سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ هه هه من تاحالا فکر میکردم ، لوند همون مختصر شده ی کلمه ی "بلوند"هه باز مال تو خوب بود من تا همین چن سال پیش لَوَند رو لووووووووووووند (lond) می خوندم تو کتابا 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ به این دلیل که باید از این ویژگی در جهت تقویت یک زندگی استفاده کرد نه از بین بردنش. وقتی زنی این ویژگی هاشو برای هر مردی و برای هر منظوری استفاده کنه دیگه اون جذابیت لازم برای همسرش رو نداره. همسر اون زن وقتی تو جامعه باشه و هر زنی براش لوندی کنه خب دیگه لوندیه همسرش به چشمش نمیاد، براش عادی میشه، زندگی مشترک به خطر میوفته. در بحث کلی تر امنیت روانی زن ها تهدید میشه! شما به عنوان یک زن میدونی برای همسرت تو این زمینه ها کم بذاری کلی زن بیرون خونه هستن که آماده ان جای خالیه شما رو پر کنن. یه جور مسابقه راه میوفته. دقیقاً مثل همون چیزی که الان تو جامعه اتفاق افتاده. مسابقه زیبایی بین خانوما! انواع عمل های زیبایی! انواع روش های جذاب تر شدن!یه خانوم وقتی میبینه که رفتار خانم های دیگه در جامعه چقدر زندگیش و رابطه اش با همسرش رو داره تهدید میکنه یه جورایی ناخواسته اونم مجبور میشه وارد این مسابقه مزخرف بشه. که این در کل به نظرم خیلی بدِ. البته در این مورد به نظرم همین الان هم خانوم ها دارن از این خصلت هاشون تو کار و سیاست استفاده میکنن. مثلاً خانم دسجردی وزیر بهداشت. به نظرم یکی از دلایل اصلی انتخاب شدنشون همین جنسیتشون بود. در مورد قسمت بعدی سوال به نظرم لوند بازیه خانوما در محیط کار یه جورایی خودشون رو میبره زیر سوال! به نظرم زنی که تواناییه علمیه زیادی داشته باشه هیچ احتیاجی به این کارها نداره. شما یه خانم استاد دانشگاه دیدی لوند بازی در بیاره؟ یه خانم محقق یا کسی که توانایی بالایی داره؟ از خانم های کارگردانان سینما مثل خانم تهمینه میلانی تاحالا دیدی همچین قضیه رو؟ ولی از بازیگران زن که به خاطر ظاهرشون به سینما راه پیدا کردن تا دلتون بخواد! فرق بین این دوتا خیلی جالبِ و جای بحث داره. در کل خانوما ذاتاً یک سری شیطنت های مخصوص دخترونه دارن که نمیدونم میشه زیر مجموعه این لوندی حسابش کرد یا نه. این به نظرم جزء جدایی ناپذیر از یک دخترِ. به نظرم چیز بدی نیست اگه برای بهتر شدن زندگی مشترکش ازش استفاده کنه. در مقابل مرد هم برای بهتر شدن این زندگی از خصوصیات ذاتیه مردونش استفاده کنه. اگه قرار باشه یک زن تو زندگیش همسرش رو از این خصوصیات و شیطنت های (بازم تاکید میکنم ذاتی)محروم کنه و یه حالت رسمی پیدا کنه پس چه فرقی بین همسرش و زن های غریبه وجود داره؟! نمیگم زن باید در خدمت مرد باشه. این قضیه دوطرفه است. هر دو در خدمت هم و زندگیشون باشن. ولی چون بحث در مورد خانم هاست من از وظایف خانم ها در مورد خدمت به زندگی گفتم. مسلماً اگه بحث در مورد آقایون باشه کلی وظیفه هم اونا دارن. منظورم از لوند به معنای طنازیه نه اون معانیه بدش. اما بعضی جاها لازمه یه خرده از جاذبه زنانگیت برای راه افتادن کارات استفاده کنی البته بدون اینکه اجازه بدی بهت بی حرمتی بشه مثل وقتی که میری اداره ای , می بینی کلی ادم توصف نشستن توام عجله داری فقط برا اینکه یه سوال کوچولو بکنی این جور وقتا یکمی عشوه اومدن بد نیس 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ حالا دختر خوشگل باشه و لوند خوبه...این خوشگلایی که یه کم عشوه و ناز بلد نیستن فاجعن. ی دوستی دارم...مــــــــــــــــــــــــــــــاه.....بار اول که دیدمش یادم نمیره....ولی خدانکنه بخنده!!! کل ارواره ها رو ی جا ب نمایش میزاره....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ راستشو بخوای لوند توو فرهنگ لغتِ من (فرهنگ لغاتی که من واسه خودم درست کردم)معنی بدی نداره. از نظر من لوند یعنی دلبر.. یعنی ظرافت .....نظرِ نگاری و سارا رو قبول دارم.به نظرِ من بیشتر نزدیک بود نظراتشون. لوندی نمیتونه چیزِ بدی باشه و از نظرِ من نمیتونه دستِ خودِ آدم باشه... یکی ذاتا لوندِ....نه تلاشی توو داشتنش کرده و شاید هم دلش نخواد اونجور باشه...اما هست با این حرف که لوندی میتونه اکتسابی باشه تا حدود زیادی مخالفم...چون همونجور که بچه ها گفتن کسی که بخواد لوند باشه خیلی چیزِ بدی از آب در میاد..خیلی مصنوعی...یعنی تابلوئه که طرف داره با منظوور این کارو میکنه... لوندها ادمای بدی نیستن...نمونش عکسی که از مهستی گذاشتین من تو این عکس لوندی همراه با یه عااااالمه متانتت میبینم پس متانت میتونه در عینِ لوندی هم باشه..... یکی لوندِ اما اینقدر متین و با وقارِ که کسی جرئت نمیده نگاهِ چپ بهش بندازه نمیدونم چقدر تونستم منظورمو برسونم 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ راستشو بخوای لوند توو فرهنگ لغتِ من (فرهنگ لغاتی که من واسه خودم درست کردم)معنی بدی نداره.از نظر من لوند یعنی دلبر.. یعنی ظرافت .....نظرِ نگاری و سارا رو قبول دارم.به نظرِ من بیشتر نزدیک بود نظراتشون. لوندی نمیتونه چیزِ بدی باشه و از نظرِ من نمیتونه دستِ خودِ آدم باشه... یکی ذاتا لوندِ....نه تلاشی توو داشتنش کرده و شاید هم دلش نخواد اونجور باشه...اما هست با این حرف که لوندی میتونه اکتسابی باشه تا حدود زیادی مخالفم...چون همونجور که بچه ها گفتن کسی که بخواد لوند باشه خیلی چیزِ بدی از آب در میاد..خیلی مصنوعی...یعنی تابلوئه که طرف داره با منظوور این کارو میکنه... لوندها ادمای بدی نیستن...نمونش عکسی که از مهستی گذاشتین من تو این عکس لوندی همراه با یه عااااالمه متانتت میبینم پس متانت میتونه در عینِ لوندی هم باشه..... یکی لوندِ اما اینقدر متین و با وقارِ که کسی جرئت نمیده نگاهِ چپ بهش بندازه نمیدونم چقدر تونستم منظورمو برسونم و زرنگ باشه تو پیچ و تاب ها گیر نکنه مرسی مینی جونم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ و زرنگ باشه تو پیچ و تاب ها گیر نکنه مرسی مینی جونم دقیقا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده