآفرینی که دست به یک فعالیت یا محصول جدیدی زده باشه) از دوستانی که مقاله یا پروژه ای در این خصوص دارند درخواست کمک میکنم. باتشکر 5
amirgb 8546 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 درود بيشتر توضيح بديد پروژه براي چه منظوري مي خواهيد؟ارايه به استاد؟استارت يك كار جديد؟تنظيم مقاله؟ در چه مكاني ؟در چه شهري؟ تا چه حد سرمايه گذاري؟ در چه زمينه اي؟ 3
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2013 درودبيشتر توضيح بديد پروژه براي چه منظوري مي خواهيد؟ارايه به استاد؟استارت يك كار جديد؟تنظيم مقاله؟ در چه مكاني ؟در چه شهري؟ تا چه حد سرمايه گذاري؟ در چه زمينه اي؟ سلام دوست عزیز، ضمن تشکر از شما من یک پروژه در زمینه کارآفرینی برای ارائه به استاد میخوام، استارت یک کار جدید، مکان و میزان سرمایه گذاریش مهم نیست. 4
amirgb 8546 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 چيزي متفاوت از طرح هايي كه در جلسه ي اول طوفان فكري در تالار صنايع مطرح شد مد نظر شمااست؟ 5
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2013 چيزي متفاوت از طرح هايي كه در جلسه ي اول طوفان فكري در تالار صنايع مطرح شد مد نظر شمااست؟ ممنون. ولی گشتم پیدا نکردم میشه زحمت بکشین آدرس شو برام بذارین؟ 3
amirgb 8546 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 [h=3]مرحله دوم اولین جلسه طوفان فکری[/h] [h=3]جمع بندی اولین جلسه طوفان فکری[/h] 1
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2013 مرحله دوم اولین جلسه طوفان فکری جمع بندی اولین جلسه طوفان فکری ممنون دوست عزیز اتفاقا اینها همونی هست که مدنظر بود ولی فقط همین یکی دو صفحه ست؟ 2
amirgb 8546 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 ممنون دوست عزیز اتفاقا اینها همونی هست که مدنظر بودولی فقط همین یکی دو صفحه ست؟ اين ها 2 تا تاپيك گسترده هست 2
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2013 اين ها 2 تا تاپيك گسترده هست خیلی لطف کردین دوست عزیز 2
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2013 فکذ میکنم تاپیک طوفان فکریو ببینین بد نباشه خیلی لطف کردین دوست عزیز
alimec 23102 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 با عرض سلام خدمت دوستان عزیزپروژه ای در خصوص کارآفرینی میخوام (ساخت گلخانه، پرورش قارچ، تاسیس یک کارخانه، پرورش ماهی و به طور کلی در خصوص کارآفرینی که دست به یک فعالیت یا محصول جدیدی زده باشه) از دوستانی که مقاله یا پروژه ای در این خصوص دارند درخواست کمک میکنم. باتشکر میثم طرح های های توجیهی اداره تعاون و وزارت تعون و بعضا توسط یه فرد کاربلد و آشنا با امور مال که در نت هست رو دان کن. تخمین قیمت داره که بعضا قدیمی منتها اصول همونه بعضی ها فروشی ان. رایگان هم هست. در مورد مجوز(بحث محیط زیست ووو) هم تبصره ها و قانون های سایت صنایع صنعتی کوچک سایت های که دو ماهه مجوز پرورش قارچ میدن ووو رو سرچ کن 3
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2013 میثم طرح های های توجیهی اداره تعاون و وزارت تعون و بعضا توسط یه فرد کاربلد و آشنا با امور مال که در نت هست رو دان کن. تخمین قیمت داره که بعضا قدیمی منتها اصول همونهبعضی ها فروشی ان. رایگان هم هست. در مورد مجوز(بحث محیط زیست ووو) هم تبصره ها و قانون های سایت صنایع صنعتی کوچک سایت های که دو ماهه مجوز پرورش قارچ میدن ووو رو سرچ کن خیلی ممنون از راهنمایی بسیار خوبتون 2
ارسال های توصیه شده